Caporeira Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Instalował ktoś u siebie automatyczne otwieranie klapy, może się podzielić doświadczeniem? Warte zainteresowania, jak wygląda sprawa zamykania (ciężko się zamyka) ? https://allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-kombi-automatyczne-otwieranie-bagaznika-10428622430
Caporeira Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Dzięki, faktycznie opinie mizerne. Siłowniki mam spuchnięte, więc może taki zestaw? Bardziej mi chodzi o opinie kogoś z forum kto czegoś takiego używa. Czy nie ma problemu i czy trzeba duży więcej siły użyć przy zamykaniu? https://allegro.pl/oferta/automatyczne-otwieranie-bagaznika-audi-a4-b8-kombi-10421755244
barca8585 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Witam wie ktoś może jak zdemontować ramkę szyby w tylnich drzwiach
Muskel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 15 minut temu, Dev napisał: @Dev łobuzie, a ja go szukam od tygodnia
duzy616 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Można naprawić ten wyświetlacz, czy czeka mnie wymiana?
Muskel1 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Wlutować nowy. Lub panel do wymiany.
mlody020 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Mam z polifta tylko CP zablokowane, bo sprzedawca na Allegro nie wiedział ze jumany... jak chcesz to wyślę Ci tylko za przesyłkę zapłacisz, odzywaj się po świętach. Tylko nie wiem czy monitorek jest ok,ale przynajmniej będziesz miał pokrętła w chromie . Ps przy wymianie na drugi musisz CP zdjąć Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez mlody020
Cheeroki Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Panowie, w lusterku zewnętrznym po stronie kierowcy nie działa mi sterowanie lustrem na boki, podgrzewanie i fotochrom. Sterowanie góra-dół, składanie i side assist działają bez zarzutu. Zanim rozbiorę pół auta - czy B8 miało jakieś newralgiczne miejsce gdzie kable się przecierały?
PejotN Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Orientujecie się czy wejdzie zderzak przód i tył od sline do zwykłej wersji? (chcę zrobić zewn. sline)
mariusz36 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Godzinę temu, PejotN napisał: Orientujecie się czy wejdzie zderzak przód i tył od sline do zwykłej wersji? (chcę zrobić zewn. sline) Tak wszystko pasuje . Jeśli masz przed lift ( tak jak w opisie ) to też przedni musisz kupić s-line przed lift .
luk330 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 panowie, od X czasu szukam do siebie kierownicy z okrągłą poduszką jak w poliftach, teraz zmotywowałem się jeszcze bardziej bo niechcący zadrapałem kierownicę dość mocno ostrym narzędziem więc żeby zachować zdrowie psychiczne to chciałbym to ogarnąć. Problem w tym, że mam wnętrze szare, kierownica w kolorze Szary Achat i z tego co patrzę to w poliftach a5 był kolor stalowo szary, tak jak w A7 i A6. Czy ma ktoś real fotkę wnętrza a5 albo a6 czy a7 w kolorze szarym, szarą kierownicą z okrągłą poduszką żebym mógł sobie porównać jak mocno on się różni od mojego szarego achat?
WydRos Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 14 minut temu, luk330 napisał: panowie, od X czasu szukam do siebie kierownicy z okrągłą poduszką jak w poliftach, teraz zmotywowałem się jeszcze bardziej bo niechcący zadrapałem kierownicę dość mocno ostrym narzędziem więc żeby zachować zdrowie psychiczne to chciałbym to ogarnąć. Problem w tym, że mam wnętrze szare, kierownica w kolorze Szary Achat i z tego co patrzę to w poliftach a5 był kolor stalowo szary, tak jak w A7 i A6. Czy ma ktoś real fotkę wnętrza a5 albo a6 czy a7 w kolorze szarym, szarą kierownicą z okrągłą poduszką żebym mógł sobie porównać jak mocno on się różni od mojego szarego achat? Mam szara ścięta pisz pv
Cheeroki Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 2 godziny temu, luk330 napisał: panowie, od X czasu szukam do siebie kierownicy z okrągłą poduszką jak w poliftach, teraz zmotywowałem się jeszcze bardziej bo niechcący zadrapałem kierownicę dość mocno ostrym narzędziem więc żeby zachować zdrowie psychiczne to chciałbym to ogarnąć. Problem w tym, że mam wnętrze szare, kierownica w kolorze Szary Achat i z tego co patrzę to w poliftach a5 był kolor stalowo szary, tak jak w A7 i A6. Czy ma ktoś real fotkę wnętrza a5 albo a6 czy a7 w kolorze szarym, szarą kierownicą z okrągłą poduszką żebym mógł sobie porównać jak mocno on się różni od mojego szarego achat? Mam czarną 3 ramienną, z łopatkami i dekorami w piano black. Kolor Czarny Soul -- czyli ciemnoszary tak naprawdę.
Caporeira Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Myślę odświeżyć wnętrze samochodu o dywaniki i mate do bagażnika - avant. Kupowaliście coś ostatnio, możecie coś dobrego z alledrogo ?
NelsonPL Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 13 minut temu, Caporeira napisał: Myślę odświeżyć wnętrze samochodu o dywaniki i mate do bagażnika - avant. Kupowaliście coś ostatnio, możecie coś dobrego z alledrogo ? Przód i tył oryginalne gumowe dywaniki-praktyczne i solidne. Polecam.
Caporeira Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 19 minut temu, NelsonPL napisał: Przód i tył oryginalne gumowe dywaniki-praktyczne i solidne. Polecam. Masz sprawdzonego sprzedawce ?
NelsonPL Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 7 minut temu, Caporeira napisał: Masz sprawdzonego sprzedawce ? Tak. ASO
barca8585 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 5 godzin temu, Caporeira napisał: Masz sprawdzonego sprzedawce ? też kupowałem w aso przed zima 250 zł dałem
Rekomendowane odpowiedzi