alvaro Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Janusz nie pocieszę Cie... ELSA mówi : "Wyjąć podsufitkę przez otwór na przednią szybę." Było kupować Avanta...
mumen Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Janusz nie pocieszę Cie... ELSA mówi :"Wyjąć podsufitkę przez otwór na przednią szybę." Było kupować Avanta... Tam się znają hehe, grila też podobno nie da się wyjąc bez demontażu zderzaka a ja u siebie wymieniłem
darecy Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 tu masz kilka linków i sznurków Headliner removal with pics...warning...very long!!! - AudiWorld Forums oCarbon – blog ť B8 A4/S4 Trim Removal Guide jeszcze gdzieś widziałem w b8 sedanie na zdjęciu jak wychodzi przez bagażnik... podziękujesz później
mumen Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Dzięki dzięki darecy, muszę pomierzyć szerokość bo ten tutorial to chyba z B7, ciekawe co ELSA pisze na temat B7, czy też sugeruje demontaż przedniej szyby ...
wrclaguna Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 AUDI A4 8K0 SEDAN podsufitka S-line (2954082956) - motoAllegro
darecy Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Dzięki dzięki darecy, muszę pomierzyć szerokość bo ten tutorial to chyba z B7, ciekawe co ELSA pisze na temat B7, czy też sugeruje demontaż przedniej szyby ... tu masz w B7 RS4: The headlining goes out the back door on a saloon. With the front seats reclined you will have plenty of room. Podsufitka wychodzi tylnymi drzwiami w sedanie. Przednie fotele (odchylić lub wyjąć) będziesz miał dużo miejsca Headliner removal
mumen Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 No to co jest ... nikt nie wymieniał podsufitki w B8 sedanie u nas na forum ... nie pozostaje nic innego jak zrobić sobie sobotę z demolką wnętrza i sprawdzić na własnej czy się połamie
artua2 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 AUDI A4 S4 8K podłoga osłona płyta silnika skrzyni (2985678632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. panowie element 6 czy 7 jest na lewą stronę? mam małe wątpliwości czy elementy są położone tak jak byłyby montowane na aucie :/ jest jakaś różnica czy z avanta czy z sedana?
_Gabriel_ Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 tak, dokladnie - to te plastiki ktore ida zaraz za kola
artua2 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 w aucie brakuje mi lewego na tył może ma ktoś nr części
sysek27 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Odebrałem dzisiaj tą podsufitkę i mam tylko problem z lusterkiem bo jest na nim taki numer: 8T0 857 511 AB 4PK, jest do niego taka obudowa: i jest tam kostka 8pinów z czego pierswsze 6 jest obsadzonych a pozostałe są wolne da radę to u mnie podłączyć dodam, że mam aktualnie czujnik zmierzchu i deszczu oraz fotochrom innych bajerów brak może ktoś na szybko podpowiedzieć jak będzie z podłączeniem:eusathink:
darecy Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 czujnik deszczu i zmierzchu masz pod inną 3 pinową wtyczką osadzoną w szybie obudowa mocowania lustra z kratką ma czujnik wilgotności powietrza który powinien działać jak podepniesz kabelek do lustra (zasialnie jest połączone z fotochromu) powinno działać
wrclaguna Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 W KOMFORCIE koduje sie czujnik tylko pytanie czy przyjmie kodowanie
darecy Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 W KOMFORCIE koduje sie czujnik tylko pytanie czy przyjmie kodowanie ... A tak komfort i jego 101 wcieleń sprawdź vcds czy będzie czujnik wilgotności powietrza (humidity sensor) I czy przyjmie Ci kodowania. Jak przyjmie to sprawdź błędy czy masz połączony czujnik. Dobra nowina jest, jak nie będziesz miał kabelka to nie będziesz musiał ciągnąć go aż do komfortu lecz tylko do modułu CE, a może masz juz go w podsufitce Tu mogę sie mylić, ale wrc-yoda mnie szybko skoryguje
wrclaguna Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Trzeba ciagnąc kabelek Ja bym temat odpuścił i olał ten czujnik
Hohe Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Panowie, co myślicie o tym Audi A4 2.0TDI 120Hp 2008-2012 Stage 1 - Tuning kit, performance parts, ecu upgrade ? Firma niby uznana.
Rekomendowane odpowiedzi