Love-AUDI Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Ok problem rozwiązany przeczyściłem wtyczki od czujnika jakości powietrza oraz od czujnika ciśnienia i temperatury i błąd skasował się , wychodzi na to że coś nie stykało gdzieś
Gibons Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Panowie wymieniał ktoś z was już amory z przodu ? można gdzieś dostać dobry zamienni do 1BE ?
Gibons Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Coś mi się wydaje że z zewnątrz rewelacji nie będzie...
pocas Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Strasznie mi się nie podobają nowe światła w Audi. Są dla mnie za małe i za kanciaste. Ale gusta są różne.
dareksu Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 audi, bmw, mercedes są konserwatywne w zmianie design ....może to i dobrze więcej zmian pewnie będzie w środku, elektronice
edraven Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Panowie, to dodatki dają uroku autu listwa tu, lampeczka tam i auto całkiem inne;) A światła właśnie uważam za ładne bo wielkie lampy to domena koreańców i japończyków i jakoś mi nie lezy taki dizajn... Edytowane 23 Października 2014 przez edraven
Cuber Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Jak już będzie prezentacja to wtedy będzie można mówić co i jak ..... Na razie to nawet nie wiadomo kiedy będzie oficjalna prezentacja modelu B9 ? a kiedy będzie w produkcji.....
griga-st Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 WRC zapodał faktycznie zaklejone B9 Pany jak kto często odwiesza ASO(A Plus program) to upominać się o ekstrasy
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 http://www.noweauditt.pl/#/intro
mumen Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 A miałem kiedyś plan żeby zamontować tak lusterka od nowego Leona, mocowane w poszyciu drzwi a nie wtrójkąty a tu widać niemce się postarali Jak przednie reflektory będzie mial takie jak to nowe TT to ja jestem na tak .
skrab Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 audi, bmw, mercedes są konserwatywne w zmianie design ....może to i dobrze więcej zmian pewnie będzie w środku, elektronice To najwyższy czas na B8 Panowie wymieniał ktoś z was już amory z przodu ? można gdzieś dostać dobry zamienni do 1BE ? Amory? Nigdy nie słyszałem aby padły w B8 Panowie jak odblokować ukryte menu, trzeba mieć vcds?
mumen Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 WRC zapodał faktycznie zaklejone B9 Pany jak kto często odwiesza ASO(A Plus program) to upominać się o ekstrasy A co to za ekstras ?
edraven Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) audi, bmw, mercedes są konserwatywne w zmianie design ....może to i dobrze więcej zmian pewnie będzie w środku, elektroniceTo najwyższy czas na B8 Panowie wymieniał ktoś z was już amory z przodu ? można gdzieś dostać dobry zamienni do 1BE ?Amory? Nigdy nie słyszałem aby padły w B8 Panowie jak odblokować ukryte menu, trzeba mieć vcds? Musisz VAGIEM odblokować. tu masz link http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200983-vcds-vag-com-kodowania-a4-b8/ pytanie z innej beczki, ile pali średnio Twoja fura? Bo zastanawiam się nad różnicą w spalaniu między FWD a AWD z tym samym motorem. Edytowane 23 Października 2014 przez edraven
griga-st Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Ja dostałem kupon na oryginalne dodatki.
skrab Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Średnio wychodzi jakieś 6,7l w koło komina ale da się zejść na 6l
edraven Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 a jakie dystanse robisz? miasto czy poza miastem więcej?
keneth Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Panowie czy w sedanie (wersja ze składanymi fotelami) konieczne jest wycinanie szyby w celu wymiany podsufitki?
mumen Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 W PL coś za free dają ?? Nie moze być... chyba że rabat na kubek z 180 na 150 PLN Panowie czy w sedanie (wersja ze składanymi fotelami) konieczne jest wycinanie szyby w celu wymiany podsufitki? Tak, sam to przerabiałem i nie da się inaczej . Ale warto, tnij szybę jak pęknie będziesz miał nóffkę nie podrapaną
Rekomendowane odpowiedzi