griga-st Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Do kogo udac sie z zapytaniem czy kompletne sprzeglo(sprzegla) do s-tronika podejdzie z S-ki do 2.0T? Comsport? Ecuprojekt? Moze ktos ma innego pomysla?
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Do kogo udac sie z zapytaniem czy kompletne sprzeglo(sprzegla) do s-tronika podejdzie z S-ki do 2.0T? Comsport? Ecuprojekt? Moze ktos ma innego pomysla? zapytaj w ecuprojekt chyba za ja zapytam Patryka
alvaro Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie ma chętnych na moje tylne boczki z roletami do kombi bo mi leżą w garażu a B8 jeszcze długo mieć nie będę... ?
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie ma chętnych na moje tylne boczki z roletami do kombi bo mi leżą w garażu a B8 jeszcze długo mieć nie będę... ? co budujesz
H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tohttp://s28.postimg.org/syipyd1sp/Zdj_cie0052.jpg Przyzwoita hacjenda
Hohe Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie ma chętnych na moje tylne boczki z roletami do kombi bo mi leżą w garażu a B8 jeszcze długo mieć nie będę... ? Ile za te boczki?
alvaro Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Kiedyś będzie... Jak co mam też znaczek S-line 8N0 853 601A buł u mnie w A6 naklejony na desce... ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ---------- Boczki 360 z przesyłką bez targowania - kupiłem je od wojtekA4 za 550 z przesyłką ale nie zdążyłem założyć bo trzeba było kupić dachówkę/sprzedać B8
sowiq Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Boczki 360 z przesyłką bez targowania - kupiłem je od wojtekA4 za 550 z przesyłką ale nie zdążyłem założyć bo trzeba było kupić dachówkę/sprzedać B8 Mają QQ1? Jaki materiał? Wrzuć jakieś fotki.
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tohttp://s28.postimg.org/syipyd1sp/Zdj_cie0052.jpg Na razie golas
mumen Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ma ktoś na zbyciu lampę LED sedan w klapę, lewa strona ? Zakupię w rozsądnej cenie.
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ma ktoś na zbyciu lampę LED sedan w klapę, lewa strona ? Zakupię w rozsądnej cenie. Nie jednemu spaliła sie dioda dostaje sie wilgoc do srodka niestety
mumen Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ech, jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa ale ... rozkleiłem ładnie klosz i nie mieliśmy dobrego silikonu to poszedł dekarski bezbarwny, heh to był największy błąd cały czas nie zasycha jak mokry butapren, masakra. Kupiłem normalny szklarski ale kto teraz to wyczyści z tego dekarskiego ... Zacząłem rozpuszczalnikiem 4 godziny i w końcu szybka jest w takim stanie ze hehe, poskładałem tak na chwilę i tak jeździ. Muszę zakupić zwykłą żarówkową, zdjąć klosz i wkleić do tej ledowej, tym razem na porządny silikon. Tak czy tak wolał bym fabryczną nie naprawianą, bo zdjąć klosz to jest prawdziwa rzeźnia, piekarnik nie pomaga niestety. ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- Ma ktoś na zbyciu lampę LED sedan w klapę, lewa strona ? Zakupię w rozsądnej cenie. Nie jednemu spaliła sie dioda dostaje sie wilgoc do srodka niestety Najpierw padła jedna w samym różku przy rejestracji, wcale nie było widać ze nie świeci, potem od błotnika 4 szt naraz a potem jeszcze jedna obok tej pierwszej no i d*pa.
Hohe Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ech, jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa ale ... rozkleiłem ładnie klosz i nie mieliśmy dobrego silikonu to poszedł dekarski bezbarwny, heh to był największy błąd cały czas nie zasycha jak mokry butapren, masakra. Kupiłem normalny szklarski ale kto teraz to wyczyści z tego dekarskiego ...Zacząłem rozpuszczalnikiem 4 godziny i w końcu szybka jest w takim stanie ze hehe, poskładałem tak na chwilę i tak jeździ. Muszę zakupić zwykłą żarówkową, zdjąć klosz i wkleić do tej ledowej, tym razem na porządny silikon. Tak czy tak wolał bym fabryczną nie naprawianą, bo zdjąć klosz to jest prawdziwa rzeźnia, piekarnik nie pomaga niestety. ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- Ma ktoś na zbyciu lampę LED sedan w klapę, lewa strona ? Zakupię w rozsądnej cenie. Nie jednemu spaliła sie dioda dostaje sie wilgoc do srodka niestety Najpierw padła jedna w samym różku przy rejestracji, wcale nie było widać ze nie świeci, potem od błotnika 4 szt naraz a potem jeszcze jedna obok tej pierwszej no i d*pa. A jesteś pewien, że klosz ze zwykłej podejdzie? ---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ---------- Nie ma chętnych na moje tylne boczki z roletami do kombi bo mi leżą w garażu a B8 jeszcze długo mieć nie będę... ? Można w miarę łatwo przełożyć skórkowy panel w takim boczku, czy lepiej nie próbować?
radekpower50 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ma ktoś na zbyciu lampę LED sedan w klapę, lewa strona ? Zakupię w rozsądnej cenie. posiadam na zbyciu lampę ale mam 3 diody przepalone za 50zł jest twoja jeśli chcesz i masz ochotę rzeźbić dalej
radekpower50 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Masz jedną czy komplet ? jeśli pytasz o lampę to tylko lewą ćwiartkę która wchodzi w klapę ori hela
demas Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie ma chętnych na moje tylne boczki z roletami do kombi bo mi leżą w garażu a B8 jeszcze długo mieć nie będę... ? Można w miarę łatwo przełożyć skórkowy panel w takim boczku, czy lepiej nie próbować? Tapicerkę na boczku można przełożyć bez problemu A przy okazji ja też mam na sprzedaż komplet boczków z roletami, boczki w kolorze szarym, jeśli ktoś potrzebuje to pisać
Rekomendowane odpowiedzi