Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam nie straszcie chłopa, nie od dziś wiadomo ze w aucie nie powinno się lutować przewodów tylko zaciskać. Kto widział lutowane przewody gdzieś w rozgałęzieniach, wszędzie zaciskane. Mnie uczyli aby unikac lutowania w instalacjach samochodowych. chociaż sam gdzie mogę to lutuję :).

Właśnie do tego cały czas zmierzałem...cała instalacja w aucie jest łączona przez zaciskanie różnych elementów a wy tylko lutowanie i lutowanie. Więcej g@#$na można zrobić przy poduszkach jak przegrzeje kable przez lutowanie.

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Panowie, do czego służy skrzynka jaka znajduje się w lewym boczku bagażnika?

Edytowane przez sebek
Opublikowano

Ja mam tam dysk twardy.

Opublikowano

Witam Panowie,

mam mały problem związany z obsługa forum. Mianowicie chodzi mi o to, ze forum głównie używam przez aplikacje Tapatalk na smartfonie. Mam kilka działów oznaczonych jako subskrybowane, aby tapatalk informował mnie o nowych postach w tych tematach. Jednakże denerwujące jest to, że za każdym razem jak ktoś odpowie w subskrybowanym temacie dostaję maila na pocztę.

Czy da radę tak zrobić aby nadal były te tematy subskrybowane i tapatalk informował mnei o nowych postach, ale żebym nie dostawał wiadomości e-mail na pocztę?

Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro ;)

Opublikowano

Witam Panowie,

mam mały problem związany z obsługa forum. Mianowicie chodzi mi o to, ze forum głównie używam przez aplikacje Tapatalk na smartfonie. Mam kilka działów oznaczonych jako subskrybowane, aby tapatalk informował mnie o nowych postach w tych tematach. Jednakże denerwujące jest to, że za każdym razem jak ktoś odpowie w subskrybowanym temacie dostaję maila na pocztę.

Czy da radę tak zrobić aby nadal były te tematy subskrybowane i tapatalk informował mnei o nowych postach, ale żebym nie dostawał wiadomości e-mail na pocztę?

jak dobrze kojarzę to w ustawieniach - opcje powiadomień odhacz powiadomienia na E-mail

Opublikowano

Witam Panowie,

jak dobrze kojarzę to w ustawieniach - opcje powiadomień odhacz powiadomienia na E-mail

Dzięki bardzo za pomoc :)

Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Panowie, do czego służy skrzynka jaka znajduje się w lewym boczku bagażnika?

Pokaz fote bo moze to byc albo TUNER Radiowy albo wzmak .

Opublikowano (edytowane)

Koledzy pisałem w innym dziale ale nikt tam chyba nie zagląda,chodzi o to jak przekodować tylne lampy z ameryckich na EU,może ktoś z was to przerabiał wiem że można zrobić kierunki w lampach od wstecznego tylko gdzie poszperać i co jest potrzebne.Auto to audi a5,kuzyn sprowadził z USA i nie bardzo wie jak to ogarnąć.Dzięki za jakąkolwiek podpowiedz.

Edytowane przez lolot
Opublikowano

panowie podpowiedzcie mi proszę w którym miejscu znajduje się czujnik ciśnienia i temperatury środka chłodniczego w silniku 2,0 tdi CAGA , wyskoczył mi błąd taki w geteway 09

Opublikowano

tak , zwarcie do masy czy cos takiego

może któryś bezpiecznik

Opublikowano

tak czytam i w GATEWAYU 19 ? czy MCE 09 ?

Opublikowano

centrany układ elektyki

Opublikowano

centrany układ elektyki

Tam moze wywalic tylko bład czujnika jakosci powietrza :eusathink: jaki numer błedu ?

Opublikowano

ide zrobić scren

Gateway Adressword [09] Centralny układ elektroniczny

256(0x0100):64 Czujnik ciśnienia i środka chłodniczego x brak sygnału/komunikacji Lamp OFF

Opublikowano

ale u mnie klima działa normalnie

Opublikowano

ale u mnie klima działa normalnie

albo czujnik walniety albo okablowanie gdzies do sprawdzenia ( magistrala LIN)

Opublikowano

jak wykręcę ten czujnik to z klimy ucieknie cały gaz ?