duzy616 Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Panowie jeździć z tak ustawionymi kątami na tylnej osi czy rwać śruby? (a może i gumy) Czy te kąty mają jakiś zły wpływ na prowadzenie auta poza tym, że mogą ścinać opony. Zaznaczę, że robiłem geometrie ponieważ auto ściągało w prawo (przede wszystkim jak dodawałem gazu). Po ustawieniu geometrii nadal ściągało, dopiero wymiana na zimówki pomogła
Langista Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 A sprawdzałeś felgi, na których siedziały letnie opony? Może któraś była skrzywiona i ściągała.
duzy616 Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 4 godziny temu, Langista napisał: A sprawdzałeś felgi, na których siedziały letnie opony? Może któraś była skrzywiona i ściągała. Felg niestety mam jeden komplet. Były miesiąc temu sprawdzane w firmie zajmującej się prostowaniem. Wychodzi, że to wina opon letnich. Teraz bardziej mnie interesuje ten kąt koła.
Langista Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 No teraz masz i tak ustawione jak być powinno, a wcześniej musiałeś gdzieś za szybko na krawężnik wjechać i się przestawiło. Mnie się kąt przestawił o 0,06' i mi samochód powyżej 100/h na bok ściągało
bodas Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Potraficie wyłączyć w kodowaniu/adaptacjach diagnozę spalonych żarówek? Znalazłem sposób do wyłączenia diagnozy świateł cofania, ale nic poza tym. Pomoże ktoś?
Osiollekk Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Panowie, chce wyregulować sobie xenony w polifcie, i procedura dla wcześniejszych modeli mówi, że trzeba wejść w 55-xenon range, żeby ustawić silniczki w pozycji środkowej, ale w polifcie tego już nie ma... jest to wrzucone w 09-mce, z tego co czytałem. Tylko jakie kanały trzeba powciskać???
Konrad20vt Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Panowie czy sprezyny od s4 b8 3.0 TFSI obnizaja tyle samo co te z sline? Bo szukam sprężyn do 3.0 TDI a widzę że jest ich trochę ale od s4 b8 i dlatego mnie ciekawi czy obniży mi po nich jak po sline czy nie
Osiollekk Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 23 minuty temu, Konrad20vt napisał: Panowie czy sprezyny od s4 b8 3.0 TFSI obnizaja tyle samo co te z sline? Bo szukam sprężyn do 3.0 TDI a widzę że jest ich trochę ale od s4 b8 i dlatego mnie ciekawi czy obniży mi po nich jak po sline czy nie Ja tydzien temu wrzucilem h&r’y od s5, i siadlo ladnie po 30mm, rowno. ale do 2.0tfsi w Q
Kooga Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Wie ktos moze czy da rade zakodowac aby nie trzeba bylo wlaczac grania losowego w ustawieniach za kazdym razem kiedy przelaczam z BT na karte SD? MMI 3G+
Pawel88ST Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Witajcie, ma ktoś może zdjęcia b8avanta na felgach ze zdjęcia w takim kolorze ?
Langista Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 16 godzin temu, Pawel88ST napisał: Witajcie, ma ktoś może zdjęcia b8avanta na felgach ze zdjęcia w takim kolorze ? http://lmgtfy.com/?t=i&q=Audi+a4+B8+avant
Kooga Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 41 minut temu, Langista napisał: http://lmgtfy.com/?t=i&q=Audi+a4+B8+avant Teraz to sie nie popisales kolego, kolega wyzej nie pyta czy ktos ma zdjecia b8 avanta tylko czy ktos ma zdjecia AKURAT na tych felgach. Czyli twoim zdaniem ma poswiecic caly dzien na szukanie zdjecia w Google bo moze tam znajdzie? ?
Langista Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 52 minuty temu, Kooga napisał: Teraz to sie nie popisales kolego, kolega wyzej nie pyta czy ktos ma zdjecia b8 avanta tylko czy ktos ma zdjecia AKURAT na tych felgach. Czyli twoim zdaniem ma poswiecic caly dzien na szukanie zdjecia w Google bo moze tam znajdzie? ? A wiesz kolego, że wystarczyło przesunąć 1 cm suwakiem w dół żeby takie zdjęcie znaleźć? Kolejny cm w dół jest jeszcze jedno
ArkadiuS Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Koledzy, jechałem wczoraj za moim audi i musiałem włączyć obieg wewnętrzny ze względu na dość intensywnie śmierdzące spaliny z audi (nigdy wcześniej nie spotkałem się z tą sytuacją). Po wjechaniu do garażu podziemnego zapach spalin był mocno odczuwalny. Co może być przyczyną takiego stanu?
zlocio Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Hej z powodu problemu korozji blotnikow przednich zmuszony byłem do lakierowania jednej i drugiej strony. Po ściągnięciu z blotnikow znaczków sline okazało się że jeden jest grubszy i cięższy ogólnie wygląda bardziej masywne i na pewno więcej waży a drugi wygląda jak chromowany plastik jednak na nim jest napisany numer fabryczny. Oba znaczki różnią się od siebie. Chciałem zamontować takie same tylko teraz nie wiem który jest ori i jakiego szukać. Dla porównanie dodaje zdjęcia Edytowane 21 Listopada 2018 przez zlocio
MaciekPL Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 54 minuty temu, zlocio napisał: Hej z powodu problemu korozji blotnikow przednich zmuszony byłem do lakierowania jednej i drugiej strony. Po ściągnięciu z blotnikow znaczków sline okazało się że jeden jest grubszy i cięższy ogólnie wygląda bardziej masywne i na pewno więcej waży a drugi wygląda jak chromowany plastik jednak na nim jest napisany numer fabryczny. Oba znaczki różnią się od siebie. Chciałem zamontować takie same tylko teraz nie wiem który jest ori i jakiego szukać. Dla porównanie dodaje zdjęcia Oryginalny jest ten na którym są numery.
turzol Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 No zgadnij który jest ori... Serio masz dylemat?
zlocio Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 22 minuty temu, turzol napisał: No zgadnij który jest ori... Serio masz dylemat? Tak serio... wiem że powinien być numer Ale ta część z numerem jest tak lekka i delikatna że łamie się w rękach a ta druga pomimo że nie ma numeru nabitego jest masywniejsza i waży że dwa razy więcej
Pawel88ST Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 6 godzin temu, Langista napisał: A wiesz kolego, że wystarczyło przesunąć 1 cm suwakiem w dół żeby takie zdjęcie znaleźć? Kolejny cm w dół jest jeszcze jedno Nie, nie ma zdjęcia b8 na takich felgach, chyba masz mnie za idiotę myśląc że nie sprawdziłem google w pierwszej kolejności.... sprawdziłem też mobile.de itp, takie felgi ma D4NTE ale w graficie.... interesują mnie w kolorze srebrnym
Rekomendowane odpowiedzi