komoornik Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 https://www.google.pl/search?q=audi+exclusive&espv=2&biw=1920&bih=974&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjC4u2n-IzSAhUDfiwKHbeoB-MQ_AUIBigB#tbm=isch&q=audi+exclusive+steering+wheel&imgrc=xPIS2wprlyVKZM:
mumen Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 2 godziny temu, sebek napisał: Ale brzydka... Do tego stary dziad w meloniku wypryskany bondem za 5 zeta i by pasowało ... masakra. Zawartość dodana 1 minute later Panowie, lusterka LIFT zewnętrzne zwykłe w lakierze 12 PIN, szukam. Ile zapłacić aby nie przepłacić ??
mumen Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Dzięki, muszę w końcu wyszukać bo moje na 6 PIN to aż wstyd jak mi na parkingu focus stary obok rusza lusterkami a u nie trupy ...
wrzosu Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 1 minutę temu, mumen napisał: Dzięki, muszę w końcu wyszukać bo moje na 6 PIN to aż wstyd jak mi na parkingu focus stary obok rusza lusterkami a u nie trupy ... Janusz, 10+2? Mam chyba prawe.
mumen Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Mam na oku komplet też ale muszę sprawdzić dokładnie za ile były by do zabrania. Chciał bym full ale bez tego okienka martwego pola to nie koniecznie bo i tak nigdy nie uruchomię. Byle by było składanie i fotochrom. Damian ile za komplet byś chciał ? Zawartość dodana 14 minutes later Lusterka jaak się okazało mają: Kierowca 10 PIN a pasażer 14 PIN ... czy ktoś może wie co to potrafi ?? Zawartość dodana 14 minutes later Lusterka liftowe jeśli ma to znaczenie
st4yKool Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Gibons.. znalazl mi kumpel z ASO ze 8K0407271Q, zmienili na 8K0407271AJ, a potem AJ na 8K0407451LX... tylko ta ostatnia widze ze jest krotsza.. Q i AJ maja 499mm, a LX ma 465mm... czy to sie trzyma kupy? :|
audikrk_ Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Panowie, ktoś podrzuci jakie narzędzia trzeba do wymiany foteli przednich i kanapy tylniej (avant) ? ew. jakiś DIY na forum do b8? Czy trzeba odpinać klemy aku? Podziękował! Edytowane 15 Lutego 2017 przez audikrk_
komoornik Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Do foteli klucze spline, siedzisko kanapy to rękami (warto sobie kupić w ASO mocowanie bo jest plastikowe) a oparcie ma w miejscu dzielenia mocowanie - potem się wyciąga trochę w górę i do wewnątrz.
audikrk_ Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Dzięki Komoornik. Do oparcia kanapy nie potrzeba nic odkręcać?
komoornik Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) W oparciu kanapy coś tam było i w sumie jeszcze pas zostaje, ale to chyba były zwykłe śruby jakieś Edytowane 15 Lutego 2017 przez komoornik
dareksu Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 jakby co to też chętnie wezmę lusterka składane z fotochromem polift. Janusz jakbyś znalazł nadwyżkę daj znać
mumen Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 No ja mam tamte za 450 dwie sztuki ale myślę ze utarguję do 400 pod warunkiem ze kupię coś jeszcze tak żeby cyfra przy płatności miała co najmniej 3 zera Zastanawiam się tylko co mają te lusterka a czego nie bo prawe ma 12 PIN a lewe ma 8PIN. Czy ktoś może to wytłumaczyć ...
dareksu Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 razem z wkładami ściemnianymi? może nie od kpl te co masz? prawe z sygnalizacją martwego pola a lewe normalne składane
mlody020 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Praw 25 minut temu, mumen napisał: No ja mam tamte za 450 dwie sztuki ale myślę ze utarguję do 400 pod warunkiem ze kupię coś jeszcze tak żeby cyfra przy płatności miała co najmniej 3 zera Zastanawiam się tylko co mają te lusterka a czego nie bo prawe ma 12 PIN a lewe ma 8PIN. Czy ktoś może to wytłumaczyć ... Prawe masz pod fotochrom + składane + grzanie lewe to prawdopodobnie grzanie + lane asssist (ale masz 6+2 piny, czy 8 razem?) Zawartość dodana 4 minutes later Generalie to lusterka z tego co pamiętam to są: 6 pinów - bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 8 pinów (6+2) - lane assist + to co wyżej 10 pinów - to co 8 + składanie (i chyba fotochrom) 12 pinów - (10+2) to to co wyżej + lane assist 16 pinów - full opcja (grzanie, składanie, fotochrom, pamieć foteli + lane assist )
wrzosu Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 14 godzin temu, mlody020 napisał: Praw Prawe masz pod fotochrom + składane + grzanie lewe to prawdopodobnie grzanie + lane asssist (ale masz 6+2 piny, czy 8 razem?) Zawartość dodana 4 minutes later Generalie to lusterka z tego co pamiętam to są: 6 pinów - bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 8 pinów (6+2) - lane assist + to co wyżej 10 pinów - to co 8 + składanie (i chyba fotochrom) 12 pinów - (10+2) to to co wyżej + lane assist 16 pinów - full opcja (grzanie, składanie, fotochrom, pamieć foteli + lane assist ) 6 pinów - bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 8 pinów grzanie regulowane ele i instalacja pod fotochrom 8 pinów (6+2) - lane assist + bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 14pin grzanie, składanie, fotochrom, pamieć foteli reszta się zgadza Zawartość dodana 1 minute later kupiłem lustra z S4, kto poleci jakieś mleczko żeby zielony nalot szybko przetrzeć?
Rekomendowane odpowiedzi