miodzio Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Panowie, czy na pompie ABS/sterownik ESP w A4 B8 jest CP? z tego co wyczytałem to jest A jednak nie ma Post WRC "Nie jestem pewny na 100% ale jezeli chodzi o Ochrone Komponentu w sterowniku to mam info ze potrzeba tylko LOGIN (kod wejsciowy) Security Access ." "Znamy go ..... znamy go 61378 :)" reszta w tym wątku RKA czyli TPMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Co potrzeba zeby wrzucić kiere poliftową do b8?---------- Post dopisany at 00:52 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ---------- Potrzebuje nr lewego (Patrz foto) mocowania słonecznika S-line Nie dodałem Foty W tej aukcji jest ---> DASZEK PRZECIWSŁONECZNY AUDI S-LINE A4, A5, Q5 8K0 (3332927543) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lewe mocowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Panowie, czy na pompie ABS/sterownik ESP w A4 B8 jest CP? z tego co wyczytałem to jest A jednak nie ma Post WRC "Nie jestem pewny na 100% ale jezeli chodzi o Ochrone Komponentu w sterowniku to mam info ze potrzeba tylko LOGIN (kod wejsciowy) Security Access ." "Znamy go ..... znamy go 61378 :)" reszta w tym wątku RKA czyli TPMS No to dobrze, pompa pod Hill Assist i monitorowanie ciśnienia zamówiona , nowe koła też już jadą i parę innych gratów Tylko cholerna klima mnie dobija... Nic, w czwartek w PL to podjadę do jakiśch magików i niech patrzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Panowie, czy na pompie ABS/sterownik ESP w A4 B8 jest CP? z tego co wyczytałem to jest A jednak nie ma Post WRC "Nie jestem pewny na 100% ale jezeli chodzi o Ochrone Komponentu w sterowniku to mam info ze potrzeba tylko LOGIN (kod wejsciowy) Security Access ." "Znamy go ..... znamy go 61378 :)" reszta w tym wątku RKA czyli TPMS No to dobrze, pompa pod Hill Assist i monitorowanie ciśnienia zamówiona , nowe koła też już jadą i parę innych gratów Tylko cholerna klima mnie dobija... Nic, w czwartek w PL to podjadę do jakiśch magików i niech patrzą... nom ta klima w b8 cos szwankuje na potęge, ale potomni bedą mieli łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 o co chodzi z ta klima? co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Klime trzeba sprawdzac raz w roku dobić czynnika oraz oleju . Usterki z niczego raczej sie nie biorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Klime trzeba sprawdzac raz w roku dobić czynnika oraz oleju .Usterki z niczego raczej sie nie biorą Grzesiu, gdybym nie dbał to miałbym do siebie pretensje. Czasami jednak złośliwość rzeczy martwych wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 potrzebuje nr części 18,19,20 albo przynajmniej 18 z linku http://www.jimellisaudiparts.com/images/parts/Audi/fullsize/620805000.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 18 - 8k0 805 201 19 - 8k0 121 276 a 20 - 8k0 121 268 c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 18 - 8k0 805 20119 - 8k0 121 276 a 20 - 8k0 121 268 c Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 myślałem, że zakoduję sobie otwieranie i zamykanie szyb z pilota, a tu d*pa.. vcds nie przyjmuje kodowania tak samo nie działa mi wentylacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 myślałem, że zakoduję sobie otwieranie i zamykanie szyb z pilota Serio tego nie masz? Myślałem ze to wszystkie audi maja w standardzie:eusathink: ____________ Może mi ktoś sprawdzić w ETKA czy pompa hamulcowa i servo maja taki sam numer w 2.0 tfsi jak w S4? Z góry wielkie dzięki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 U mnie też to jest a wątpię żeby ktoś coś kodował wcześniej. Jak przytrzymam dłużej guzik od otwierania/zamykania to uchyla/domyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 myślałem, że zakoduję sobie otwieranie i zamykanie szyb z pilota, a tu d*pa.. vcds nie przyjmuje kodowania tak samo nie działa mi wentylacja dziwne... ja w mojej gołej b6 to mialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 U mnie domykanie było wyłączone, ale jak dobrze pamietam uruchomiłem z Menu CAR MMI Grzebałeś tam Jędrek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Potrzebuje schematu połączeń klimątronika 3 strefowego, deski pospadały, nagrzewnica 3 strefa juz siedzi ale jeszcze potrzebuje schematy połączeń tych dodatkowych czujnikow... Please! iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 myślałem, że zakoduję sobie otwieranie i zamykanie szyb z pilota Serio tego nie masz? Myślałem ze to wszystkie audi maja w standardzie:eusathink: nie ma :facepalm: bezsens totalny.. niby fajnie wyposażone auto, a takiej pierdoły brakuje U mnie domykanie było wyłączone, ale jak dobrze pamietam uruchomiłem z Menu CAR MMI Grzebałeś tam Jędrek? w MMI nie grzebałem, dzięki za radę.. będę musiał spojrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 czy zderzak tylny z polifta avant da się założyć do przedlifta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 czy zderzak tylny z polifta avant da się założyć do przedlifta?? Tak, tylko ślizgi musisz zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 U mnie domykanie było wyłączone, ale jak dobrze pamietam uruchomiłem z Menu CAR MMI Grzebałeś tam Jędrek? już działa, dzięki za radę! nie pomyślałem o MMI, od razu podpiąłem VCDS'a :grin: ale wentylacja mi nie działa jutro zamówię chyba lepszego vcds'a to może wtedy pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi