siwucha Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Koledzy wiecie moze co znaczy kod bledu p23a4?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 chyba podałeś zły numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwucha Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 hmmm, No wlasnie byly to diagnozowane bardzo podstawowym sprzetem, moze "a" to 0?? czyli p2304?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 DQ komfort na pokładzie, wizyta w ASO i jestem mobilny! nowe a4 b9 http://a4-klub.pl/blogs/u72725-e431/ Lampy zajeb...te:wink:avant dopiero w 2015:kwasny:trzeba zbierać, B8 się sprzeda i na mody będzie:banan: ---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ---------- Jarek, sprawdzałeś może to podłączenie przeciwgielnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dzisiaj to zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dzisiaj to zrobię Nie odbierz, żebym Cię poganiał:naughty:tylko tak nieśmiało przypominam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 nowe a4 b9 http://a4-klub.pl/blogs/u72725-e431/ Żeby to jeszcze chciało na żywo tak fajnie wyglądać. Pewnie ostateczna wersja straci duuużo na wyglądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bilder: Vorschau Audi A4 (B9, 2014) - Bilder - autobild.de Audi A4 B9 : Prévue pour 2014 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Panowie szukając poduchy okrągłej do kierownicy ściętej z polifta na co mam zwracam uwagę, żeby nie było niespodzianek czy każda poduszka okrągła z chromem podejdzie bez problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Hammer a masz do 3g Basic ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Fajna stronka z Pakietami ABT , RIEGER itd. do A4 B8 http://a4-klub.pl/b8-troooop-171/a4-b8-wirtulany-tuning-abt-rieger-caractere-268362/#post3458284 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Hammer a masz do 3g Basic ??? Mam, tylko w B8 po 2010 pyta o kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wpadły mi w oko te foteliki już blisko pół roku wiszą na allegro. Początkowo kosztowały 5500. Ktoś może doradzić czy warto brać? Uparłem się na ten kolor Nie wiem jak z boczkiem kierowcy, bo nie widzę tam przycisków do otwierania tylnej klapy i od fabrycznego autoalarmu które siedzą w moim sedanie. AUDI A4 8K0 SKÓRA SKÓRZANA TAPICERKA EXLUSIVE (3091094979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dobrze wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dobrze wyglądają Nawet bardzo dobrze Nie widzę też schowków ale to nie problem bo można przełożyć z tych stołków co mam teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 mam takie same tylko że czarnuchy. masz po 4 wentylatory w każdym + grzanie trochę będzie bawienia się z podłączeniem zapytaj: czy pod lewym siedzeniem masz moduł pamięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 mam takie same tylko że czarnuchy.masz po 4 wentylatory w każdym + grzanie trochę będzie bawienia się z podłączeniem zapytaj: czy pod lewym siedzeniem masz moduł pamięci? Zabawy będzie co nie miara bo mam zwykłę fotele materiałowe bez elektryki etc. Klima 3-strefowa więc panel też do wymiany pod grzanie. Będzie to wszystko śmigać bez problemu, każda funkcja sprawna? Nie mam MMI tylko concerta z kolorowym wyświetlaczem. Dzwoniłem do gościa to mi za wymianę z pełną adaptacją policzył dodatkowy 1tys do ceny foteli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jak z pamięcią i podłączeniem lusterek + panel 3 strefy + dmuchawa to bardzo dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wszystko dokładnie tak jak mówisz. Panel 3strefowy oddaje swój w zamian wkładają taki z grzaniem. Przycisk otwierania klapy jest, a te przełączniki od alarmu są do wyrezania bo gość już to nawet komuś modził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wszystko dokładnie tak jak mówisz. Panel 3strefowy oddaje swój w zamian wkładają taki z grzaniem. Przycisk otwierania klapy jest, a te przełączniki od alarmu są do wyrezania bo gość już to nawet komuś modził. to nie alarm, a ustawianie pozycji kierowcy i dopasowanie lusterek do funkcji pamięci 1 i 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi