miron78 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 http://moto.allegro.pl/audi-s5-zaciski-tarcze-komplet-nowy-zawieszanie-i1843534868.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 za***ista cena.jak doda wahacze do kompletu to tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 mi brakuje tylko tylu .....czyli 330 mm tarcz z zaciskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 za***ista cena.jak doda wahacze do kompletu to tylko brać faktycznie , normalnie za bym sobie kupil na zapas ale chyba za wczesnie dla mnie na mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 http://allegro.pl/kolo-dojazdowe-19-5x112-audi-a4-s4-a5-s5-a6-i1861157138.html jakby ktoś miał dosyć "zestawu naprawczego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a ja takie miałem w serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 miron78 to może chcesz zmienić na zestaw naprawczy bo mam do opierd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a ja takie miałem w serii ja mialem tak samo, ale wiem, że niektórzy maja zestaw naprawczy i się wkurzają to wrzucam link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 u mnie też jest dojazdówka na całe szczęście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a po co mi cos czego nigdy nie uzywam ? Ja tam mam zestwa i przedto lzejsze auto i wiekszy bagaznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a jak oponka pęknie to laweta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 peknie ? 15 lat mam prawo jazdy i nigdy nie zlapalem kola a ty mowisz ze cos mi peknie :> w razie czego mam mobilitetsgaranti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 nie wiem co to ale dobrze, że masz też mi nigdy opona nie pękła, ale kiedyś może być ten pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://allegro.pl/kolo-dojazdowe-19-5x112-audi-a4-s4-a5-s5-a6-i1861157138.html jakby ktoś miał dosyć "zestawu naprawczego" Ja dałem 400zł za dojazd. Jakby ktoś "potrzebował" to też mam naprawczy do opchnięcia Nie ma co ryzykowć z naprawczym bo wtedy przecięta opona = laweta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 WRC ty rezasz ACC - będziesz zmieniał licznik czy nie trzeba bo niby w ETCE jest osobna grupa dla liczników w autach z auto reg. dystansu... Taki licznik ma zawsze kolorowy FIS czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 ACC mam podpiete zalozony sterownik ( radar ) zmienione manetki pod ACC tylko teraz zostalo ASO Chce hurtem zrobic wszystko bo w jednej cenie jest Zobaczymy czy Modul Gateway przyjmie ACC Wg info Rosemayera da sie doflanszowac do Modulu .Kolega jego robil to w Q5 p.s U mnie siedzi oczywiscie kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ale musisz zmieniać licznik na zegar pod ACC czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ale musisz zmieniać licznik na zegar pod ACC czy nie ?? Po zakodowaniu w liczniku 17 mam obrazek pod ACC czyli kierowniczka i pasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi