gregski Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Slicznosci! Czyli nie takie zle te CAPY Wymien jarzma na te od s4, zacisk zostaje, duza tarcza i klocek ate ceramic - totalnie nie pyla. Napisz na prv ile zaplaciles pls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Slicznosci! Czyli nie takie zle te CAPY Wymien jarzma na te od s4, zacisk zostaje, duza tarcza i klocek ate ceramic - totalnie nie pyla. No ale jakiej firmy tarcze, też ate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Poniżej zamieszczam mój wykres Teraz zminaa hamulców z przodu, jaką markę tarcz i klocków polecacie (345mm)? http://s12.postimg.org/cye8ur0u1/wykres.jpg Czyli finalnie wyszło naprawdę spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie czy Bang&Olufsen będzie śmigał na Concercie czy do pełnej obsługi i sprawności potrzeba MMI 2g, 3g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie... gdyby ktos wiedzial cos na ten tamat... http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/spirng-spacer-30mm-269666/ z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód U mnie fabrycznie B&O jest na Concercie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód U mnie fabrycznie B&O jest na Concercie:wink: No to bede musial bardziej temat zglebic bo mam do wyciagniecia kompletny zestaw w dobrych pieniadzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Slicznosci! Czyli nie takie zle te CAPY Wymien jarzma na te od s4, zacisk zostaje, duza tarcza i klocek ate ceramic - totalnie nie pyla. No ale jakiej firmy tarcze, też ate? Ja dalem ate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód U mnie fabrycznie B&O jest na Concercie:wink: O widzisz czyli masz po Canie . A masz suba ? dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie orientujecie się czy można dokupić w ASO tylko dywanik kierowcy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód U mnie fabrycznie B&O jest na Concercie:wink: O widzisz czyli masz po Canie . A masz suba ? dawaj foty ok, dobra:decayed:powoli:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie orientujecie się czy można dokupić w ASO tylko dywanik kierowcy ? Jeden to chyba nie, ale prawie na pewno można kupić osobno przód i tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie, ostatnio miałem jakiś problem z TPMS.. w trakcie jazdy zaczęło mi piszczeć (ciśnienie ok, po zapisaniu nadal błąd). pokazywało mi na FIS TPMS i ikonka od ciśnienia. wyłączyłem i włączyłem auto i zniknęło. dziś podłączyłem VAGA i wyskoczył mi błąd 03159. skasowałem, odpaliłem auto i błędu nie ma.. ale czy to coś poważnego było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cos z ciśnieniem w oponach VCDS / VAG-COM: uitleg - tips - trics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Panowie, potrzebuję rozpiskę pinów do włącznika numer 8K0 959 673 C. Jest to włącznik ESP, PDC i tylnej rolety. Znajduje się on obok dźwigni zmiany biegów w wersji bez MMI. Będę zobowiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Panowie, potrzebuję rozpiskę pinów do włącznika numer 8K0 959 673 C. Jest to włącznik ESP, PDC i tylnej rolety. Znajduje się on obok dźwigni zmiany biegów w wersji bez MMI. Będę zobowiązany. To Ci powinno pomóc: Imageshack - przyciskpdc.png ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- He he, spóźniłem się chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 8F0919604 jaki to monitor i od czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Panowie, potrzebuję rozpiskę pinów do włącznika numer 8K0 959 673 C. Jest to włącznik ESP, PDC i tylnej rolety. Znajduje się on obok dźwigni zmiany biegów w wersji bez MMI. Będę zobowiązany. To Ci powinno pomóc: Imageshack - przyciskpdc.png ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- He he, spóźniłem się chwilkę Super Panowie! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi