kulbiks Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Demontował ktoś może dysze spryskiwaczy z maski? Wężyk pękł mi gdzieś na odcinku znajdującym się wewnątrz maski i muszę to uszczelnić... a połamać szkoda... Wskazówki mile widziane
griga-st Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 może ktoś się skusi....Audi A4 B8 8K Lederausstattung RS4 Sitze Showcar Airride in Bayern - Frammersbach | eBay Kleinanzeigen Pisze ze za sama zmianę zapłacił 5k€ W tym Bayernie maja fantazje...i pieniądze. Ale żeby alkantara-turkusem obszyć ? Demontował ktoś może dysze spryskiwaczy z maski? Wężyk pękł mi gdzieś na odcinku znajdującym się wewnątrz maski i muszę to uszczelnić... a połamać szkoda... Wskazówki mile widziane WRC zmieniał na mgielkowe, jest opisane dokladnie:wink:
kulbiks Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 WRC zmieniał na mgielkowe, jest opisane dokladnie:wink:Wielkie dzięki już szukam
_Gabriel_ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Demontował ktoś może dysze spryskiwaczy z maski? Wężyk pękł mi gdzieś na odcinku znajdującym się wewnątrz maski i muszę to uszczelnić... a połamać szkoda... Wskazówki mile widziane To ja dodam, ze nie jest to skomplikowane a w razie pytan pisz... cos bedziemy radzic! Generalnie nie masz czego zepsuc
kulbiks Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Przed chwilką już naprawiłem- wężyk był (całe szczęście) jedynie zsunięty. założyłem i odzyskałem spryski szyb. Dzięki!
dziadek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 jakby kto chciał to mam na sprzedaż kpl za cenę 1szt. spryski mgiełkowe z VW ja wracam do ORI bo w A5 słabo ta mgiełka ogarnia szybę
_Gabriel_ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 jakby kto chciał to mam na sprzedaż kpl za cenę 1szt. spryski mgiełkowe z VW ja wracam do ORI bo w A5 słabo ta mgiełka ogarnia szybę mgielke trzeba podpilowac, zakladalem tez koledze w A5 i fajnie to dziala
griga-st Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Naczy się za mało wydajne? Może kwestia regulacji? Sam miałem się jutro za to zabrać.
dziadek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 po co podpiłowywać jak bez podpiłowania wali już na dach i z tyłu samochody włączają wycieraczki jak ja pryskam - problem jest z tym że boki na dole szyby nie są spryskane i wycieraczki trą na sucho
griga-st Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Racja, WRC to pisał(o pilowaniu) O ile pamiętam, u niego w B8 to ładnie działa:eusathink:
_Gabriel_ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 to zalezy tez jak zalozysz spryskiwacz... bo ja jakos znalazlem patent na to, postaram sie porobic foty i wrzucic
dziadek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 więc jak coś to mam na sprzedaż - ja dziękuję ... ORI podgrzewane, mgiełkowe - nic nie kombinowane z podcinaniem itp
griga-st Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Pany, w Q łańcuchy śnieżne zakładać na tył, czy na przód? Mam tylko 1 komplet. Dziadek, chętnie bym skorzystał, ale czasoprzestrzeń mnie ogranicza:wink:
dziadek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 oj chyba to nie jest dobry pomysł żeby tylko na jedną oś zakładać - Q po pupie dostanie - jak nawet małe różnice w wysokości bieżnika robią dla q różnicę
griga-st Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jest tam przód/tył elektrycznie regulowane, czy B8 jest za tania na takie bajery:decayed:?
dziadek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 a po ile te spryski? hmmm tak z 60zł za kpl + przesyłka
_Gabriel_ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Panowie, mam jeszcze pytanie - potrzebuje gałke zmiany biegow do b8? S-line/S4 ma inna galke niz standardowa wersja? Ma ktos taka w posiadaniu, lub widzial na sprzedaz? dzieki
jedrekx Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 S-line jest taka sama jak "sportowa", zwyczajna jest inna.
_Gabriel_ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 S-line jest taka sama jak "sportowa", zwyczajna jest inna. hm... wpisalem w google "sportowa gała" i mi jakies dziwne strony wyskoczyly...
Rekomendowane odpowiedzi