Opublikowano 8 Grudnia 20196 l A Ja nie rozumiem, jak można kogoś nie rozumieć. Tutaj nie padło pytanie "panowie co sądzicie o demontowaniu wycieraczki, lub czy pozwolicie mi na jej usunięcie" tylko chodziło o jej ewentualne obejście. I tak zrobie tak jak mi się to wymarzy, a nie Wam - " czy ci się to podoba czy ne" Równie dobrze można by sie porzygać na ciemne szyby z przodu, które też tylko "okaleczają" auto, nie wiadomo skąd ten trend na nie, są u nas zabronione, a o bezpieczeństwie już nie wspomne. Pomijając to ile + dają --- przy upałach i to jak zwiększają nam komfort podróżowania podczas długiej jazdy z dziećmi w trasie Edytowane 8 Grudnia 20196 l przez KoJ@K
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l @wampir prawo JUŻ zabrania tego i jest to nie dozwolone tak samo, jak jazda na szerokich wystających poza obrys kołach, ciemnych szybach z przodu lub poruszanie się bez rejki na przodzie.
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l @Dev to w takim wypadku nałóż sobie na szyby jakąś powłokę - w dużym stopniu zmniejszy to brudzenie się szyby, a przy prędkości woda sama zlata
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l 34 minuty temu, KoJ@K napisał: @Dev to w takim wypadku nałóż sobie na szyby jakąś powłokę - w dużym stopniu zmniejszy to brudzenie się szyby, a przy prędkości woda sama zlata Jutro będę nakładał
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l Muszę w coś takiego zainwestować. A co do tylnej szyby, nie po to montowałem kamery żeby się lampić przez szybę. ? A tak serio, to mam roletę przez którą i tak niewiele widać.
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l Kojak, zanim zaczniesz mostkować kable, spróbuj wykodować tą wycieraczkę, jak mówiłem.
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l A Ja nie rozumiem, jak można kogoś nie rozumieć. Tutaj nie padło pytanie "panowie co sądzicie o demontowaniu wycieraczki, lub czy pozwolicie mi na jej usunięcie" tylko chodziło o jej ewentualne obejście. I tak zrobie tak jak mi się to wymarzy, a nie Wam - " czy ci się to podoba czy ne" Dokładnie. Uderz nogą i tak zrób Jak dla mnie to możesz nawet olejem po frytkach sobie auto wysmarować - nie mój problem. Ale to nie znaczy, ze ma mi się to podobać. I tu nie ma nic co można zrozumieć, bądź nie zrozumieć.
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l E tam burza, ewentualnie grzmoty lekkie Ale co to daje??? Jeśli i tak ją zdemontuje A tak serio, to przecież nikt tu nie mówi, co ma zrobić, tylko wyraża swoją opinię.
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l 4 godziny temu, Hugo napisał: Jutro będę nakładał Daje rade, ale powiem Ci że w porównaniu do Gtechniq G1 to...to nie ma porównania. A o trwałości nie wspomne, zwłaszcza na bocznych szybach czy tylnej w sedanie. Teściowi nałożyłem w tamtym roku jakoś w marcu to siedzi do dzisiaj jak złe, jak wczoraj nałożona (wiadomo przednia szyba w gorszym stanie), raz na czas umyte RESETem i jest super.
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l 6 godzin temu, Hugo napisał: Jutro będę nakładał Gdzie można to kupić ?
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l 4 minuty temu, Dev napisał: Gdzie można to kupić ? Na allegro np. Glaco w Niewidzialne wycieraczki - Nadwozie - Mycie i pielęgnacja - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup glaco w kategorii Niewidzialne wycieraczki - Nadwozie - Mycie i pielęgnacja na Allegro.pl. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kliknij i kup teraz!
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l Ja jednak wole to GTECHNIQ G1 + G2 ClearVision Smart Glass - powłoka zabezpieczająca do szyb 2x100ml MRCLEANER.PL GTECHNIQ G1 + G2 ClearVision Smart Glass - to dwuskładnikowa...
Opublikowano 9 Grudnia 20196 l Witam mam do wymiany gniazdo stacyjki w nemigaparts znalazłem numer 8K0 909 131 C czy ktoś mógłby mnie upewnić że to ten numer? Auto 2009r maj, sedan 2.0tdi. Bo widziałem jeszcze stacyjki z innymi końcówkami literowymi
Opublikowano 9 Grudnia 20196 l 11 godzin temu, EdoTensei napisał: Witam mam do wymiany gniazdo stacyjki w nemigaparts znalazłem numer 8K0 909 131 C czy ktoś mógłby mnie upewnić że to ten numer? Auto 2009r maj, sedan 2.0tdi. Bo widziałem jeszcze stacyjki z innymi końcówkami literowymi Daj VIN
Opublikowano 10 Grudnia 20196 l W dniu 8.12.2019 o 13:32, Hugo napisał: Jutro będę nakładał i jak efekt ? nigdy nie miałem do czynienia z tą marką i też nigdy nie aplikowałem niewidzialnej wycieraczki. jak twoje wrażenia po aplikacji ?
Opublikowano 10 Grudnia 20196 l 20 minut temu, michu10 napisał: i jak efekt ? nigdy nie miałem do czynienia z tą marką i też nigdy nie aplikowałem niewidzialnej wycieraczki. jak twoje wrażenia po aplikacji ? Przeziębienie mnie dopadło, więc nie zdążyłem tego ogarnąć. Zdam relację, jak tylko to zrobię
Opublikowano 10 Grudnia 20196 l 12 godzin temu, Dev napisał: Daj VIN WAUZZZ8K59N074731 Podaje tutaj bo chyba masz pw zablokowane
Opublikowano 10 Grudnia 20196 l 2 godziny temu, michu10 napisał: i jak efekt ? nigdy nie miałem do czynienia z tą marką i też nigdy nie aplikowałem niewidzialnej wycieraczki. jak twoje wrażenia po aplikacji ? Jeżeli chcesz przeznaczyć na to właśnie taki budżet to pewnie, śmiało to można nakładać. Bardzo ważne jest by przed nałożeniem przygotować szybe - przelecieć jakimś glas klinerem, po tym wyjałowić ipą i dopiero aplikacja. No i dosychanie najlepiej w suchym garażu i by przez kilka godzin zaraz po nałożeniu nie miało kontaktu z wodą.
Opublikowano 11 Grudnia 20196 l W dniu 9.12.2019 o 20:20, Dev napisał: Daj VIN Dev i jak tam dasz radę to sprawdzić jakoś? WAUZZZ8K59N074731 Edytowane 11 Grudnia 20196 l przez EdoTensei