Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się usunąć błąd 03175- invalid data set (niewłaściwy zestaw danych) w module 5F?? Jednostka to MMI 3G+. Sposób z dodawaniem i odejmowaniem wartości w green menu nie działa.

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
7 godzin temu, pawel72689 napisał:

N 90808503 M6X25

N 90684705 M6X20 

:hi:

Opublikowano
W dniu 4.05.2020 o 19:21, barca8585 napisał:

Witam ma ktoś foto b8 na tej feldze 

image;s=1000x700.jpg

Wzór dedykowany do modelu A6 c7 jakoś średnio ten wzór do a4 ?

Opublikowano
3 minuty temu, dobry1 napisał:

Wzór dedykowany do modelu A6 c7 jakoś średnio ten wzór do a4 ?

dzięki 

Opublikowano

Kupiłem turbinę z CGLC i tak się zastanawiam czy intercooler w silnikach 177KM różni się od tego 143 KM ? Rozważam cooler od 3.0Tdi ale nie wiem czy nie pojawi się lekka turbo dziura na niskich obrotach ? W A6 2.0Tdi dołożyłem turbo z CAHA i drugi cooler po lewej stronie i była lekka. Pytanie dla posiadaczy takowego moda .

Opublikowano

A nie lepiej założyć jakiś tuningowy fmic ? W b8 nie ma z tym jakoś dużo rzeźbienia, w sumie tylko kwestia zamocowania go do belki i doprowadzenie dwóch bocznych węży. A kasa raczej podobna.

Opublikowano

Laga miałeś  z winy turbo a nie IC. Dobierając IC bier pod uwagę jego pojemność ale też i średnicę dolotów bo zmienisz ma gorszy.

Opublikowano
32 minuty temu, wampir napisał:

Laga miałeś  z winy turbo a nie IC. Dobierając IC bier pod uwagę jego pojemność ale też i średnicę dolotów bo zmienisz ma gorszy.

A jaki cooler ma w oryginale wersja 177KM ?

I jakich wyników można się spodziewać na takim zestawie po programie?

Opublikowano

Wynik będzie podobny jak na seryjnym IC, z tym że latem przy upałach nie odczujesz spadków mocy po przepałowaniu. Pewnie coś koło 205-210KM

Opublikowano
W dniu 4.05.2020 o 10:58, Kooga napisał:

Znalazlem taki temat. Ktos juz to przerabial? Mysle, ze jak wroce z pracy to sprawdze to poniewaz wlasnie tam tez mi sie zbiera woda :)

https://www.audizine.com/forum/showthread.php/665254-B8-A4-Avant-Rear-Sunroof-Drains-where-the-heck-are-they-

przerabiałem. Trzeba odchylić podsufitkę, sciagnać wszystkie 4 odplywy, przedmuchać i wkleić na silikonie. Od 2 lat spokoj :D

Opublikowano
3 godziny temu, stefano189 napisał:

przerabiałem. Trzeba odchylić podsufitkę, sciagnać wszystkie 4 odplywy, przedmuchać i wkleić na silikonie. Od 2 lat spokoj :D

A robiles to co tam jeden typek napisal? :D

Opublikowano

Witam ma ktoś może do sprzedania zderzak przedni lift s line albo competiton

Opublikowano
6 godzin temu, Kooga napisał:

Nie. Zrobiłem to po swojemu ?

Opublikowano
8 godzin temu, Kooga napisał:

Trzeba wyciągnąć tą nieruchomą szybę. Wtedy jest super dostęp do wszystkiego ?

Opublikowano
8 godzin temu, stefano189 napisał:

Trzeba wyciągnąć tą nieruchomą szybę. Wtedy jest super dostęp do wszystkiego ?

Szybe panoramy rozumiem?

Opublikowano

Tak

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie jak wymontowac dekor tunelu, cza calu tunel rwac czy sa jakies sposoby? Mam tylko podstawow klucze. Jakas rada? 

Opublikowano

Panowie jaki jest albo jak wygenerować kod dostępu upoważnionego do radia oraz wzmaka banga ?

Opublikowano
5 godzin temu, szafa napisał:

Panowie szybkie pytanie jak wymontowac dekor tunelu, cza calu tunel rwac czy sa jakies sposoby? Mam tylko podstawow klucze. Jakas rada? 

Gdzieś na forum czytałem, że ktoś wymienił dekor bez wyciągania tunelu. Osobiście tez mam dekor do wymiany, kombinowałem bez wyciągania tunelu i niestety poległem. Jak dla mnie to nierealne lub trzeba mieć naprawdę zgrabne rączki aby odkręcić wszystkie śrubki bez ściągania tunelu.