Gibons Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 dzięki za szybką odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 W jakiej cenie ogarnąłbyś maske i błotniki polift LZ9Y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 wiesz co sam teraz dla własnych potrzeb kupiłem poliftową a4 na części, ogólnie ciężko mi kupić już b8 a co dopiero w kolory, ja będę swoje części malował, przynajmniej będą igiełki a używkę idealną w kolor to ciężki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 4 minuty temu, marcin_o23 napisał: wiesz co sam teraz dla własnych potrzeb kupiłem poliftową a4 na części, ogólnie ciężko mi kupić już b8 a co dopiero w kolory, ja będę swoje części malował, przynajmniej będą igiełki a używkę idealną w kolor to ciężki temat ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 to co a4 zostaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Mojego polifta sprzedałem już. Teraz przesiadam się na przed lifta ale 3.0tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 aha, w końcu sensowa motorownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 3 minuty temu, marcin_o23 napisał: aha, w końcu sensowa motorownia No zobaczymy jak to się będzie spisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No zobaczymy jak to się będzie spisywać.Coś juz masz upatrzone? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 1 minutę temu, TOM3K napisał: Coś juz masz upatrzone? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Oby był dobry zakup Ja jak szukałem 3.0 to był dramat i w końcu stanęło na 2.0 bo brakło mi sił. Myślę nad 3.0 ale jakoś bardziej b7 chyba do mnie przemawia...Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 5 minut temu, TOM3K napisał: Oby był dobry zakup Ja jak szukałem 3.0 to był dramat i w końcu stanęło na 2.0 bo brakło mi sił. Myślę nad 3.0 ale jakoś bardziej b7 chyba do mnie przemawia... Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka B7 Vs b8 to trochę słabe porównanie. Wolałbym b8 2.0TDI niż B7 3.0TDI miałem już dwie b8 2.0TDI jedna FWD 2008r druga 2012r polift Quattro i z obu bardzo zadowolony. Mam nadzieję że i 3.0TDI spełni moje oczekiwania następne może będzie w TFSI 225PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Gibons napisał: B7 Vs b8 to trochę słabe porównanie. Wolałbym b8 2.0TDI niż B7 3.0TDI miałem już dwie b8 2.0TDI jedna FWD 2008r druga 2012r polift Quattro i z obu bardzo zadowolony. Mam nadzieję że i 3.0TDI spełni moje oczekiwania następne może będzie w TFSI 225PS Może i słabe , ale jak dla mnie na plus dla b7. Fakt, że w b8 wygodniejsze fotele i ogólnie trochę więcej przestrzeni, ale jednak jak wsiadałem do b7 to miałem uśmiech na twarzy a tu tego nie ma. Może coś się zmieni jak wymienie w niej pewne detale , w co raczej wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No to czekamy z niecierpliwością aż ujawnisz nową machinę jak dojdzie do zakupu A tak z innej beczki, czy schowki pod siedzenia z b6 od foteli sportowych pół skórzanych podejdą do foteli sportowych w b8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 A ja chetnie bym sie przesiadl na b7 v8 :-)Panowie.. nie moge sobje poradzic z pukaniem z lewej strony...Jade powoli ze skrecona kierownica w lewo.. i nagle odbijam w prawo.. i jest pukniecie... sa w aucie nowe cale polosie, sworznie.. brak luzow na jakimkolwiek wahaczu... jakies pomysly?Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Przekladnia ? Magiel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Pany macie gdzieś manuala jak rozebrać lampę bixenon A4 B8? Lampę rozkleiłem ale za cholerę nie wiem jak wyjąć te plastiki z niej śruby wykręciłem ale nie chce puścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Witam posiadaczy B8 :-) w końcu po 10 latach z A4 klubem dorobiłem się quattro Od miesiąca w moich rękach jest B8 3.0 Tdi Gibons nie będziesz żałował jestem po prostu zakochany w tym silniku:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Panowie ponawiam pytanie. Ma ktoś aktywowany TPMS przy mmi2g basic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi