Kooga Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Czy modul haka jest jakos polaczony z pdc? Od kilku dni mam problem, ze przy wlaczaniu auta od razu wywala mi bledy wszystkich swiatel w przyczepce chociaz przyczepki nie mam a dzis dolaczylo sie do tego to, ze pdc przestalo dzialac :| Edytowane 1 Lutego 2018 przez Kooga dodanie zdjecia
Góral65 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Moduł od haka nie jest połączony z pdc, ma połączenie z magistralą can oraz trzy zasilania, sprawdź te bezpieczniki,
dominis23 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Panowie moze mi ktos pstryknac zdjecia jak ida przewody od puszki z komputerem do servotronica chce zeby to wygladalo dosyc profesjonalnie i podobnie do oryginaluWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Hohe Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 17 minut temu, Góral65 napisał: Moduł od haka nie jest połączony z pdc, ma połączenie z magistralą can oraz trzy zasilania, sprawdź te bezpieczniki, Bezpośrednio połączony nie jest, ale jak najbardziej razem współpracują. Jeśli podpinasz przyczepkę, to pdc z tyłu powinno się wyłączyć. Na przykład.
Góral65 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Tak zgadza się po lini can łączy się z pdc jak i z innymi sterownikami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kooga Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Czyli po prostu auto mysli, ze ma przyczepke i dlatego mi pdc wylaczylo
Góral65 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Sprawdź gniazdo wtykowe, może tam masz jakieś zwarcie i dlatego sterownik świruje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kooga Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 1 minutę temu, Góral65 napisał: Sprawdź gniazdo wtykowe, może tam masz jakieś zwarcie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Od tego wlasnie chcialem zaczac, znajomy mowil, ze mial to samo i tam jakies zwarcie bylo
Wolf1991 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 29 minut temu, wyderka napisał: co myślcie o takim malowaniu? Moim zdaniem szału nie robi.. ciekawe jeszcze jak na aucie wyglada i teraz swieci w nocy..
amaradaar Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 2 godziny temu, wyderka napisał: co myślcie o takim malowaniu? Jak zeobisz cale auto w dark style to moze byc dobrze w przeciwnym wypadku raczej szalu bez na aucie bedzie
KoJ@K Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Ja zostawiłem trochę chromu i bok a'la USA
skrzypul Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 jedyne sensowne malowanie tych reflektorów to wnętrze w piano black z zachowaniem wszystkich chromowanych elementów.Do zrobienia ale cena....dlatego najprościej zachlastać wszystko w matową czerń i efekt jaki jest taki widać...Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
amaradaar Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 14 godzin temu, wyderka napisał: czarny avant z ciemnymi szybami Mysle ze to za malo czarny grill napewno przy tym by wypadalo kolega ma tez dobry pomysl czarne piano i chrom
skrzypul Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 w poprzednich autach miałem Czerń piano z chromem i w B8 też to zestawienie łącznie z reflektorami chodzi mi po głowie... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Ale co w B8 malować na to piano, skoro chromy chcesz zostawić dalej chromami? To co jest fabrycznie czarne, jak psikniesz w piano to z kilku metrów bedzie wygladalo tak samo. Jedynie z bliska bedzie mozna zauwazyc roznice, ze nie jest matowo.
skrzypul Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 a gdzie w B8 jest czerń? co ponajwyzej ciemna szarość. Diabeł tkwi w szczegółach. A komu szczegóły zbędne montuje szpojlery z Tesco czy innego tuningkingz... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi