KaMjEd Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Zewnątrz drzwi? Jak byś mógł zrobić zdjęcie gdzie dokładnie smarujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Spotkał sie ktoś z was z trzeszczącymi slupkami b w b8 2008? zaważyłem ten problem w moim aucie. Jak ktoś sobie poradził z takim problemem to proszę o cenne rady. Jesteś pewein że to słupki?? ja u siebie walczyłem bardzo długo z trzeszczeniem i okazało się że trzeszczały zamki w drzwiach w miescu gdzie drzwi łączą się z karoserią. Troche smaru co jakis czas i mam spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Zewnątrz drzwi? Jak byś mógł zrobić zdjęcie gdzie dokładnie smarujesz. Najwcześniej w środę, wracam z zagranicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMjEd Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zewnątrz drzwi? Jak byś mógł zrobić zdjęcie gdzie dokładnie smarujesz. Najwcześniej w środę, wracam z zagranicy Dobra. To podeślij na spokojnego jak wrócisz. Spotkał sie ktoś z was z trzeszczącymi slupkami b w b8 2008? zaważyłem ten problem w moim aucie. Jak ktoś sobie poradził z takim problemem to proszę o cenne rady. Jesteś pewein że to słupki?? ja u siebie walczyłem bardzo długo z trzeszczeniem i okazało się że trzeszczały zamki w drzwiach w miescu gdzie drzwi łączą się z karoserią. Troche smaru co jakis czas i mam spokój. Umiał byś pokazać dokładnie gdzie smarujesz. Warto sprawdzić wszystko masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Tak to u mnie wyglada :/ I pasuje tylko tak: Kolego, zauważ że moja siatka ma takie czarne "guziki", których u Ciebie nie ma. Więc na bank to inny model. Pozostaje chyba tylko podawać sprzedającym odległości między zaczepami w bagażniku i pytać czy będzie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Panowie pilnie potrzebne namiary na sprawdzonego sprzedawcę żarników do naszych aut? Dobrze pamiętam że potrzebny jest żarnik D3S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 tak d3s bierz philipsa ma jaśniejszą barwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Właśnie sprawdzam allegro i masakra jakaś, rozbieżność cen taka że masakra no i wszystkie oczywiście 'oryginalne' ceny zamienników marki HID niekiedy przewyższają ceny Philipsów lub Osramów...i gdzie tu kupić? Ceny ASO to jakiś absurd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ja płaciłem 150zł za 1szt bo trzeba najlepiej wymienić obie oczywiście aby nie było różnicy w świeceniu. Mogę zerknąć na fakturę od kogo kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wiadomo że tylko wymiana pary wchodzi w grę, 150 to dobra cyfra jak możesz wrzuć link do sprzedającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja bralem tu: http://xenon-hurtownia.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Wrzucałem pytanie w odpowiednim temacie ale cisza jakaś. Wrzuce więc je tu:"Panowie na MAX ET można wsadzić do B8 (żeby ładnie to to wyglądało) przy rozmiarze 18x 8J ?? "35 styknie ??? Nie bedzie lipy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 ja mam takie felgi u siebie i jest bardzo ladnie, nic nie ociera.mysle, ze nawet 32 by weszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 ja mam takie felgi u siebie i jest bardzo ladnie, nic nie ociera. mysle, ze nawet 32 by weszlo Masz jakes foto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 wlasnie obecnie nie i nie mam teraz jak zrobicjaka masz felge do wyboru? nad jakim rozmiarem sie zastanawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) http://www.felgi.pl/felga/avus-racing/af6-hyper-silver/audi/a4/avant/b8/2-0-tdi-125kw AVUS Racing AF6 - Hyper Silver Rozmiar 8.00x18 Rozstaw śrub 5x112.00 Odsadzenie ET 35,00 Otwór centralny 66,45 lubhttp://www.oponylider.pl/felgi-aluminiowe/mam/mam-a1-1/8x18-5x112-et42-66.6-46706?car=25510 MAM MAM A1 Szerokość 8" 2 Średnica 18" Liczba otworów 5 3 Rozstaw 112 mm 4 Offset 42 mm 5 Otwór środkowy 66.6 mm Edytowane 16 Września 2014 przez simon__75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A próbowałeś skorzystać z tego: http://www.felgi.pl/narzedzia-do-felg/kalkulator-et-felgi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 bedzie pasowac idealnie ja jestem zadowolony ale jak chcesz sie upewnic, to poczekaj chwile napewno ktos ma taki sam rozmiar felgi i wrzuci fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Patrzylem w kalkulatorku ET.Wychodzi 12 mm na zewnatrz ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 to teraz sobie zmierz odleglosc obecnej felgi(zakladam, ze ET47 i 8J teraz masz) do blotnika i bedziesz wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi