Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam prośbę. Byłby ktoś w stanie zrobić fotki otworów w podsufitce pod lampki pod daszkami przeciwsłonecznymi? Oddaję sufit na oklejanie nowym materiałem i chciałem doposażyć sobie wóz w ostatni, brakujący element układanki z pakietu QQ1. Chciałbym zobaczyć jak to jest wykończone. Wymiary i odstępy też byłyby na wagę złota ?

Drugie pytanko. Jak wygląda procedura wymiany oleju i filtra w tiptronicu? 

Edytowane przez R4xx

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytanie, Prawe drzwi pasażera umarły, nie idzie otworzyć od wewnątrz i zewnątrz. Nie działa sterowanie szybą, po zamknięciu drzwi centralnym zamkiem z pilota nie mrugają kierunkowskazy. vcds pisze: brak komunikacji z sterownikiem. Przypuszczam że uj strzelił sterownik a on pewnie jest w zablokowanych drzwiach. Da się ściągnąć boczek drzwi bez jego destrukcji? pozdrawiam 

Opublikowano

Sprawdź czy jest możliwość otworzenia nie z  poziomu kluczyka tylko zwyczajnie kluczykiem. :cygaro:

Opublikowano
10 minut temu, NelsonPL napisał(a):

Sprawdź czy jest możliwość otworzenia nie z  poziomu kluczyka tylko zwyczajnie kluczykiem. :cygaro:

Ciekawe jak chcesz otworzyć drzwi pasażera kluczykiem...

Opublikowano

Chodziło mi o to by otwierać kluczykiem a nie pilotem z kluczyka...

Opublikowano
12 minut temu, NelsonPL napisał(a):

To idź otwórz u siebie drzwi pasażera kluczykiem i napisz jak ci poszło...

Opublikowano
26 minut temu, NelsonPL napisał(a):

Nic to nie daje 

Opublikowano
2 godziny temu, Benji19R20 napisał(a):

Pytanie, Prawe drzwi pasażera umarły, nie idzie otworzyć od wewnątrz i zewnątrz. Nie działa sterowanie szybą, po zamknięciu drzwi centralnym zamkiem z pilota nie mrugają kierunkowskazy. vcds pisze: brak komunikacji z sterownikiem. Przypuszczam że uj strzelił sterownik a on pewnie jest w zablokowanych drzwiach. Da się ściągnąć boczek drzwi bez jego destrukcji? pozdrawiam 

Oddać do elektronika i niech zapoda właściwe napięcie na przewody idące do zamka, żeby go odryglować. Kable w przelotce po stronie kierowcy są całe? W poprzednich modelach moduł drzwi był w drzwiach kierowcy i tam dochodziły kable sygnałowe.

Opublikowano

Wiecie może jaka kombinacja przycisków żeby sprawdzić wersję,chodzi mi głównie o to że chciałbym pod to podpiąć jakieś granie,pomijając płyty CD,znając wersję pewnie będzie łatwiej coś dołożyć 

IMG_20240319_172159_510.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, rrrudy25 napisał(a):

Wiecie może jaka kombinacja przycisków żeby sprawdzić wersję,chodzi mi głównie o to że chciałbym pod to podpiąć jakieś granie,pomijając płyty CD,znając wersję pewnie będzie łatwiej coś dołożyć 

IMG_20240319_172159_510.jpg

To jest MMI 2g low. Możesz sobie kupic Dension gateway 500, emulator od Hadrona na przykład albo jakis diwajs z chin. Wpisz sobie emulator zmieniarki mmi 2g i będzie tego sporo. Montaż jest dość prosty.

Zeby sprawdzic konkretna wersje softu to musisz wejsc z tego ekranu w settings (prawy gorny przycisk przy pokrętle) i tam na dole chyba powinna byc pozycja "version"

Opublikowano

Dzięki,będę szukał ?

Opublikowano

Hej, zwracam się do Was z prośbą o namierzenie 2 wtyków widocznych na foto. Numery na nich prowadzą do całej sondy lambdy a ja potrzebuję tylko wtyczkę, bo się rozleciała. 

IMG_6566.jpeg.09eea26bc56207b301c5921e4e334a5d.jpeg

Myślałem, żeby wymienić całe złącze (żeńska i męska) ale myślałbym mieć namiar na jakiś zestaw, który miałby kwadratowy element montażowy w uchwycie, żeby to elegancko zrobić „wg. sztuki”. 

Numery, które zdołałem odczytać:

6X0973602C

8K0973702

Opublikowano
W dniu 18.03.2024 o 21:18, NelsonPL napisał(a):

W dniu 18.03.2024 o 21:32, kamelus_ napisał(a):

To idź otwórz u siebie drzwi pasażera kluczykiem i napisz jak ci poszło...

Wersja ultra ma wkładki zamka w 4 drzwiach 

Opublikowano

I jeden w klapie

Opublikowano

Ciąg dalszy sagi z zamkiem tylnych drzwi, rozebrałem boczek drzwi i na wtyczce zamka jest prąd, prawdopodobnie zamek jest martwy i tu moje pytanie, czy może mi ktoś podpowiedzieć jak odryglować drzwi żeby wymienić zamek bo ja już nie mam pomysłu i chyba flexem drzwi potne ?. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chce wymienić odmę w swoim 2.0TFSI, podrzućcie proszę numer najnowszej wersji do mojego motoru i ewentualnie u kogo z forum można taką zamówić?

B8.5 CPMB z USA 

WAUBFAFL1EN033336

Opublikowano
W dniu 17.04.2024 o 14:34, Hugo napisał(a):

@Osiollekk też muszę zamówić do A5 CPMB - 06H103495AK 

Tą ofertę patrzyłem z ASO  

https://allegro.pl/oferta/separator-oleju-odma-2-0-tsi-06h103495ak-oryginal-14571121541

Dobra, nowa odma już na aucie, ale nie znalazłem info jakim momentem ją dokręcić. 10Nm będzie ok? 

Opublikowano

11 Nm w odpowiedniej kolejności.

Opublikowano

Odma 06H103495AK  362 zł z motorpol wrocław  kod rabatowy CUPRA20