Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Norbas napisał:

WAUZZZ8K4EA011587 :hi: 

tarcza zabierakowa jest przykrecona do wału na 6 śrub  N 906 650 01 Śruba z gniazdem wielozębnym M10X1X22,30

i koło zamachowe tez na 6 - N 911 432 03 SRUBA z lbem 12-katnym M10X1X15.5

tak wychodzi z ETKI

Edytowane przez Dev

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
29 minut temu, Dev napisał:

tarcza zabierakowa jest przykrecona do wału na 6 śrub  N 906 650 01 Śruba z gniazdem wielozębnym M10X1X22,30

i koło zamachowe tez na 6 - N 911 432 03 SRUBA z lbem 12-katnym M10X1X15.5

tak wychodzi z ETKI

Dzieki za info :hi: ja man 3 na 6 możliwych. Będę z nimi gadał... 

Opublikowano
18 godzin temu, MaciekPL napisał:

Takie coś mam  w 18" 8j et31 20191014_142610.jpg

Chyba że jakiś konkrety wzór Cię interesuje to podrzuć na pw. Zobaczę jutro w pracy powinny być :D opony wszystkie zimowe i raczej 2-3 letnie. Chyba że jakieś nowki ale to z nowych modeli :).

Dokładnie ten model szukam. ..same felgi mnie interesują...W jakiej cenie masz?

Opublikowano
15 minut temu, Hubertus01 napisał:

Dokładnie ten model szukam. ..same felgi mnie interesują...W jakiej cenie masz?

Mam nowe takie

Opublikowano
24 minuty temu, Gibons napisał:

Mam nowe takie

Ja też:D na zimowej gumie.

Opublikowano

https://m.youtube.com/watch?v=u-wR0ssQkP8 wszystko się da dopasować ?

Opublikowano
13 godzin temu, MaciekPL napisał:

Ja też:D na zimowej gumie.

A to ja mam bez opon 

Opublikowano
7 godzin temu, Kodzak33 napisał:

https://m.youtube.com/watch?v=u-wR0ssQkP8 wszystko się da dopasować ?

Ciekawe  czy zmienia to jakoś dźwięku w B8...

Opublikowano
1 minutę temu, mlody020 napisał:

Ciekawe  czy zmienia to jakoś dźwięku w B8...

Nie wiem czy na lepsze ponieważ w ori bangu w b8 masz tam średniotonowe głośniki które dobrze grają 

Opublikowano

Czyli pewnie tylko "bajer" z tym głośnikiem.

Panowie pytanko z innej beczki, jest jakiś sposób , że tak powiem "domowy", aby sprawdzić czy są proste piasty?

Kurła drży  mi kierownica jak hamuję w okolicy 110-100 km i już nie wiem gdzie szukac przyczyny. (nowe tarcze i klocki ori audi, felunek prosty i wyważony z oponami wszystko ok,  a jak drżało tak drży . . . )

Opublikowano
9 minut temu, mlody020 napisał:

Panowie pytanko z innej beczki, jest jakiś sposób , że tak powiem "domowy", aby sprawdzić czy są proste piasty?

Kurła drży  mi kierownica jak hamuję w okolicy 110-100 km i już nie wiem gdzie szukac przyczyny. (nowe tarcze i klocki ori audi, felunek prosty i wyważony z oponami wszystko ok,  a jak drżało tak drży . . . )

https://allegro.pl/oferta/zestaw-czujnik-zegarowy-statyw-magnetyczny-fv-6008087652

Opublikowano
9 godzin temu, Kodzak33 napisał:

Nie wiem czy na lepsze ponieważ w ori bangu w b8 masz tam średniotonowe głośniki które dobrze grają 

I grają w szybę ? Dlatego ja sobie przerobiłem, żeby grało tam gdzie powinno...w twarz ?

IMG_20190905_134944.jpg

Opublikowano

Ile krzyczycie za felgi @Gibons i @MaciekPL

Opublikowano

Panowie, rada, bo szukam auta na dojazdy do roboty, wczoraj ogladalem pasaata awx’a i jak zlapal temperaturę to silnik nierówno pracuje bardzo, korekty pompek: +12, -30, -30, -60 - jakoś tak pamiętam, mimo to moc jest.

I pytanie, mozna to wziac licząc sie z regeneracja pompek, czy to juz grubsza sprawa i na pompkach się nie skonczy? 
Dwumasa delikatnie drży, sprzęgło chyba Ok, poduszki 2szt do wymiany i rozrząd pewnie też. Pytanie tylko o te pompki...

Opublikowano
W dniu 14.10.2018 o 13:37, wampir napisał:

Trasa to inna bajka. Jak się jedzie 80km/h to miałem 7l, ale drugi raz już tak się nie będę mordował :)

Mój CPMB w trasie ok 110km/h 8.5 150km/h w górę to ok 10-11 a miasto to szkoda gadać ok 14-15 ale krótkie odcinki. Ujeżdżana od 3 lat

Edytowane przez Lakomczuszek

Opublikowano
23 godziny temu, Osiollekk napisał:

Panowie, rada, bo szukam auta na dojazdy do roboty, wczoraj ogladalem pasaata awx’a i jak zlapal temperaturę to silnik nierówno pracuje bardzo, korekty pompek: +12, -30, -30, -60 - jakoś tak pamiętam, mimo to moc jest.

I pytanie, mozna to wziac licząc sie z regeneracja pompek, czy to juz grubsza sprawa i na pompkach się nie skonczy? 
Dwumasa delikatnie drży, sprzęgło chyba Ok, poduszki 2szt do wymiany i rozrząd pewnie też. Pytanie tylko o te pompki...

Podałeś bipy. Korekcje najlepiej jak są w przedziale +\- 0.60 . Zanim wymienisz pompki można wymienić uszczelniacze lub sprawdzić listwę pompek. 

Edytowane przez Norbas

Opublikowano

Panowie, jak vcdsem poprawnie sprawdzic sonde lambde 1? Zaznaczylem jakis parametr i pokazało mi wartosc -6.1V ale padla mi bateria i nie pamietam co to bylo? Swieci sie check engine, w sterowniku jest blad sondy 1 bogata mieszanka. 2.0 caga

Opublikowano

Panowie,

A4 2010, avant. 3.0 tdi manual, s-line wewn, 320 tys przebieg, pełen serwis aso, bezwypadkowy, bdb stan. Jest szansa to w PL w ogóle sprzedać  w okolicach 40 tys zł?

byłbym wdzięczny za odpowiedź :)

Opublikowano
2 godziny temu, audikrk_ napisał:

Panowie,

A4 2010, avant. 3.0 tdi manual, s-line wewn, 320 tys przebieg, pełen serwis aso, bezwypadkowy, bdb stan. Jest szansa to w PL w ogóle sprzedać  w okolicach 40 tys zł?

byłbym wdzięczny za odpowiedź :)

Celowałbym w 45-48 jeśli zadbany