Kooga Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Masz na aliexpress i nie psiocz https://pl.aliexpress.com/promotion/promotion_titanium-exhaust-tips-promotion.html
amaradaar Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Kooga napisał: Masz na aliexpress i nie psiocz https://pl.aliexpress.com/promotion/promotion_titanium-exhaust-tips-promotion.html hehehe jakbys był blond pięknością z cycusiami Super DD powiedziałbym aj laff juuu dzięki muszę poczytać ostatnio jakość chińska nie jest taka zła może ze dwa lata by wytrzymały Edytowane 30 Marca 2017 przez amaradaar
Kooga Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 No jestem blond pieknoscia tylko bez cycusi Najlepsze jest to, ze zajelo mi to 5 sekund, wpisanie nazwy w Google
dobry1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Szukam rolet rolety prawej do sedana kupie lub zamienie za roletki do awant
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 pamieta ktos jakim spline odkreca sie kiere?...zapomnialem nr,a musze kupic dzisiaj
Bieniek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 M12. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dareksu Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 jezdzil ktos na Goodyerach F1 19" flatrun? ciekaw jestem czy mocno utwardzaja i jak przebieg mozna na nich zrobic. Dunlopy Sportmaxx odradzam, u mnie pojezdzily 2 sezony i ok 30k km - jeden kapec rozwarstwia sie w dodatku
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 M12. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPodziękował Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
komoornik Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak wyciągnąć/włożyć piny z wtyczki lamp przednich xenon? Jest blokada przesuwana ale dostępu do "języczków" coś nie ma. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez komoornik
matriw Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Panowie czy to oznacza ze padł czujnik temperatury? Na zegarach mam tam 85, auto zaraz po trasie 150km, a na zewnątrz 25stopni
matriw Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 W zime rozumiałem dlaczego po dłuższej jeżdzie nawet ostrej temperatura nie dochodziła mi do 90. Ale teraz po długiej trasie jest to dziwne bo temperatura na zewnatrz jest grubo powyżej 0 a ja na zegarach nie mam 90. No i teraz juz widzę, ze chyba padł czujnik bo jeden pokazuje prawidłowe 90 a drugi 75.
daniell-gda Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ma ktoś schemat podłączenia kamery cofania 3g hdd ?
marda16 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Silniczek tylnej wycieraczki mam do wymiany bo przecieka ,wczoraj rozebrałem przeczyściłem była rdza i wżery dałem smaru lecz nic to nie dało, czy może poprawili te silniczki w poliftach czy zostaje poszukać zakładać jak najnowszy ?
daniell-gda Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Silniczek tylnej wycieraczki mam do wymiany [emoji33] bo przecieka ,wczoraj rozebrałem przeczyściłem była rdza i wżery dałem smaru lecz nic to nie dało, czy może poprawili te silniczki w poliftach czy zostaje poszukać zakładać jak najnowszy ?Może to przez uszczelkę silniczka ?
zabiello Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 12 godzin temu, marda16 napisał: Silniczek tylnej wycieraczki mam do wymiany bo przecieka ,wczoraj rozebrałem przeczyściłem była rdza i wżery dałem smaru lecz nic to nie dało, czy może poprawili te silniczki w poliftach czy zostaje poszukać zakładać jak najnowszy ? Miałem tak samo jak ty, kupiłem i założyłem oryginalny "zamiennik" valeo (bez nr oem audi) i to jest lepsze rozwiązanie niż kupno chińczyka czy z aso valeo
deafca Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Czy różni się czymś konsola poliftowa od przedliftowej ?
marda16 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 2 godziny temu, zabiello napisał: Miałem tak samo jak ty, kupiłem i założyłem oryginalny "zamiennik" valeo (bez nr oem audi) i to jest lepsze rozwiązanie niż kupno chińczyka czy z aso valeo widzę że na Allegro są chińskie po 120zł na pewno się ich nie będę tykał lepiej dołożyć 120zł do zamiennika Valeo i spokój będzie na jakiś czas 2 godziny temu, zabiello napisał:
Sedrak Dan Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 U mnie w B6 dwie przednie z piórami kosztowały mniej niż ta cholerna tylna ...
Hohe Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Panowie, mam taki problem. Po zamontowaniu nowych sprysków szyb od A7, cieknie mi płyn ze zbiorniczka. Nie wiem do końca, czy to ma związek, ale zaczęło po zmianie. Leci tak, ze osusza zbiornik w jeden dzień. Rozebrałem to badziewie, i wygląda jakby leciało z miejsca gdzie umocowana jest pompka do szyb. Uszczelka jest ok, po zamontowaniu było chwilę ok i dzisiaj znowu zero płynu a pod autem mokro. O co kaman?
Rekomendowane odpowiedzi