Maciek02 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Koledzy mam pytanie bo szukam i nie mogę znaleźć... czy lotka z avanta s line a rs jest taka sama? I chciałem się upewnić czy pasuje zamiennie z polifta do przedlifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie jest taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Panowie.. chyba przegub lewy mi leci... cos przy okazji warto wymienic? Przeguby trzeba parami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) 43 minuty temu, st4yKool napisał: Panowie.. chyba przegub lewy mi leci... cos przy okazji warto wymienic? Przeguby trzeba parami? Wymienia się uszkodzony Edytowane 23 Stycznia 2017 przez skotmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 51 minut temu, st4yKool napisał: Panowie.. chyba przegub lewy mi leci... cos przy okazji warto wymienic? Przeguby trzeba parami? Wewnętrzny czy zewnętrzny? Jakie objawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Teraz, komoornik napisał: Wewnętrzny czy zewnętrzny? Jakie objawy? halas przy skrecie w lewo z lewego kola.. pukanie przy ruszaniu ze skreconymi kolami z lewej strony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzg Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) 18 godzin temu, Maciek02 napisał: Koledzy mam pytanie bo szukam i nie mogę znaleźć... czy lotka z avanta s line a rs jest taka sama? I chciałem się upewnić czy pasuje zamiennie z polifta do przedlifta? Lotka przed lift oraz polift są te same. Lotka s-line różnią się od RS , ale obie założysz na standardową klapę ( są klejone ) Edytowane 23 Stycznia 2017 przez dzg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Lepiej wymienić całą półoś. niż przegłub kupisz za 300zł ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dnia 1/22/2017 o 08:54, wrclaguna napisał: co po niektorzy to widze ze jakies dyrdymały piszą wrc to wrzucisz jakies info jak to z tymi fotelami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam Potrzebuje porady, kolega chce kupić Q5 rocznik 2010-2012 1. silnik jaki wybrać bez różnicy (benzyna diesel) , ekonomiczny, spokojna jazda 2. Skrzynia manual wiadomo ok. a jak z automatami? jeśli są różne rodzaje to które wybrać? Dzięki za każdą poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 46 minut temu, Góral65 napisał: Witam Potrzebuje porady, kolega chce kupić Q5 rocznik 2010-2012 1. silnik jaki wybrać bez różnicy (benzyna diesel) , ekonomiczny, spokojna jazda 2. Skrzynia manual wiadomo ok. a jak z automatami? jeśli są różne rodzaje to które wybrać? Dzięki za każdą poradę na krakowskim wrzucilem Ci info jak moj zestaw sie sprawuje. silniki i skrzynie sa te same co w A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 16 minut temu, Yoghurt napisał: na krakowskim wrzucilem Ci info jak moj zestaw sie sprawuje. silniki i skrzynie sa te same co w A4 Super dzięki, a wiesz może jaki symbol ma ten poprawiony silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 2 godziny temu, Góral65 napisał: Super dzięki, a wiesz może jaki symbol ma ten poprawiony silnik? 2.0 tfsi - CNCD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 38 minut temu, Yoghurt napisał: 2.0 tfsi - CNCD Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 orientuje się ktoś jak najwygodniej dostać się do przedniego czujnika zderzeniowego (od strony pasażera) bez zdejmowania zderzaka? wystarczy odchylić nadkole czy trzeba więcej miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak wyjmiesz lampę to chyba idzie się dostać do niego ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 ok, sprawdzę, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ktoś chętny na poliftowy dekor licznika -mmi black piano ? Jak coś pisać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Pany, a5 sportback i a4 b8 ma takie same lustra zewnętrzne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 13 minut temu, dudas307 napisał: Pany, a5 sportback i a4 b8 ma takie same lustra zewnętrzne? inne sa mocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi