Dev Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Bujak10 napisał: Witam potrzebuje rady planuje zmianę tarcz i klocków w a4 b8 sedanie 2.0 benzyna 224km stoi na 18" . Moglibyście mi polecić jakieś tarcze w raz z klockami które działają i w miarę się prezentują pozdrawiam mam wszystko co potrzebujesz do montazu na auto, chyba ze chcesz cos wiekszego Edytowane 6 Lutego 2020 przez Dev
Bujak10 Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 3 minuty temu, Dev napisał: mam wszystko co potrzebujesz do montazu na auto, chyba ze chcesz cos wiekszego A z czym się to wiąże są większe koszta jak to wygląda?
Dev Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 14 godzin temu, Bujak10 napisał: A z czym się to wiąże są większe koszta jak to wygląda? zadzwon jutro to Ci powiem co i jak 693456699
MaciekPL Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Ktos ostatnio pytał o fotele. Bede miał dwa komplety. Jedne pelna skóra, drugie z alcantara. Kompletne z air bagiem, podgrzewane, tunel ,boczki. 1300zl za komplet jakby ktos jeszcze szukał to pn.
grzes283 Opublikowano 10 Lutego 2020 Opublikowano 10 Lutego 2020 Powitać. Panowie mam pytanie. Pewnie już nie raz padło na tym forum, z różnymi odpowiedziami, ale ja zapytam jeszcze raz ;-) Czy macie jakiś "bezpieczny" komis samochodowy do polecenia? Okolice Warszawy, Łodzi, może coś w Trójmieście - choć ja nic tu nie znam. Mam wrażenie, że czasy dużch oszustw już chyba mamy za sobą, skoro niektórym biznes dobrze się kręci, to chyba nie mogą na potęgę oszukiwać??? Szukam Ibizy lub Megane Coupe z roczników 2009 - 2014 i na Pomorzu ciężko o coś fajnego - większość to właśnie Łódź lub Warszawa...... Będę wdzięczny za jakieś info.
adamtower Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Hejka, składam A5 polift, potrzebuje ogarnąć prawą instalację, która idzie z prawego błotnika do lampy, halogenu, radaru itd. 23 przewody idą. Może ma ktoś jakoś pomóc, może ktoś ma taką wiązkę, albo chociaż jakiś schemat, najlepiej zdjęcie jakie kostki są potrzebne....ciężko z handlarzami się rozmawia, nie potrafią jednoznacznie wskazać prawidłowej części instalacji, aby dobrze "wyciąć" Takie coś dostałem - czy to będzie pasować ? Edytowane 11 Lutego 2020 przez adamtower
Hubertus01 Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 ktoś chętny może na nowe popielniczki w kształcie kubka o nr 8X0864575A bo będę miał dwie, 50 zł z przesyłką
michu10 Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 12 godzin temu, Hubertus01 napisał: ktoś chętny może na nowe popielniczki w kształcie kubka o nr 8X0864575A bo będę miał dwie, 50 zł z przesyłką PW
bodas Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Panowie podpowie ktoś? Jak jest z resetem wartości wyuczonych w tiptronicu ZF8HP55? Skrzynia sama się zaadaptuje podczas jazdy czy trzeba innego interfejsu? Odis? Vcp?
Hohe Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Panowie, da się coś podregulować żeby jedynka i dwójka wchodziły lepiej? Czy coś się sypie?
WydRos Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 13 minut temu, Hohe napisał: Panowie, da się coś podregulować żeby jedynka i dwójka wchodziły lepiej? Czy coś się sypie? Panel mmi zdjąć, wszystkie gumy z lewarka, tam jest taka kula, nasmarować czymś, śrubę torxa popuścić Ustawić lewarek skręcić i tyle powinno być lepiej
Hohe Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Tak zrobię. Jakiś rok temu wymieniałem te nieszczęsne ślizgi i prowadnicę bo wstecznego nie mogłem wrzucić. A sprecyzuj - „ustawić lewarek”?
WydRos Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 51 minut temu, Hohe napisał: Tak zrobię. Jakiś rok temu wymieniałem te nieszczęsne ślizgi i prowadnicę bo wstecznego nie mogłem wrzucić. A sprecyzuj - „ustawić lewarek”? Ja popuscisz śrubę będziesz wiedział co i jak
Hohe Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Rozebrałem, pokombinowałem z ustawieniem i jest lepiej. Kulki nie smarowałem, bo elsa mówi żeby nie smarować. Pojeżdżę trochę i zobaczę czy da się z tym żyć. Tak czy inaczej - dzięki.
WydRos Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) 36 minut temu, Hohe napisał: Rozebrałem, pokombinowałem z ustawieniem i jest lepiej. Kulki nie smarowałem, bo elsa mówi żeby nie smarować. Pojeżdżę trochę i zobaczę czy da się z tym żyć. Tak czy inaczej - dzięki. Posmaruj albo napsikaj smarem w sprayu albo silikonem Do uszczelek czy czyms i będzie jeszcze lepiej Edytowane 13 Lutego 2020 przez WydRos
Damaudia4 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Witam podratuje ktoś? Byłby ktoś w stanie zmierzyć, odcinki zaznaczone na czarno? od rantu grilla do środka zaślepki spryskiwacza. oraz od dolnego rantu do środka zaślepki spryskiwacza. zderzak polift. Dzięki za odp i pozdrawiam
Chuck Norris Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Witam Panowie, pytanie może głupie, ale czy pasuje zderzak sedan tył z polifta do przedlifta ;)?
Rekomendowane odpowiedzi