NelsonPL Opublikowano Czwartek o 17:19 Opublikowano Czwartek o 17:19 Znalazłem na Alledrogo za 350 zł (foto) Wiecie ile kosztuje nowa ORI? Rozumiem , że wystarczy tylko założyć nową i tyle...Nie wymagane kodowanie itp Prosta sprawa...Ogarnę to w 2 minuty... Na 2/3 zdjęciu uszkodzona ...
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 17:29 Opublikowano Czwartek o 17:29 9 minut temu, NelsonPL napisał(a): Rozumiem , że wystarczy tylko założyć nową i tyle...Nie wymagane kodowanie itp Masz wszystko napisane u góry. Zadajesz te same pytania i najwidoczniej nie czytasz na nie odpowiedzi 1
Hugo Opublikowano Czwartek o 17:34 Opublikowano Czwartek o 17:34 15 minut temu, NelsonPL napisał(a): Wiecie ile kosztuje nowa ORI? Tak, wiemy 1
NelsonPL Opublikowano Czwartek o 17:47 Opublikowano Czwartek o 17:47 Ile kosztuje ORI nowa? Zastanawiam się czy nie lepiej kupić nową (pewnie dłużej będzie działać)
Hohe Opublikowano Czwartek o 17:51 Opublikowano Czwartek o 17:51 Ty to jesteś chodzący mem Nelson. 😀 Masz tu linka czesci.benepol.pl CZESCI.BENEPOL.PL Wpisz numer z lampy i się dowiesz.
NelsonPL Opublikowano Czwartek o 18:00 Opublikowano Czwartek o 18:00 (edytowane) Nie interesują mnie zamienniki...Tylko ORI z logo Audi Jaki jest numer lampy? Edytowane Czwartek o 18:10 przez NelsonPL
Hugo Opublikowano Czwartek o 18:18 Opublikowano Czwartek o 18:18 17 minut temu, NelsonPL napisał(a): Nie interesują mnie zamienniki...Tylko ORI z logo Audi Przecież @Hohe dał Ci link do sklepu ASO 🙃
pelonek1 Opublikowano Czwartek o 18:18 Opublikowano Czwartek o 18:18 W dniu 1.02.2025 o 20:47, NelsonPL napisał(a): Już zamówiona... 👍 Po co ściemniasz i zawracasz od nowa gitarę. Tyle lat masz ULTRA i jesteś na forum i taka podstawowa czynność jak znalezienie numeru lampy Cię przerasta? 🤦♂️ 1
NelsonPL Opublikowano Czwartek o 18:52 Opublikowano Czwartek o 18:52 Juz wszystko wiem... Dzieki za link...
Rob@k Opublikowano Czwartek o 18:54 Opublikowano Czwartek o 18:54 To nie lot w kosmos, to tylko wymiana lampy. 1
Tomek_091019 Opublikowano Czwartek o 21:02 Opublikowano Czwartek o 21:02 Przez następne 2 miesiące będzie pytał o linki i zadawał te same pytania typu ile kosztuje łori lampa w aso, jak ją wymienić, którą śrubkę odkręcić, jaka musi być temperatura i wilgotność powietrza, jaka powinna być faza księżyca w trakcie wymiany, a koniec końców napisze, że pojechał do aso na filiżankę kawy i wymienili mu lampę za 4000 tysiące.
Dev Opublikowano Czwartek o 22:11 Opublikowano Czwartek o 22:11 A nie lepiej nie odpisywać na jego pytania ?
NelsonPL Opublikowano Sobota o 09:23 Opublikowano Sobota o 09:23 Nocna awaria na trasie: Podczas jazdy na autostradzie na tempomacie przy prędkości 140km/h nagle spadek mocy i pojawiła się kontrolka EPC i check engine Autem przy małych obrotach zaczeło niemiłosiernie trząś... Zjechałem z trasy... Laweta Assisstance i serwis.... Jak myślicie, co to może być? Oczywiście przed trasą jak zawesze wszystko sprawdzane.. (olej itd) Zauważyłem też , że poziom naładowania akumlatora po dystansie 200km wynosił tylko 30/40 % Tak jakby nie ładował się prawidłowo podczas jazdy.
Hohe Opublikowano Sobota o 09:26 Opublikowano Sobota o 09:26 1 minutę temu, NelsonPL napisał(a): Nocna awaria na trasie: Podczas jazdy na autostradzie na tempomacie przy prędkości 140km/h nagle spadek mocy i pojawiła się kontrolka EPC i check engine Autem przy małych obrotach zaczeło niemiłosiernie trząś... Zjechałem z trasy... Laweta Assisstance i serwis.... Jak myślicie, co to może być? Oczywiście przed trasą jak zawesze wszystko sprawdzane.. (olej itd) Zauważyłem też , że poziom naładowania akumlatora po dystansie 200km wynosił tylko 30/40 % Tak jakby nie ładował się prawidłowo podczas jazdy. Źle zamontowana lampa, bez dwóch zdań. 2
Muskel1 Opublikowano Sobota o 09:52 Opublikowano Sobota o 09:52 Trzeba podpiąć pod komputer diagnostyczny. Powodów może być bardzo dużo. Bez protokołu diagnozy tylko wróżka postawi prawidłowa diagnozę.
Hugo Opublikowano Sobota o 09:53 Opublikowano Sobota o 09:53 @NelsonPL w serwisie sprawdzą co się stało i na pewno Cię poinformują o wynikach śledztwa. Nie będziemy tu wróżyć z fusów.
NelsonPL Opublikowano Sobota o 10:00 Opublikowano Sobota o 10:00 (edytowane) Auto w serwisie... Zadzwonią dziś lub najpóżniej w poniedziałek jak podepną pod komputer. Edytowane Sobota o 10:00 przez NelsonPL
marcin_o23 Opublikowano Sobota o 13:36 Opublikowano Sobota o 13:36 Jak mam słaby dzień to czytam o problemach NelsonPL od razu lepiej 1 1
NelsonPL Opublikowano Sobota o 19:10 Opublikowano Sobota o 19:10 (edytowane) Czy uszkodzony akumlator może być przyczyną wyskoczenia kontrolki EPC i check engine i spadku mocy? Zastanawia mnie czemu poziom naładowania był tylko 20% po dystansie w trasie ponad 200 km Pokazało po zgaszeniu na stacji (postój 3minutowy) 40% i po kilku minutach nagle już 20% i potem po 200 km dalej 20% Co obstawiacie?? Edytowane Sobota o 19:13 przez NelsonPL
Rekomendowane odpowiedzi