Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, ogarniał ktoś kodowanie podgrzewanych foteli? BCE zalogowałem a nie wiem jak powinno być w panelu klimy. Czy coś jeszcze trzeba kodować?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W bcm zmieniasz tylko kodowanie, klimę nie trzeba, dokladasz fotele? Zobacz czy masz piny w bcm do grzania bo mogą nie obsługiwać. 

Opublikowano

Ile może być warte mmi 3g high wraz z panelem obsługi? Wgrane spolszczenie i najnowsze mapy 2020/2021 6.31.1. Zmieniać bede na 3g+ i się zastanawiam za ile to wystawić, 

Opublikowano
1 godzinę temu, inhosik napisał:

Ile może być warte mmi 3g high wraz z panelem obsługi? Wgrane spolszczenie i najnowsze mapy 2020/2021 6.31.1. Zmieniać bede na 3g+ i się zastanawiam za ile to wystawić, 

Możemy  sie zamienić :wink:

Opublikowano

Witam mam przedlifta i mam kratki nawiewów podświetlane i chce wymienić na poliftowe podświetlane czy coś trzeba przerabiać czy tylko wyciągam stare i zakładam nowe i  gra wszystko

Opublikowano
2 minuty temu, barca8585 napisał:

Witam mam przedlifta i mam kratki nawiewów podświetlane i chce wymienić na poliftowe podświetlane czy coś trzeba przerabiać czy tylko wyciągam stare i zakładam nowe i  gra wszystko

Tylko przekładasz 

Opublikowano
Teraz, WydRos napisał:

Tylko przekładasz 

ok a jak się ma sprawa z ich wyjęciem

Opublikowano
42 minuty temu, barca8585 napisał:

ok a jak się ma sprawa z ich wyjęciem

W środku są dziury jak się dobrze przyjrzysz, zrób sobie jakiś dobry hak i stanowczo równo pociągnij 

Opublikowano
8 minut temu, WydRos napisał:

W środku są dziury jak się dobrze przyjrzysz, zrób sobie jakiś dobry hak i stanowczo równo pociągnij 

ok dzięki jutro działam zobaczymy na wieczór efekt:naughty:

Opublikowano
W dniu 2.10.2020 o 14:12, Dev napisał:

Możemy  sie zamienić :wink:

Pokaż co masz? Ja potrzebuję samej jednostki mmi, panel 3g+ mam już, ktoś się orientuje czy po zmianie w przedlifcie na 3g+ wizualizacja parktroniva będzie działać? Mam przód i tył z kamerą

IMG_20201002_132929.jpg

IMG_20201002_132912.jpg

IMG_20201002_132919.jpg

Opublikowano
10 minut temu, inhosik napisał:

ktoś się orientuje czy po zmianie w przedlifcie na 3g+ wizualizacja parktroniva będzie działać?

Tak , będzie działać 

Opublikowano

Ok dzięki, dużo osób narzekało że po zmianie wizualizacja włącza sie tylko na chwilę

Opublikowano

Witam mam pytanie mam audi a4 b8 2009 i chcialem zapytac czy mozna gdzies kupic rolety chowane w drzwi na boczne szyby

Opublikowano
2 minuty temu, Rafbie91 napisał:

Witam mam pytanie mam audi a4 b8 2009 i chcialem zapytac czy mozna gdzies kupic rolety chowane w drzwi na boczne szyby

Był taki temat z dokładaniem rolet, poszukaj. Trzeba albo wymienić boczki, albo jeśli masz zdolności manualne, doręczać do swoich.

Opublikowano
Godzinę temu, Hohe napisał:

Był taki temat z dokładaniem rolet, poszukaj. Trzeba albo wymienić boczki, albo jeśli masz zdolności manualne, doręczać do swoich.

A ok dzieki to poszukam a w najgorszym przypadku kupie takie zwykle na szyby

Opublikowano

Panowie, czy mógłby ktoś sprawdzić numery uszczelek tylnych lamp w klapie w sedanie (przedlift)? Da się je w ogóle osobno kupić?

Mam problem bo po deszczu mam dużo wody w klapie i mokre są wtyczki i listwy z żarówkami...

Opublikowano

witam ma ktoś może do sprzedania rączkę boczka drzwi kierowcy pod składane lusterka 

Opublikowano
3 godziny temu, luk330 napisał:

Panowie, czy mógłby ktoś sprawdzić numery uszczelek tylnych lamp w klapie w sedanie (przedlift)? Da się je w ogóle osobno kupić?

Mam problem bo po deszczu mam dużo wody w klapie i mokre są wtyczki i listwy z żarówkami...

8K5 945 191 A lewo
8K5 945 192 A prawo

Opublikowano
Godzinę temu, qujot napisał:

8K5 945 191 A lewo
8K5 945 192 A prawo

dzięki!

Opublikowano

Ktoś się orientuje czy można osobno dokupić gumowe obejmy na stabilizator z rs4/rs5 na tył (8K0511305S)?

Jeśli tak to może ktoś podesłać nr?