Opublikowano 16 Listopada 20205 l 1 minutę temu, Osiollekk napisał: A samemu 3g+ się przerobi na EU? Już się w sumie przyzwyczaiłem, ale jak samemu by się ogarnęło to coś bym porezał Nie pisałem, że sam zmieniałem, robiłem w pakiecie pl menu, radio i najnowsze mapy.
Opublikowano 17 Listopada 20205 l Hej, mega prośba o podesłanie schematu getway z audi a4 b8 2014 rok. [email protected] Bardzo pilne!!! będę mega wdzięczny
Opublikowano 17 Listopada 20205 l 4 minuty temu, Kooga napisał: Przedlift Xenon Przypomnij mi sie rano to zerkne, bo mam wiązke w aucie leży.
Opublikowano 17 Listopada 20205 l 1 minutę temu, Góral65 napisał: Pin 11 Dzięki wielkie ☺️ 15 minut temu, KoJ@K napisał: Przypomnij mi sie rano to zerkne, bo mam wiązke w aucie leży. Również dzięki za chęci
Opublikowano 18 Listopada 20205 l 5 minut temu, KoJ@K napisał: Ale i tak Ci sprawdze Co dwie odpowiedzi to nie jedna
Opublikowano 18 Listopada 20205 l Macie jakiś godny polecenia mobilny odkurzacz który będę mógł wykorzystać w samochodzie? Jazda z małym dzieckiem powoduje że trzeba bardzo często sprzątać samochód ?
Opublikowano 18 Listopada 20205 l 51 minut temu, Caporeira napisał: Macie jakiś godny polecenia mobilny odkurzacz który będę mógł wykorzystać w samochodzie? Jazda z małym dzieckiem powoduje że trzeba bardzo często sprzątać samochód ? Ja mam takie coś z lidla,daje rade. Odkurzacz ręczny Silver Crest - Kup teraz za: 50,00 zł - Ząbki - Allegro Lokalnie ALLEGROLOKALNIE.PL Kup teraz: Odkurzacz ręczny Silver Crest za 50,00 zł i odbierz w mieście Ząbki. Szybko i bezpiecznie w najlepszym miejscu dla lokalnych Allegrowiczów.
Opublikowano 18 Listopada 20205 l Panowie które lampki sa mocniejsze do podświetlenia nóg? Wiem ze sa jeszcze mocniejsze z początkiem 4J0,interesują mnie te wyżej czy jest jakaś różnica ? Edytowane 18 Listopada 20205 l przez Leszczonka
Opublikowano 19 Listopada 20205 l 17 godzin temu, Caporeira napisał: Macie jakiś godny polecenia mobilny odkurzacz który będę mógł wykorzystać w samochodzie? Jazda z małym dzieckiem powoduje że trzeba bardzo często sprzątać samochód ? Obejrzyj 101 gadżetów motoryzacyjnych - seria 2, odcinek 4 on tam testuje kilka odkurzaczy
Opublikowano 20 Listopada 20205 l Kolega szuka calego zestawu szyn i calego tego g...a do bagaznika, avant przedlift. Ma ktos na sell ?
Opublikowano 20 Listopada 20205 l Panowie, bo już oczopląsu dostaję a się boję że źle kupię. Chcę w swoim polifcie b8 sedan dać zderzak od s4b8 2x2rury. Nie wiem jakiego numeru szukać i czy ten od sedana przedlifta będzie pasował do mojego polifta. Chcę takie coś jak na zdjęciu, kompletnie nie ogarniam co da radę zamiennie zakładać i jakich numerów szukać
Opublikowano 21 Listopada 20205 l 8 godzin temu, Awra napisał: czy ten od sedana przedlifta będzie pasował do mojego polifta Nie , nie będzie pasował musisz szukać do polifta . Musisz szukać właśnie takiego jak na zdjęciu . Edytowane 21 Listopada 20205 l przez mariusz36
Opublikowano 21 Listopada 20205 l To ja też mam pytanie czy maska i przedni błotnik w A5 i S5 sa te same czy różne?
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Wszystko masz to samo. Do tego błotniki przed i po lifcie są takie same.