Muskel1 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Godzinę temu, NelsonPL napisał(a): Mam podobny problem. Z jednej strony przestała świecić dioda LED Rozumiem, że nie warto bawić się w jakieś naprawy tylko lepiej kupić nową lampę? Mam rację?🤠 Na załączonym zdjęciu zaznaczona ta dioda która przestała świecić. Nowej na pewno nie chcesz zapłacić. Kup używkę.
Hohe Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Ja moją raczej będę próbował naprawić. Po pierwsze za drogie, a po drugie mam je oklejone a tej folii już nie posiadam, co wiązałoby się ze zdzieraniem i oklejaniem wszystkich od nowa. Nie wiem tylko jak one w środku wyglądają. W takich jak ma kolega Nelson - sprawa jest prosta, widać z zewnątrz co się zjaralo.
Hugo Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 8 minut temu, NelsonPL napisał(a): Używana z roczną gwarancją.. Gdzie dają na używki rok gwarancji?
Hugo Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): I ile kosztuje nowa? 1499 komplet mają wystawione
Langista Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Za 700 to sam bym ją rozkleił i wymienił spalony LED 😅
Muskel1 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 10 godzin temu, Hugo napisał(a): 1499 komplet mają wystawione To jeszcze nie tak dużo.
NelsonPL Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Pytanie: Nie świeci mi jedna dioda LED przy tylnej prawej lampie (ta na klapie bagażnika) jak na zdjęciu kilka postów wcześniej. Czy mogę sam wymienić tą lampę i czy jest potem potrzebne kodowanie ? Czy wystarczy sama podmiana ? Mile widziany opis wymiany. Edytowane 4 Lutego przez NelsonPL
Hohe Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego A ja dzisiaj sobie przypomniałem o mojej, jak mi błąd kierunku wyskoczył. Wyjąłem ją i okazało się, że ma dziurę jak szlag i szklankę wody w środku. Taka sytuacja.
NelsonPL Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Proszę o dokładny opis jak wymienić . Mam zamiar zamówić i zamontować.
Hugo Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 21 minut temu, NelsonPL napisał(a): Proszę o dokładny opis jak wymienić . Od strony 250
Rekomendowane odpowiedzi