PIXI Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 3 minuty temu, wampir napisał: Dotyczy tylko diesli czy benzyn tez? ... wpisz Vin auta (podałem link do strony) - będziesz wiedział
wampir Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Wpisałem viny 2 aut, którymi się kiedys interesowałem i wyskoczylo, ze nie podlegają albo vin nieprawidłowy i nie biora odpowiedzialnosc za wynik poszukiwania Czy ta wyszukiwarka jest dla aut na rynek EU czy na inne też?
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Wampir Nie mam pojęcia, stronę wyszukałem w google - wyskoczyło , wpisałem Vin swojego auta i mój się łapie na serwis nagrzewnicy . Edytowane 26 Lutego 2018 przez PIXI
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) U mnie 80C6 A- naprawa elementu grzejnego ... OCK ? Edytowane 26 Lutego 2018 przez PIXI
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 2 minuty temu, wikary napisał: Modyfikacje ? Nie, nic grubego nie rezane .... dokładałem tylko pakiet QQ1 - reszta to seria .
wikary Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Chodzi mi o modyfikacje fabryczne danego elementu .
skrzypul Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Panowie czy przy drive select da radę zamontować gwint lub sprężyny obniżające ? da radę o ile producent gwintu ma w ofercie zawieszenie pod ADS.KW na pewno ma. Wtedy montaż P&Pprzy montażu gwintu z dodatkową regulacją twardości śmiało wierć otwory w kielichach amortyzatorów.Żadnych problemów z korozją a dostęp do regulacji bezcenny.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 1 minutę temu, wikary napisał: Chodzi mi o modyfikacje fabryczne danego elementu . nie załapałem
reikeb Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Mi wyskoczył na tej stronie komunikat że auto się kwalifikuje... Sterownik silnik (NOx) EA 189 Naprawa elementu grzejnego Ciekawe czy ta stronka jest wiarygodna. Te naprawy to robią za darmo czy jak bo za bardzo nie jestem w temacie i nie wiem o co chodzi.
wikary Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) EA 189 to dotyczy "modyfikacji "oprogramowania silnika . A przy elemencie grzejnym masz jakieś oznaczenie ? Edytowane 26 Lutego 2018 przez wikary
reikeb Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Czyli co wgrają seryjne oprogramowanie ? Skąd w ogóle mogą wiedzieć że program był robiony ? Na stronie aso można też sprawdzić i też wyskoczyło że podlega zmianie... Mam 80C6 Edytowane 26 Lutego 2018 przez reikeb
Norbas Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 25 minut temu, skrzypul napisał: da radę o ile producent gwintu ma w ofercie zawieszenie pod ADS. KW na pewno ma. Wtedy montaż P&P przy montażu gwintu z dodatkową regulacją twardości śmiało wierć otwory w kielichach amortyzatorów. Żadnych problemów z korozją a dostęp do regulacji bezcenny. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Jaki masz u siebie i ile taka impreza jak coś to może być na pw
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) 16 minut temu, reikeb napisał: Na stronie aso można też sprawdzić i też wyskoczyło że podlega zmianie... Mam 80C6 Wymiana czy naprawa ??? Pytam bo też mam 80C6 .... a jest napisane- naprawa . Edytowane 26 Lutego 2018 przez PIXI
reikeb Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) 6 minut temu, PIXI napisał: Wymiana czy naprawa ??? Pytam bo też mam 80C6 .... a jest napisane- naprawa . W komunikacie miałem tylko że auto jest objęte akcją servisową... Wypełniłem formularz i czekam na info. Zastanawia mnie tylko czy będą jak coś zmieniać oprogramowanie... bo to mi się nie widzi. A na stronce tej co podawaliście było że naprawa. Edytowane 26 Lutego 2018 przez reikeb
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Dzięki Mareczek P.S. pisałem wcześniej o tym ... też nie chcę , żeby mi grzebali odnośnie emisji spalin - ale nie wiem czy można z tego zrezygnować .
reikeb Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 No właśnie też bym tego nie chciał, niech sobie nagrzewnice wymieniają a program zostawią ale wydaje mi się ze nie będzie takiej opcji... No nic czekam na odpowiedz od nich
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) 21 minut temu, reikeb napisał: No właśnie też bym tego nie chciał, niech sobie nagrzewnice wymieniają a program zostawią ale wydaje mi się ze nie będzie takiej opcji... No nic czekam na odpowiedz od nich Marek, daj znać na PW jak coś Ci odpiszą lub ustalisz z nimi ..... dzięki Edytowane 26 Lutego 2018 przez PIXI
Rekomendowane odpowiedzi