TOM3K Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 hak na 100 % ori. Jeszcze czymś te belki się różnią żebym dobra kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie ma opcji żeby mi się to przydało. Jak po odłączam to wszystko od haka to jakiś błąd będzie nie? Jak go wykodowac? Co chcesz odpinać ? Zakładasz inny zderzak i tyle nie tak hop siup bo ja tak zrobiłem i teraz choćbym się uparł to nikogo nie zaholuję do domciu bo nie mam jak wkręcić haka do holowania.... więc zakup belkę zderzaka i wymień jak należy a napewno hak jest ori może tylko dokładany i nie trza wykodowywać nic.... Też tak mam, ale na pewno nie wyrzuciłbym haka by komuś d*pę holować Jak ostatnio Passata z górki z piaskiem (takiej na autostradach, jak się droga kończy) wyciągałem, to z przodu wkręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Taaa tylko przejedz tak 30 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Taaa tylko przejedz tak 30 km A co ja pomoc drogowa? Od takich misji to moje Wieśwagenowskie T4 może być, a nie moja niunia Moja ma stać na podjeździe, cieszyć moją gębę jak na nią patrzę i wozić tyłek w niedzielę, a nie targać gruchoty po rejonie Do księżniczek trzeba z szacunkiem, a nie jak do plebsu i do roboty zaganiać Edytowane 30 Grudnia 2016 przez JawoR36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Panowie, czy jest możliwość odblokowania w MMI 3G+ Google earth bez jednostki ze slotem na karte SiM? Można odblokować jakies dodatkowe opcje w zielonym menu aby za pomocą telefonu sciągał informacje przez sieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Panowie, czy jest możliwość odblokowania w MMI 3G+ Google earth bez jednostki ze slotem na karte SiM? Można odblokować jakies dodatkowe opcje w zielonym menu aby za pomocą telefonu sciągał informacje przez sieć? https://a4-klub.pl/index.php?/topic/300411-jak-wlaczyc-usluge-on-line-w-mmi-3g-bez-sim/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Panowie, czy jest możliwość odblokowania w MMI 3G+ Google earth bez jednostki ze slotem na karte SiM? Można odblokować jakies dodatkowe opcje w zielonym menu aby za pomocą telefonu sciągał informacje przez sieć? https://a4-klub.pl/index.php?/topic/300411-jak-wlaczyc-usluge-on-line-w-mmi-3g-bez-sim/ Ktos to uruchamia za kase? Przeciez jak sam miał bym to robic to szybciej bym włożył wyjmaki i zamienił jednostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Chce oddac auto do nich na koretke lakieru, i generalnie odświeżenie autka, miał ktoś przyjemność korzystania z ich usług? http://www.car-spa.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Chce oddac auto do nich na koretke lakieru, i generalnie odświeżenie autka, miał ktoś przyjemność korzystania z ich usług? http://www.car-spa.pl/ kolego jak mogę się wtrącic to polecam kolegę z forum https://m.facebook.com/strefablasku/ znam paru zadowolonych klientów Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Piotr Czarnojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ok podjadę w takim razie do nich, zobaczę ile sobie krzyczą za zrobienie autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) A tu wątek z forum https://a4-klub.pl/index.php?/topic/334195-moja-strefa-blasku/ pozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Piotr Czarnojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Dzięki właśnie przegladałem chwile temu jesli zdecyduje sie to opisze efekty ich pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, panowie piszę znów z prośbą o pomoc jakiś czas temu pisałem o problemie z absem, poziomowaniem świateł, esp, hamulcem postojowym, eletryka fotela i pamięcią ustawień fotela, nic nie działa wymieniłem sterownik centralnej elektryki bo on złapał błąd, później wysłałem sterownik absu do serwisu bo on wywalał błąd komunikacji, przyszedł zregenerowany i znów to samo, odeslalem raz jeszcze, facet otworzył go znów i twierdzi ze on komunikuje sie z nim bez problemu ale coś tam jeszcze wgral i mówi ze Bedzie dobrze. Zamontowałem dziś znów sterownik absu a nadal wyskakują błędy te same i nadal ze brak komunikacji ze sterownikiem absu. Jakieś pomysły? Czy jest jakaś kostka, sterownik który łączy te wszystkie rzeczy gdzie mógłbym jeszcze zerknąć? Bezpieczniki sprawdzane 5 razy proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMjEd Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja na twoim miejscu oddał bym auto do warsztatu niech zrobią diagnozę i naprawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcu Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Orientuje się ktoś ile może kosztować nowy grill w aso do audi a4 b8 lift s line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, panowie piszę znów z prośbą o pomoc jakiś czas temu pisałem o problemie z absem, poziomowaniem świateł, esp, hamulcem postojowym, eletryka fotela i pamięcią ustawień fotela, nic nie działa wymieniłem sterownik centralnej elektryki bo on złapał błąd, później wysłałem sterownik absu do serwisu bo on wywalał błąd komunikacji, przyszedł zregenerowany i znów to samo, odeslalem raz jeszcze, facet otworzył go znów i twierdzi ze on komunikuje sie z nim bez problemu ale coś tam jeszcze wgral i mówi ze Bedzie dobrze. Zamontowałem dziś znów sterownik absu a nadal wyskakują błędy te same i nadal ze brak komunikacji ze sterownikiem absu. Jakieś pomysły? Czy jest jakaś kostka, sterownik który łączy te wszystkie rzeczy gdzie mógłbym jeszcze zerknąć? Bezpieczniki sprawdzane 5 razy proszę o pomoc No ale bezpieczniki to chyba nie wszystko a komunikacja nie idzie przez bezpieczniki przeciez, a sprawdziles wiazki skoro koles robi 3 razy sterownik to chyba raczej sprawny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, panowie piszę znów z prośbą o pomoc jakiś czas temu pisałem o problemie z absem, poziomowaniem świateł, esp, hamulcem postojowym, eletryka fotela i pamięcią ustawień fotela, nic nie działa wymieniłem sterownik centralnej elektryki bo on złapał błąd, później wysłałem sterownik absu do serwisu bo on wywalał błąd komunikacji, przyszedł zregenerowany i znów to samo, odeslalem raz jeszcze, facet otworzył go znów i twierdzi ze on komunikuje sie z nim bez problemu ale coś tam jeszcze wgral i mówi ze Bedzie dobrze. Zamontowałem dziś znów sterownik absu a nadal wyskakują błędy te same i nadal ze brak komunikacji ze sterownikiem absu. Jakieś pomysły? Czy jest jakaś kostka, sterownik który łączy te wszystkie rzeczy gdzie mógłbym jeszcze zerknąć? Bezpieczniki sprawdzane 5 razy proszę o pomoc brak komunikacji to pewnie magistrala can sprawdź łączenia (schemat), przy gateway kostka pin 8 i 18, przy MK kostka T32C po prawej czarna środkowa pin 19 i 20 na pierwszym schemacie kostka A koło bezpieczników a na drugim złącze E Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Góral65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Orientuje się ktoś ile może kosztować nowy grill w aso do audi a4 b8 lift s line? nie ma czegos takiego jak grill sline. jest od a4 i od s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcu Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 No to do a4 pod pdc polift, ramka kolor srebrny- chrom, wnętrze czarne błyszczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 No to do a4 pod pdc polift, ramka kolor srebrny- chrom, wnętrze czarne błyszczące. 995,40 pln 8K0853651ET94 najprawdopodobniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi