Hohe Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Ja nie mam problemu z tym, że kolega szuka części do C6, tylko mógł to jasno powiedzieć. Nie wszyscy są tacy spostrzegawczy jak WydRos.
grzes283 Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 1 minutę temu, Hohe napisał: Ja nie mam problemu z tym, że kolega szuka części do C6, tylko mógł to jasno powiedzieć. Nie wszyscy są tacy spostrzegawczy jak WydRos. Co to ma za znaczenie. Informację potrzebną uzyskałem. Odpowiednio sprostować pod a6, to nie problem. Tak jak wyżej napisałem, zasada działania jest taka sama. Czy to A6, czy A4.....:-)
grzes283 Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 4 minuty temu, Hohe napisał: Ja nie mam problemu z tym, że kolega szuka części do C6, tylko mógł to jasno powiedzieć. Nie wszyscy są tacy spostrzegawczy jak WydRos. Co to ma za znaczenie. Informację potrzebną uzyskałem. Odpowiednio sprostować pod a6, to nie problem. Tak jak wyżej napisałem, zasada działania jest taka sama. Czy to A6, czy A4.....:-) Dzięki za pomoc Panowie....:-)
WydRos Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 5 minut temu, grzes283 napisał: Tak, jak piszesz. Ale to dzial plotek, więc nigdzie indziej szybciej informacji się nie uzyska. A4 czy A6....schematy podobne. Na forum A6 szybciej ślepy wzrok odzyska, aniżeli uzyskasz jakieś info. Dokładnie tez czasami pisałem na wątkach z b7
Kooga Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Czujniki parkowania w tylnim zderzaku sa takie same w przedlifcie i polifcie? Przy okazji moze ktos ma na sprzedaz tylnia lewa lampe neon (w blotniku) Edytowane 26 Marca 2018 przez Kooga
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 7 minut temu, Kooga napisał: Czujniki parkowania w tylnim zderzaku sa takie same w przedlifcie i polifcie? Przy okazji moze ktos ma na sprzedaz tylnia lewa lampe neon (w blotniku) takie same.
Kooga Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, l.e.s.t.e.r napisał: takie same. Dzieki Raczej zderzaka pod kolor nie znajde wiec wie ktos moze czy jesli i tak bedzie trzeba lakierowac pod moj kolor to czy kierowac sie kolorem, np. bialy lub czarny czy to bez roznicy? Edytowane 26 Marca 2018 przez Kooga
Cocco Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Panowie,Wiem, że temat poruszany był setki razy, ale na szybko potrzebuje odpowiedzi. Chcę kupić komplet foteli sportów do A4 avant b8. Podejdę tylko z Avanta, czy są jakies alternatywy? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Z sedana tez podejda roznice sa tylko w tylnej kanapie w oparciu. Chodzi o rozkladanie i mocowanie rolety (avant)
Cocco Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Z sedana tez podejda roznice sa tylko w tylnej kanapie w oparciu. Chodzi o rozkladanie i mocowanie rolety (avant)Dzięki, czyli muszę szukać z Avanta [emoji6]Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Jeżeli zależy Ci na tym aby móc montować roletę po złożeniu siedzeń to tak musi byc z avanta.
Gibons Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 1 minutę temu, Hugo napisał: Grubo ktoś poszedł...22" Trochę za duże do tej budy
Hohe Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Te opony to się jeszcze pompuje, czy to tylko pasek gumy?
grand116 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Witam mam takie pytanie mam mozliwosc kupienia foteli elektrycznych ale bez silniczkow itp ponoc wszystko wymontowane co dokladnie jest mi potrzebne zeby je uruchomic chodzi mi ile tam jest silniczkow itp pozdro
WydRos Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Panowie jest ktoś z okolic Tychy Oświęcim i wymieniał zamek drzwi obojętnie który i został mu stary?? Potrzebuje silniczek z zamka 2008-2009 obojętnie jaki zamek z wtyczka na 7-8 pin zaplace oczywiście pilne bo się jeden u mnie silnik rozleciał
skrzypul Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 mocowanie tej rolety to dobry patent zwłaszcza, kiedy trzeba coś przewieźć gabarytowego.Wtedy pewność, że nic nie wpadnie na deskę rozdzielczą przy hamowaniu.Tych foteli i kanap z avanta jest trochę do kupienia w ciągu roku więc szukaj z avanta.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
matriw Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Panowie, czy miał z Was ktoś kiedyś podobny problem z subwofferem? Mianowicie, wysiadłem dziś na moment do sklepu, a po powrocie włożyłem standardowo kluczyk (przydatne jak sie chce jechać ), a mój SW (B&O) zaczął działać na maxa i strasznie charczeć pomimo, że radio było na bardzo cichej głośności. Odłączenie i podłączeni SW nie pomogło, tak samo jak restart MMI. Jakieś pomysły? Dosłownie 2 min wcześniej działał prawidłowo.
Rekomendowane odpowiedzi