Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś był by zainteresowany moim dwumsem SACHS, kręci się około miesiąca od nówki. Będę chyba wstawiał cały inny komplet z sprzęgłem więc ten dwumas był by do odsprzedania. Dwumas od silnika CAGA, kosztował prawie 2tys. Oddał bym za dużo lepszą cenę, zależy jeszcze co ustalę z mechaniorem.

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A jak się dostać do tego zielonego menu ?:)

Opublikowano

Zagwozdka. Co jakiś czas wywala mi błąd skrętu lewego modułu w lampach AFS. W Etce dla mojego modelu widnieje moduł o numerze 7L6941329A, natomiast na allegro ktoś opisuje ten moduł http://allegro.pl/modul-skretu-lampy-d3s-bi-xenon-audi-a5-8k5941329-i4580164359.html jako właściwy dla mojego samochodu. Który właściwy?

Opublikowano

Dzieki Krzysiek!

Dobrze rozumiem, że poziom naładowania aku można tylko w 3G sprawdzić?

Opublikowano

Zagwozdka. Co jakiś czas wywala mi błąd skrętu lewego modułu w lampach AFS. W Etce dla mojego modelu widnieje moduł o numerze 7L6941329A, natomiast na allegro ktoś opisuje ten moduł http://allegro.pl/modul-skretu-lampy-d3s-bi-xenon-audi-a5-8k5941329-i4580164359.html jako właściwy dla mojego samochodu. Który właściwy?

8K5941329 jest z polifta :wink: 7L6941329A taki powinien być

Opublikowano (edytowane)

Sebek

W 2G też sprawdzić, ale najpierw musisz zakodować też wskazanie, szukaj tego w tym samy wątku.

Edytowane przez edraven
Opublikowano

raczej ktoś Ci zaje.....ł, żeby to wyjąć to trzeba się troszkę pomęczyć więc nie sądzę żeby samo wypadło

Opublikowano

Jeżeli coś kombinowaleś i nie wpiąłeś jak należy mogło wypaść, jeżeli był zamontowane nominalnie nie ma opcji...ktoś zaje...ł

Opublikowano

Ktoś Ci sugeruje montaż ACC. :wink:

Opublikowano

Ktoś mu zasugerował że mu kratki były potrzebne :grin:

Opublikowano

Już nawet to kradną ? :facepalm:

Opublikowano

Sku.....ny ! Wszystko już kradną !

Opublikowano

Ja jak miałem fabryczny zderzak to jedna kratka była tak pasowna że wyjąc nie mogłem nigdy a drugą to bez problemu jedną ręka wyciągałem, zawsze się dziwiłem że jeszcze nie odleciała sama. W tym teraz wersji S-Line też jedna ciaśniej siedzi a druga lżej, więc kto wie może się zgubiła...

Opublikowano

Ja miałem też przy starym zderzaku jak Janusz, jedna luźna była. Tylko która nie pamiętam?

Opublikowano

Turecko-marokańskie brudasy kradną mi kiedyś w NL zaj.....li cale lusterko z opla, a na własne oczy widzialem z okna jak turecki gnojek rąbnął gościowi lusterko z VW transportera.

To jest pierd......na nacja co do roboty się nie weźmie tylko albo kradna albo terror.

Opublikowano

Rozdać karabiny i strzelać do g...i

Opublikowano (edytowane)

podajcie proszę nr tarcz do s4 przod tył

Edytowane przez wrzosu