Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie takie pytanie

Czy wymieniał ktoś z was czujnik parkowania z przodu? Da się go wyciągnąć bez zdejmowania zderzaka? Zderzak sline, czujnik w grilu. Ma ktoś może numer takiego czujnika? Chętnie kupię 

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
17 minut temu, corradoowner napisał:

Panowie takie pytanie

Czy wymieniał ktoś z was czujnik parkowania z przodu? Da się go wyciągnąć bez zdejmowania zderzaka? Zderzak sline, czujnik w grilu. Ma ktoś może numer takiego czujnika? Chętnie kupię 

Powinieneś sięgnąć ręką jak zdejmiesz górną 'pokrywę' plastikową.

Opublikowano
Teraz, narkil napisał:

Powinieneś sięgnąć ręką jak zdejmiesz górną 'pokrywę' plastikową.

Czujnik trzyma się na jakiś zatrzaskach? Czy tylko na wcisk?

Opublikowano
Teraz, corradoowner napisał:

Czujnik trzyma się na jakiś zatrzaskach? Czy tylko na wcisk?

Zatrzask plastikowy, ale nie jest ciężko go wyjąć z niego.

Opublikowano

Pany jak jest z heblami w B8? Mam 2.0 tdi, zbliżają się wymiany przodu i tyłu (tutaj mam teraz chyba 314mm/300mm) tak? W 3.0 tdi jakie były zaciski ? Na co lepszego/większego można by to zmienić, żeby nie kosztowało jakoś milionów monet ?! :co:

Opublikowano
7 minut temu, KoJ@K napisał:

Pany jak jest z heblami w B8? Mam 2.0 tdi, zbliżają się wymiany przodu i tyłu (tutaj mam teraz chyba 314mm/300mm) tak? W 3.0 tdi jakie były zaciski ? Na co lepszego/większego można by to zmienić, żeby nie kosztowało jakoś milionów monet ?! :co:

przynajmniej 345mm + 330mm tył

Opublikowano

Mialo być nie za miliony monet :decayed: chodzi mi o to by zakup ich nie robił w kasie dużej różnicy, o ile w ogóle jest taka możliwość...

Opublikowano
18 minut temu, KoJ@K napisał:

Mialo być nie za miliony monet :decayed: chodzi mi o to by zakup ich nie robił w kasie dużej różnicy, o ile w ogóle jest taka możliwość...

Jak masz kupować tarcze i klocki to lepiej jest dołożyć trochę grosza a auto zacznie hamować. 345mm/330mm hamuje w porównaniu do serii dużo lepiej. Jak zmieniśz sam przód na 320mm jakiejś wiekszej różnicy nie będzie. Sam mam teraz 320mm a przerabiałem już każdą konfigurację w b8 i to na własnej skórze.

Opublikowano

Ja zmieniłem sam przód na 320mm i jest różnica odczuwalna przy każdym hamowaniu na plus

Opublikowano
51 minut temu, daniell-gda napisał:

Ja zmieniłem sam przód na 320mm i jest różnica odczuwalna przy każdym hamowaniu na plus

jest

Opublikowano

A zawsze można zmienić jazrzma i tarcze na 345 mm bo zacisk jest ten sam [emoji3]

Opublikowano

Jarzma na 345 są do dostania jako używki? Czy tylko ASO?

Opublikowano
3 godziny temu, daniell-gda napisał:

Dziwne żeby nie było zmień na 345mm będzie jeszcze bardziej odczuwalna. dodaj do tego tył będzie jeszcze bardziej. załóż 356mm zobaczysz mega różnice. I tak można i można.

Tarcza pod 320mm kosztuje ile ? 200zł ? tarcza pod 345mm kosztuje 230zł ? Jak zakładać to już coś lepszego tym bardziej że kolega dopiero kupil auto i bedzie nim jezdzil pewnie pare lat. Potem bedzie szkoda bo nowe tarcze 320mm nowe klocki i szkoda zmieniac na 345mm

Opublikowano (edytowane)

Czy testował już ktoś nowe mapy do wersji Basic .

Edytowane przez wikary
Opublikowano
12 godzin temu, Gibons napisał:

Dziwne żeby nie było zmień na 345mm będzie jeszcze bardziej odczuwalna. dodaj do tego tył będzie jeszcze bardziej. załóż 356mm zobaczysz mega różnice. I tak można i można.

Tarcza pod 320mm kosztuje ile ? 200zł ? tarcza pod 345mm kosztuje 230zł ? Jak zakładać to już coś lepszego tym bardziej że kolega dopiero kupil auto i bedzie nim jezdzil pewnie pare lat. Potem bedzie szkoda bo nowe tarcze 320mm nowe klocki i szkoda zmieniac na 345mm

A jaka cena jarzm? 

Opublikowano
8 minut temu, wampir napisał:

A jaka cena jarzm? 

Trzeba mieć szczęście żeby znależć same jarzma.

Opublikowano

No ale ile trzeba dać za same zaciski 345mm na przód ? Pewnie ponad tysiaka ... :co:

Opublikowano
13 minut temu, KoJ@K napisał:

No ale ile trzeba dać za same zaciski 345mm na przód ? Pewnie ponad tysiaka ... :co:

Jak chcesz 345mm pisz PW zapłacisz mniej niż tysiak

Opublikowano

Szukam zderzaka s linę masz jeszcze ?mój kod lz5c jak masz inny kolor to przełamuje o ile cena będzie odpowiednią. Ż grillem komplet ?