Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Bujak10 napisał:

Witam potrzebuje rady planuje zmianę tarcz i klocków w a4 b8 sedanie 2.0 benzyna 224km  stoi na 18" . 

Moglibyście mi polecić jakieś tarcze w raz z klockami które działają i w miarę się prezentują pozdrawiam 

mam wszystko co potrzebujesz do montazu na auto, chyba ze chcesz cos wiekszego

Edytowane przez Dev
  • Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Dev napisał:

mam wszystko co potrzebujesz do montazu na auto, chyba ze chcesz cos wiekszego

A z czym się to wiąże są większe koszta jak to wygląda? 

Opublikowano
14 godzin temu, Bujak10 napisał:

A z czym się to wiąże są większe koszta jak to wygląda? 

zadzwon jutro to Ci powiem co i jak

693456699

Opublikowano

Ktos ostatnio pytał o fotele. Bede miał dwa komplety. Jedne pelna skóra, drugie z alcantara. Kompletne z air bagiem, podgrzewane, tunel ,boczki. 1300zl za komplet jakby ktos jeszcze szukał to pn.

Opublikowano

Kto na forum sprzedaje VCDS? :)

Opublikowano

Pytaj kolegi H4mm3R

Opublikowano

Powitać. Panowie mam pytanie.  Pewnie już nie raz padło na tym forum, z różnymi odpowiedziami, ale ja zapytam jeszcze raz ;-)

Czy macie jakiś "bezpieczny" komis samochodowy do polecenia? Okolice Warszawy, Łodzi, może coś w Trójmieście - choć ja nic tu nie znam. Mam wrażenie, że czasy dużch oszustw już chyba mamy za sobą, skoro niektórym biznes dobrze się kręci, to chyba nie mogą na potęgę oszukiwać???

Szukam Ibizy lub Megane Coupe z roczników 2009 - 2014 i na Pomorzu ciężko o coś fajnego - większość to właśnie Łódź lub Warszawa......

Będę wdzięczny za jakieś info.

Opublikowano (edytowane)

Hejka, składam A5 polift, potrzebuje ogarnąć prawą instalację, która idzie z prawego błotnika do lampy, halogenu, radaru itd. 23 przewody idą.  Może ma ktoś jakoś pomóc, może ktoś ma taką wiązkę, albo chociaż jakiś schemat, najlepiej zdjęcie jakie kostki są potrzebne....ciężko z handlarzami się rozmawia, nie potrafią jednoznacznie wskazać prawidłowej części instalacji, aby dobrze "wyciąć" 

Takie coś dostałem - czy to będzie pasować ? 

PART_1581333320207.jpeg

Edytowane przez adamtower
Opublikowano

ktoś chętny może na nowe popielniczki w kształcie kubka o nr 8X0864575A bo będę miał dwie, 50 zł z przesyłką

Opublikowano
12 godzin temu, Hubertus01 napisał:

ktoś chętny może na nowe popielniczki w kształcie kubka o nr 8X0864575A bo będę miał dwie, 50 zł z przesyłką

PW

Opublikowano

Panowie podpowie ktoś?

Jak jest z resetem wartości wyuczonych w tiptronicu ZF8HP55?

Skrzynia sama się zaadaptuje podczas jazdy czy trzeba innego interfejsu? Odis? Vcp?

20200211_185443.jpg

Opublikowano

Panowie, da się coś podregulować żeby jedynka i dwójka wchodziły lepiej? Czy coś się sypie?

Opublikowano
13 minut temu, Hohe napisał:

Panowie, da się coś podregulować żeby jedynka i dwójka wchodziły lepiej? Czy coś się sypie?

Panel mmi zdjąć, wszystkie gumy z lewarka, tam jest taka kula, nasmarować czymś, śrubę torxa popuścić Ustawić lewarek skręcić i tyle 

powinno być lepiej 

Opublikowano

Tak zrobię. Jakiś rok temu wymieniałem te nieszczęsne ślizgi i prowadnicę bo wstecznego nie mogłem wrzucić. A sprecyzuj - „ustawić lewarek”?

Opublikowano
51 minut temu, Hohe napisał:

Tak zrobię. Jakiś rok temu wymieniałem te nieszczęsne ślizgi i prowadnicę bo wstecznego nie mogłem wrzucić. A sprecyzuj - „ustawić lewarek”?

Ja popuscisz śrubę będziesz wiedział co i jak

Opublikowano

Rozebrałem, pokombinowałem z ustawieniem i jest lepiej. Kulki nie smarowałem, bo elsa mówi żeby nie smarować. Pojeżdżę trochę i zobaczę czy da się z tym żyć. Tak czy inaczej - dzięki. 

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Hohe napisał:

Rozebrałem, pokombinowałem z ustawieniem i jest lepiej. Kulki nie smarowałem, bo elsa mówi żeby nie smarować. Pojeżdżę trochę i zobaczę czy da się z tym żyć. Tak czy inaczej - dzięki. 

Posmaruj albo napsikaj smarem w sprayu albo silikonem Do uszczelek czy czyms i będzie jeszcze lepiej 

Edytowane przez WydRos
Opublikowano

Witam podratuje ktoś?

Byłby ktoś w stanie zmierzyć, odcinki zaznaczone na czarno?

od rantu grilla do środka zaślepki spryskiwacza.

oraz od dolnego rantu do środka zaślepki spryskiwacza.

zderzak polift.

Dzięki za odp i pozdrawiam 

FB_IMG_1581626011648.jpg

Opublikowano

Witam Panowie, pytanie może głupie, ale czy pasuje zderzak sedan tył z polifta do przedlifta ;)?

Opublikowano

Pasuje.