Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mam problemu z tym, że kolega szuka części do C6, tylko mógł to jasno powiedzieć. Nie wszyscy są tacy spostrzegawczy jak WydRos. :lol:

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, Hohe napisał:

Ja nie mam problemu z tym, że kolega szuka części do C6, tylko mógł to jasno powiedzieć. Nie wszyscy są tacy spostrzegawczy jak WydRos. :lol:

Co to ma za znaczenie. Informację potrzebną uzyskałem. Odpowiednio sprostować pod a6, to nie problem. Tak jak wyżej napisałem, zasada działania jest taka sama. Czy to A6, czy A4.....:-)

Opublikowano
4 minuty temu, Hohe napisał:

Co to ma za znaczenie. Informację potrzebną uzyskałem. Odpowiednio sprostować pod a6, to nie problem. Tak jak wyżej napisałem, zasada działania jest taka sama. Czy to A6, czy A4.....:-)

Dzięki za pomoc Panowie....:-)

Opublikowano
5 minut temu, grzes283 napisał:

Tak, jak piszesz. Ale to dzial plotek, więc nigdzie indziej szybciej informacji się nie uzyska. A4 czy A6....schematy podobne. 

Na forum A6 szybciej ślepy wzrok odzyska, aniżeli uzyskasz jakieś info.

Dokładnie :wink:

tez czasami pisałem na wątkach z b7

Opublikowano (edytowane)

Czujniki parkowania w tylnim zderzaku sa takie same w przedlifcie i polifcie?  Przy okazji moze ktos ma na sprzedaz tylnia lewa lampe neon (w blotniku)

Edytowane przez Kooga
Opublikowano
7 minut temu, Kooga napisał:

Czujniki parkowania w tylnim zderzaku sa takie same w przedlifcie i polifcie?  Przy okazji moze ktos ma na sprzedaz tylnia lewa lampe neon (w blotniku)

takie same.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, l.e.s.t.e.r napisał:

takie same.

Dzieki

Raczej zderzaka pod kolor nie znajde wiec wie ktos moze czy jesli i tak bedzie trzeba lakierowac pod moj kolor to czy kierowac sie kolorem, np. bialy lub czarny czy to bez roznicy?

Edytowane przez Kooga
Opublikowano

Panowie,

Wiem, że temat poruszany był setki razy, ale na szybko potrzebuje odpowiedzi. Chcę kupić komplet foteli sportów do A4 avant b8. Podejdę tylko z Avanta, czy są jakies alternatywy?

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z sedana tez podejda roznice sa tylko w tylnej kanapie w oparciu. Chodzi o rozkladanie i mocowanie rolety (avant)

Opublikowano
Z sedana tez podejda roznice sa tylko w tylnej kanapie w oparciu. Chodzi o rozkladanie i mocowanie rolety (avant)
Dzięki, czyli muszę szukać z Avanta [emoji6]

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Grubo ktoś poszedł...22" :decayed:

221.jpg

222.jpg

223.jpg

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci na tym aby móc montować roletę po złożeniu siedzeń to tak musi byc z avanta.

Opublikowano
1 minutę temu, Hugo napisał:

Grubo ktoś poszedł...22" :decayed:

221.jpg

222.jpg

223.jpg

Trochę za duże do tej budy

Opublikowano

Dokładnie. Nie pasuje już. 235/30/22 :wink:

Opublikowano

Te opony to się jeszcze pompuje, czy to tylko pasek gumy? :grin:

Opublikowano

I te heble jeszcze takie malutkie :P 

Opublikowano

Witam mam takie pytanie mam mozliwosc kupienia foteli elektrycznych ale bez silniczkow itp ponoc wszystko wymontowane co dokladnie jest mi potrzebne zeby je uruchomic chodzi mi ile tam jest silniczkow itp pozdro

Opublikowano

Panowie jest ktoś z okolic Tychy Oświęcim i wymieniał zamek drzwi obojętnie który i został mu stary?? Potrzebuje silniczek z zamka 2008-2009 obojętnie jaki zamek z wtyczka na 7-8 pin

zaplace oczywiście 

pilne bo się jeden u mnie silnik rozleciał 

Opublikowano

mocowanie tej rolety to dobry patent zwłaszcza, kiedy trzeba coś przewieźć gabarytowego.

Wtedy pewność, że nic nie wpadnie na deskę rozdzielczą przy hamowaniu.

Tych foteli i kanap z avanta jest trochę do kupienia w ciągu roku więc szukaj z avanta.d394027490794575e39fabf95b2936ec.jpg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie, czy miał z Was ktoś kiedyś podobny problem z subwofferem?

Mianowicie, wysiadłem dziś na moment do sklepu, a po powrocie włożyłem standardowo kluczyk (przydatne jak sie chce jechać :) ), a mój SW (B&O) zaczął działać na maxa i strasznie charczeć pomimo, że radio było na bardzo cichej głośności. 
Odłączenie i podłączeni SW nie pomogło, tak samo jak restart MMI. Jakieś pomysły? Dosłownie 2 min wcześniej działał prawidłowo.