Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Kris0112 napisał:

Witam. Podrzucić ktoś schemat pinów który za co odpowiada we wtyczce z EGR w a4 b8 2009 rok 2.0 tdi Caga

Najbardziej mnie interesuje na którym pinie jest + i - do silnika ktory otwiera egr

Proszę 

EGR.png

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8 godzin temu, Góral65 napisał:

Proszę 

EGR.png

Dzięki wielkie! 

Opublikowano

Może ma ktoś do sprzedania A4 b8 3.0 tdi z padniętym motorem. 

Opublikowano

Witam orientuje sie ktoś czy np panorama z lifta i podsufitka będzie pasować do przedlifta

Opublikowano
Godzinę temu, barca8585 napisał:

Witam orientuje sie ktoś czy np panorama z lifta i podsufitka będzie pasować do przedlifta

Temat przerabiany, pasuje :)

received_797380384049469.jpeg

Opublikowano
10 minut temu, MaciekPL napisał:

Temat przerabiany, pasuje :)

received_797380384049469.jpeg

ktoś od nas z forum to robił bo mam pare pytań

Opublikowano
3 minuty temu, barca8585 napisał:

ktoś od nas z forum to robił bo mam pare pytań

Nie, nie ma konta. Jak cos napisz na pw to spytam dalej. Chyba że ktoś z forum zna te tematy.

Opublikowano

Hej,

Zabrałem się za swap głośników w kokpicie. Z wymianą centralnego zwyklego na b&o jest bajka, natomiast mam pytanie jak jest z bocznymi.

Zdemontować zwykłe to chwila moment, jednak z wpasowaniem b&o w gniazdo już jest problem bo jest dużo grubszy i nie wchodzi. 

Ktoś montował u siebie lub zna sposób jak wpasować banga w gniazdo po zwyklaku? 

Opublikowano

Siemanko ?

Wiecie może czy wzmacniacze od ASS są ze sobą zamienne? Obecnie mam z końcówką J, ale ten z końcówką E też działa tylko włącza się ochrona komponentu a potrzebuje wymienić, bo nie gra mi sub (na innym wzmacniaczu gra normalnie) 

20200307_155143.jpg

Edytowane przez Fr0styyy.

Opublikowano
9 godzin temu, tomi790 napisał:

Hej,

Zabrałem się za swap głośników w kokpicie. Z wymianą centralnego zwyklego na b&o jest bajka, natomiast mam pytanie jak jest z bocznymi.

Zdemontować zwykłe to chwila moment, jednak z wpasowaniem b&o w gniazdo już jest problem bo jest dużo grubszy i nie wchodzi. 

Ktoś montował u siebie lub zna sposób jak wpasować banga w gniazdo po zwyklaku? 

Montowalem u siebie. Wszystko pasuje w fabryczne miejsca. Nie bardzo wiem w czym masz problem

Opublikowano
13 godzin temu, corradoowner napisał:

Montowalem u siebie. Wszystko pasuje w fabryczne miejsca. Nie bardzo wiem w czym masz problem

Wszystko złożone - pasuje p&p ?

Dzięki corradoowner za podpowiedź ?

Opublikowano

Panowie pytanie, boczki z przedlifta z podswietlanymi klamkami i lampkami ile - + sa warte? Wiazki podpasuja do polifta? 

IMG_20200309_151809.jpg

IMG_20200309_151801.jpg

IMG_20200309_151757.jpg

Opublikowano

Witam miałby ktoś takie dekory może być nawet nie komplet 

783A89D6-23EA-43A6-9074-A483961710D2.png

Opublikowano
W dniu 8.03.2020 o 00:15, corradoowner napisał:

Jest jakaś zauważalna różnica po założeniu samych głośników B&O w desce rozdzielczej, u siebie mam ASS z 10 głośnikami i subwoferem ?

Opublikowano
5 godzin temu, czarek76 napisał:

Jest jakaś zauważalna różnica po założeniu samych głośników B&O w desce rozdzielczej, u siebie mam ASS z 10 głośnikami i subwoferem ?

Ja założyłem wszystkie głośniki bang olufsen. Diametralna zmiana brzmienia. 

Opublikowano

Panowie dokładał ktoś jakiś mału sub mając w aucie banga ? Bo mam akurat małą skrzyneczke i może by tak dorzucić, bo jednak brakuje mi troche tam tego basu... jeśli tak to gdzie / pod co się wpinaliście ?

Opublikowano

Szukam i nie mogę znaleźć podobnego problemu. Mrugają mi, mianowicie, lampki w bagażniku. A dokładniej mówiąc, mrugną kilkukrotnie i gasną. Obie zachowują się identycznie. O co kaman?

Opublikowano
11 godzin temu, Hohe napisał:

Szukam i nie mogę znaleźć podobnego problemu. Mrugają mi, mianowicie, lampki w bagażniku. A dokładniej mówiąc, mrugną kilkukrotnie i gasną. Obie zachowują się identycznie. O co kaman?

Masz ledy ?

Opublikowano

Tak, kupione kilka lat temu od kolegi Tomnika z forum (swoją drogą rewelacyjne). Nie podejrzewam jednak samych lampek, bo obie strony zachowują się identycznie. Dzisiaj będę miał chwilę, to podmienię ja na zwykłe żarówki i upewnię się. 

Opublikowano
2 minuty temu, Hohe napisał:

Tak, kupione kilka lat temu od kolegi Tomnika z forum (swoją drogą rewelacyjne). Nie podejrzewam jednak samych lampek, bo obie strony zachowują się identycznie. Dzisiaj będę miał chwilę, to podmienię ja na zwykłe żarówki i upewnię się. 

Najpierw podmień. Ja obstawiam że to są jednak ledy...

Edytowane przez wielik