Opublikowano 10 Stycznia 20197 l 8 minut temu, Wolf1991 napisał: Pikowana? Pokaż Pikowana to może być sofa. ?
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l 3 godziny temu, Hohe napisał: Pikowana to może być sofa. ? Hehe no tak nie raz w ogłoszeniach piszą to powtarzam https://allegro.pl/oferta/audi-a4-b7-kierownica-skora-pikowana-3-ramienna-6363955773 https://allegro.pl/oferta/kierownica-pikowana-skora-multi-audi-a4-b8-a5-q3-5-7749029495
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l Ludzie różne rzeczy piszą. Na dziurkowaną skórę mówi się - perforowana. A tak z innej beczki, sprzedawcy części z Allegro, to w dziewięćdziesięciu procentach c**je i prostaki. j**any szlam.
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l 10 minut temu, Hohe napisał: Ludzie różne rzeczy piszą. Na dziurkowaną skórę mówi się - perforowana. A tak z innej beczki, sprzedawcy części z Allegro, to w dziewięćdziesięciu procentach c**je i prostaki. j**any szlam. Dlatego lepiej na forum
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l Panowie, czy panel sterowania MMI (albo nie MMI), ten obok dźwigni zmiany biegów różni się w polifcie? Chodzi mi o kształt, czy będzie pasował do przedlifta?
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l 21 minut temu, Hohe napisał: Panowie, czy panel sterowania MMI (albo nie MMI), ten obok dźwigni zmiany biegów różni się w polifcie? Chodzi mi o kształt, czy będzie pasował do przedlifta? Oczywiście ze będzie pasował bez problemu, w przedlifcie nie było MMI 3G+ a montują ludzie
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l No, to ulżyło mi. Najpierw byłem tego pewien, ale za dużo internetów zasiało we mnie ziarno wątpliwości. Dzięki!
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l 13 godzin temu, wampir napisał: Czy ktoś miałby na sprzedaż wkład lusterka kierowcy do A4 B8 allroad (nie wiem czy to ma znaczenie, ale auto z USA), automatycznie sciemnianie i ogrzewanie. Czy one mają jakieś numery części i jak rozpoznać? Mają, 4F0857535AJ będzie chyba odpowiednie, lub płaskie 8T0857535F. jak auto z USA to pewnie aktualnie siedzi wypukłe z końcówką AH.
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l Moje ma fotochrom, podgrzewanie ale nie wiem czy jest sferyczne. Po czym to poznać? Po ile chodzą takie wkłady? Ma ktoś na sprzedaż na stronę kierowcy?
Opublikowano 11 Stycznia 20197 l 12 godzin temu, Hohe napisał: A tak z innej beczki, sprzedawcy części z Allegro, to w dziewięćdziesięciu procentach c**je i prostaki. j**any szlam. Niestety popieram, chyba najgorszy sort wszystkich branży sprzedaży. Handlarzy samochodow biją na głowę w przedbiegach. Przykład? Na pięć kupionych sterowników przez alle , 4 szt były otwierane pomimo oczywistych zapewnień że nic nie było dłubane . Kupione od 5 różnych sprzedawców. To się ma we krwi z.dziada pradziada
Opublikowano 11 Stycznia 20197 l 16 godzin temu, Hohe napisał: Ludzie różne rzeczy piszą. Na dziurkowaną skórę mówi się - perforowana. A tak z innej beczki, sprzedawcy części z Allegro, to w dziewięćdziesięciu procentach c**je i prostaki. j**any szlam. A ja im dłużej siedzę w tym temacie, tym mniej się dziwię handlarzom. Część klientów, którzy zawracają d*pę są kompletnymi idiotami, naprawdę. Odbierzesz 3 telefony od takich, to potem kolejne 20 odbierasz z dystansem. Np sprzedajesz samochód za 20tyś, dzwoni dzban i Ci wymienia, że nogę ma jedną krótszą, że musi sobie zimówki dokupić, że szyby przyciemnić, że OC mu drogie i że 14tyś może dać lub inny, latasz mu za towarem, podajesz mu wymiary np przepustnicy, latasz z suwmiarkami, sprawdzasz numery, ETKĘ, podajesz jeszcze trzy inne numery, wysyłasz 5 fotek, mówi "biorę", a za kilka godzin, o ile ma jaja, to napisze "wie pan co, bo ja znalazłem to samo na innej aukcji za 10zł taniej", ale najczęściej w ogóle już się nie odezwą. Zawsze są dwie strony medalu ? Wiem, że na tym polega ta praca, ale handlarz to też człowiek, a jak się ma kontakt z dzbanami na co dzień to później się podchodzi mocno empatycznie do wszystkich. Ile to ja już razy d*pę zmoczyłem, bo chciałem być za dobry dla klienta, to aż szkoda liczyć czasu i hajsu zmarnowanego na to. Edytowane 11 Stycznia 20197 l przez JawoR36
Opublikowano 11 Stycznia 20197 l Panowie może troche nie o audi ale metoda pewnie podobna ? Potrzebuje wyczyścić układ chłodzenia w quadzie możecie polecić jakieś preparaty może jakieś wskazówki ? ps.w zbiorniczku zrobiła się śmietana czy to oznacza tylko jedno ? Uszczelka pod głowica ?
Opublikowano 11 Stycznia 20197 l 20 godzin temu, qujot napisał: Mają, 4F0857535AJ będzie chyba odpowiednie, lub płaskie 8T0857535F. jak auto z USA to pewnie aktualnie siedzi wypukłe z końcówką AH. Mam numer 8T0857535F w ASO ponad 1000zł. Na allegro nie ma nic. Co robić? Można je naprawić? Jakoś wymienić mate grzewczą ?
Opublikowano 11 Stycznia 20197 l Cena zgadza się grubo ponad 1000, sam szukałem i kupiłem z ryską na ebay.de a później ktoś na forum sprzedawał za 400 komplet ? Możesz szukać też z końcówkami AH I AJ na pewno mają grzanie i fotochrom ale może być inaczej widać obiekty w lusterku. A co do grzania to na forum a6 ktoś rzeźbił matę grzewczą i działało.
Opublikowano 11 Stycznia 20197 l Jaki jest koszt przestrojenia radia z USA na EU i przeprogramowania MMI 3G+ na jezyk polski plus mapy w Navi ?
Opublikowano 12 Stycznia 20197 l 10 godzin temu, Dev napisał: Jaki jest koszt przestrojenia radia z USA na EU i przeprogramowania MMI 3G+ na jezyk polski plus mapy w Navi ? 500zł trzeba dać
Opublikowano 12 Stycznia 20197 l 17 godzin temu, qujot napisał: Cena zgadza się grubo ponad 1000, sam szukałem i kupiłem z ryską na ebay.de a później ktoś na forum sprzedawał za 400 komplet ? Możesz szukać też z końcówkami AH I AJ na pewno mają grzanie i fotochrom ale może być inaczej widać obiekty w lusterku. A co do grzania to na forum a6 ktoś rzeźbił matę grzewczą i działało. Ale ten ktoś na A6 miał też przyciemniane? Sciągnąłem swoje i okazuje się, że mam zamontowane 4F0857535AJ i takiego bedę jednak szukał ewentualnie naprawiał grzanie o ile to możliwe.
Opublikowano 13 Stycznia 20197 l Wiele osob wolaloby zeby dzialalo to w odwrotna strone zwlaszcza przy fotoradarach ?