Hohe Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 22 minuty temu, TOM3K napisał: Mam chyba na kompie zapisane. Sam jeszcze nie kupowałem bo mam nowy cały komplet, ale gościu z Aso mowił ze to zestaw do b8. Poszukaj, poszukaj. Starych jeszcze nie wyrzuciłem, chyba.
TOM3K Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 W ktoryCh grupach uaktualnic wskazania zużycia paliwa? Zawyza mi o 0.5 do 0.7 litra.
TOM3K Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Ma ktoś może zdj tabliczki znamionowej turbo CAHA do połowy 09r?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Pany czy przy przekladce foteli z grzanych nalesnikow na grzane polskory trzeba cos jeszcze rezac, dokladac? Nalesniki bywaly z el ledzwiami i bez, czy one nie mialy tej opcji? Wiec czy wtedy tylko to by bylo to zrobienia? Duzo zabawy, jakies kodowania trzeba robic itd ?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 8 godzin temu, KoJ@K napisał: Pany czy przy przekladce foteli z grzanych nalesnikow na grzane polskory trzeba cos jeszcze rezac, dokladac? Nalesniki bywaly z el ledzwiami i bez, czy one nie mialy tej opcji? Wiec czy wtedy tylko to by bylo to zrobienia? Duzo zabawy, jakies kodowania trzeba robic itd ? do pompowania lędźwi ciągniesz tylko +/- nic ine trzeba kodować. Zabawy nie ma dużo, plus przez bezpiecznik puść.
yanosho Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Pany jakie opony zimowe polecacie przy napędzie quattro? Rozmiar jaki będę szukał to 225/45 R18 lub 245/40 R18. Wcześniej zawsze jeździłem na oponach asymetrycznych słyszałem, że do quattro kierunkowe nie są wskazane. Dzięki z góry
KoJ@K Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 Panowie macie jakis sprawdzony link z fajnymi ledami do oswietlenia rejki ?
krystiano91 Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Polecam od Tomnik'a z forum (długa żywotność, brak błędów).
pajda Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Polecam od Tomnik'a z forum (długa żywotność, brak błędów). Dokładnie
TOM3K Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Kup ori. Świecą fajnie i cały zestaw jest. 34 euro płaciłem
KoJ@K Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Te ori wydaja mi się troche za słabe, bardzo delikatnie swiecą. Chyba się skuszę na te takie modułki gotowe za ~6 dyszek
wampir Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 A jaki jest sens dawania mocnych kedow do rejestracji? Żeby polis widziała lepiej numer? Ledy do wnętrza to też taki specyficzny pomysł. Po długiej jeździ w ciemności nagle zapala się takie zimne i ostre światło aż wypala oczy
Hohe Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 56 minut temu, wampir napisał: A jaki jest sens dawania mocnych kedow do rejestracji? Żeby polis widziała lepiej numer? Ledy do wnętrza to też taki specyficzny pomysł. Po długiej jeździ w ciemności nagle zapala się takie zimne i ostre światło aż wypala oczy Dawanie mocnych ledów do rejestracji to faktycznie średni pomysł, ale wewnątrz mam od Tomnika i jest super. Jest jasno, ale ani ostre, ani tym bardziej zimne to światło nie jest.
KoJ@K Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Okej, o ile ten argument odnosnie polis do mocnego swiatla w rejce jest okej, to akurat w srodku wole jak jest jasniej, jak w nocy po ich zapaleniu co kolwiek będzie widać, a nie ciemnica jak w pi...
Hohe Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Okej, o ile ten argument odnosnie polis do mocnego swiatla w rejce jest okej, to akurat w srodku wole jak jest jasniej, jak w nocy po ich zapaleniu co kolwiek będzie widać, a nie ciemnica jak w pi... To tylko Tomnik, top class.
Cocco Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Dawanie mocnych ledów do rejestracji to faktycznie średni pomysł, ale wewnątrz mam od Tomnika i jest super. Jest jasno, ale ani ostre, ani tym bardziej zimne to światło nie jest. Moim zdaniem ori LED na rejestracje świeci bardzo dobrzeWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Jestem leszczem elektronicznym, informatycznym itp. Kogo z forum odplatnie moge pomeczyc w kwestii wgrania nowych map?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 ma ktoś link do ori lampek led rejestracji w dobrej cenie i takich żeby mi błędami nie waliło. Te moje świecą za mocno i nie podoba mi się to.
mlody020 Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Uszanowanko, Pany macie jakiś patent aby sprawdzić w jakim stanie są poduszki amorków (to górne mocowanie), coś mi stuka z przodu w zawieszeniu, i nie bardzo idzie zlokalizować co. (Na przeglądzie powiedzieli, że zawieszenie jest ok. . .)
Rekomendowane odpowiedzi