Hohe Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Panowie, szukam aktywnego, prawego tłumika ori od A4/A5 i części wydechu od 3.0 albo podobnych (samych rur, bez tłumików), żeby to wszystko pospinać ładnie. Jakby ktoś coś, to poproszę.
skotmen Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Chłopcy Ile kosztują fotele w pełnej elektryce zwykle nie sporty skóra jasna wiadomo mniej więcej cenowo Edytowane 16 Września 2016 przez skotmen
sowiq Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Coraz zimniej na dworze. Czy któryś z kolegów mógłby rzucić okiem na mój temat o braku ogrzewania? Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie, bo temat zaczyna być pilny, a nie wiem gdzie szukać problemu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/358939-brak-cieplego-nawiewu-z-klimy/ Edytowane 19 Września 2016 przez sowiq
Hohe Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Panowie, szukam aktywnego, prawego tłumika ori od A4/A5 i części wydechu od 3.0 albo podobnych (samych rur, bez tłumików), żeby to wszystko pospinać ładnie. Jakby ktoś coś, to poproszę. Nikt, nic? To mam drugie pytanie, przestał mi świecić lewy neon w błotniku, czy one są awaryjne? Palą się, ma ktoś doświadczenie? Tak na szybko sprawdziłem (miałem tylko dwie minutki) i wydaje mi się, że nie dochodzi do niego prąd. Jeśli to to, to gdzie najlepiej zacząć szukać?
Hohe Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Jaki neon w blotniku? Tak napisałem, w błotniku. Masz jakiegoś pomysła?
skotmen Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Jaki neon w blotniku?Lampa z polifta
amaradaar Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Nie znam sie ale moze zacznij od masy.. a potem kazdy kabel po kolei od MK do klapy nie jest dalego wiec miernikiem przepikasz bez problemu... Edytowane 19 Września 2016 przez amaradaar
Góral65 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Z polifta, nie świeci pozycja. jak dobrze pamiętam kostki sa te same, podłącz lampę z drugiej strony, troszkę ukierunkuje szukanie awarii
Hohe Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Tak myślałęm żeby zamienić lampy, spróbuję. A masa raczej jest ok bo świeci kierunek. Dzięki chłopaki. Edytowane 19 Września 2016 przez Hohe
komoornik Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Jako że to dokładany temat, prędzej bym obstawiał problem z instalacją niż to że się neon przepalił.
Hohe Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Jako że to dokładany temat, prędzej bym obstawiał problem z instalacją niż to że się neon przepalił. Szczerze mówiąc - tak bym wolał. Instalację sobie naprawię za free.
proximpuh Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Marcin miałem to samo, w miejscu lutowania kabelek sie utlenil Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
waldih1979 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Jako że to dokładany temat, prędzej bym obstawiał problem z instalacją niż to że się neon przepalił. Szczerze mówiąc - tak bym wolał. Instalację sobie naprawię za free. Marcin miałem to samo, w miejscu lutowania kabelek sie utlenil Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przerabiałem już to, najpierw lewa strona nastepnie prawa tak jak u Bogdana w miejscu lutowania się utleniło.
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Zrobione. U mnie kabelek się przerwał/przetarł pod zawiasem. Trochę newralgiczne miejsce, moim zdaniem. Dzięki Panowie za wszystkie sugestie.
amaradaar Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 no i super można się dalej radować z neona
komoornik Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Pozycja w lampie błotnika a przetarcie kabla pod zawiasem? Nie rozumiem.
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Pozycja w lampie błotnika a przetarcie kabla pod zawiasem? Nie rozumiem. Montowałeś u siebie neony?
komoornik Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Tak, ale miałem fabrycznie ledy U mnie idzie tylko po jednym dodatkowym kabelku między lampą klapy a błotnika (kierunkowskaz).
Rekomendowane odpowiedzi