duzy616 Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 13 minut temu, michał69 napisał: a jechałeś sam czy z pasażerem? Jeden pasażer z przodu.
Krzy0 Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Może wie ktoś kupiłem bcm i chce wymienić klimatronik pod grzane stolki i nie wiem który , czy to nie ma znaczenia byle lift i 1 strefa 8K1820043AG czy 8K1820043L
Góral65 Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś szkodę do swojego ubezpieczyciela, przyjdą wyliczą w zależności jaką miałeś polisę czy na ori częściach czy na zamiennikach, udział własny, zobaczysz co dadzą na pewno będzie zaniżone, możesz się sam odwoływać lub sprzedać szkodę jakiejś firmie tu kwota powinna być zadowalająca , później poszukaj dobrego blacharza, na pewno zostanie Ci jeszcze w kieszeni kilka PLN-ów.
Gibons Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 8 minut temu, Góral65 napisał: Zgłoś szkodę do swojego ubezpieczyciela, przyjdą wyliczą w zależności jaką miałeś polisę czy na ori częściach czy na zamiennikach, udział własny, zobaczysz co dadzą na pewno będzie zaniżone, możesz się sam odwoływać lub sprzedać szkodę jakiejś firmie tu kwota powinna być zadowalająca , później poszukaj dobrego blacharza, na pewno zostanie Ci jeszcze w kieszeni kilka PLN-ów. Dokładnie zrób jak kolega radzi
duzy616 Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 32 minuty temu, Góral65 napisał: Zgłoś szkodę do swojego ubezpieczyciela, przyjdą wyliczą w zależności jaką miałeś polisę czy na ori częściach czy na zamiennikach, udział własny, zobaczysz co dadzą na pewno będzie zaniżone, możesz się sam odwoływać lub sprzedać szkodę jakiejś firmie tu kwota powinna być zadowalająca , później poszukaj dobrego blacharza, na pewno zostanie Ci jeszcze w kieszeni kilka PLN-ów. Polisę mam w PZU na częściach serwisowych itp. Samochód tak jak pisałem znajduje się na placu w serwisie i czeka na rzeczoznawcę z PZU. Nie ukrywam, że na zarobek nie liczyłem, chciałem poprostu naprawić w serwisie i mieć na to dokumentację (historie) Znaleźć dobrego blacharza to jest cholerny problem.
Wolf1991 Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 WitamPanowie jakie założyć opony letnie na felgi 8,5x19"et32 ? Zależy mi żeby nie wystawały i żeby włożyć możliwie naj wyższą oponę.. myślałem nad 245/40/19.. Pacjent przedlift avant na zawiasie 1BL
Dev Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) potrzebna uszczelka do sterownika od ksenonów do przedniej lampy przedlift i pod sterownik od swiateł dziennych czesc nr 7 i nr 10 darmowy portal Edytowane 20 Lutego 2019 przez Dev
Marcin Gugu33 Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 Panowie, kogo polecacie z forum co by w b8, zwłaszcza w 2.0tfsi, miał wiedze i można by parę rzeczy skonsultować?
Dev Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 5 minut temu, Marcin Gugu33 napisał: Panowie, kogo polecacie z forum co by w b8, zwłaszcza w 2.0tfsi, miał wiedze i można by parę rzeczy skonsultować? od jednej osoby na pewno nie uzyskasz wszystkich odpowiedzi napisz co Cie interesuje to bedziemy radzic
Marcin Gugu33 Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 chodzi o poznanie osób z polecenia, które robią lub znają się na 2.0 tfsi, bo mając 1.8T w b5 wiedziałem do kogo, po co sie odezwać. Głównie w tym wątku mam opisany problem: "2.0 TFSI klekot, wałek- nastawnik zmiennych faz rozrządu, brak mocy do 3,5 rpm "
Dev Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 21 minut temu, Marcin Gugu33 napisał: chodzi o poznanie osób z polecenia, które robią lub znają się na 2.0 tfsi, bo mając 1.8T w b5 wiedziałem do kogo, po co sie odezwać. Głównie w tym wątku mam opisany problem: "2.0 TFSI klekot, wałek- nastawnik zmiennych faz rozrządu, brak mocy do 3,5 rpm " dostałes juz info od Kixi
Góral65 Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 12 godzin temu, Dev napisał: potrzebna uszczelka do sterownika od ksenonów do przedniej lampy przedlift i pod sterownik od swiateł dziennych czesc nr 7 i nr 10 darmowy portal te uszczelki to siedzą w lampie czy w sterowniku? pytam bo mam samą lampę uszkodzoną w domu
Marcin Gugu33 Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 11 godzin temu, Dev napisał: dostałes juz info od Kixi Tak, ale im więcej osób znających 2.0t, tym więcej możliwych opinii i przypadków..
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Pacjent s5 3.0tfsi co jakiś czas wywala błąd skrzyni na desce,czasami sam znika,czasami trzeba kasować,jakie maga być przyczyny?
Osiollekk Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Pytanko, bo jestem troche zmieszany... od roku mam b8.5 2.0tfsi 2014r 224KM wersja USA, pyknąłem ponad 20tys km i poza wymianami oleju i świec (no i sprężyn) nic się kompletnie nie dzieje. Nie miałem więc powodów żeby gdzieś bliżej grzebać w silniku. Ale dzisiaj otworzyłem mache, posprawdzałem stany płynów i widze, że rura od puchy z filtrem powietrza idzie prosto do turbiny. Gdzie jest IC? W takich benzynach nie ma? Za mała turbawka i nie opłaca się chłodzić?
marcin_o23 Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) no tak z filtra idzie prosto do turbo, jak masz usa to dodatkowo masz pompę powietrza wtórnego, chłodnice powietrza też masz Edytowane 21 Lutego 2019 przez marcin_o23
Dev Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 40 minut temu, Tomeks napisał: Pacjent s5 3.0tfsi co jakiś czas wywala błąd skrzyni na desce,czasami sam znika,czasami trzeba kasować,jakie maga być przyczyny? daj nr błedu
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 No właśnie właściciel nie ogarnia vaga,zrobił auto scan,wykasował błędy i tylko zdjęcie ma z auto scanu,sierota...
Rekomendowane odpowiedzi