Hohe Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 http://zapodaj.net/images/aac1dd0fcaf95.png Zniżki niby 93 % i taka cena xd W jakich firmach macie ubezpieczenia? Jak za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 mam z chromem od a5 i teraz muszę w deskę dorwać a Ty masz black piano ori czy malowane ?? Pewnie te z lubonia ? nie tu lokalnie u mnie chyba nawet na allegro nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 lotka s-line czy zwykła ? http://allegro.pl/audi-a4-8k0-kombi-2008-2012-tylna-klapa-i5072781343.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jak jest plastik to S LINE jak metal to zwykła klapa Najlepiej spytac ( umiejetnie ) sprzedającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Napisałem zobaczymy co odpisze nie mam daleko wiec jak coś się podjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Raczej nie S-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 na moje to zwyklak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 plastik się po prostu dokleja na taśmie taa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 plastik się po prostu dokleja na taśmie taa? Tak ORI przyklejone jest na amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Oj tam na amen tu się podgrzeje tam sie podgrzeje tu sie podwazy tam sie podwazy i odejdzie dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 a nie lepiej żyłką jak szybę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) wie może ktoś jak "badyty" otwierają drzwi w naszych autkach? rozwiercają zamek czy mają inny nowy sposób? jeśli wiercą to mam kminę założyć klamkę z angola bez zamka. pomoże to coś? tak, tak wiem, że sam nie otworzę jak aku padnie Edytowane 9 Lutego 2015 przez wrzosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 wie może ktoś jak "badyty" otwierają drzwi naszych autkach? rozwiercają zamek czy mają inny nowy sposób? jeśli wiercą to mam kminę założyć klamkę z angola bez zamka. pomoże to coś? tak, tak wiem, że sam nie otworzę jak aku padnie zadzwonie do kolegi i zaraz dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 wie może ktoś jak "badyty" otwierają drzwi naszych autkach? rozwiercają zamek czy mają inny nowy sposób? jeśli wiercą to mam kminę założyć klamkę z angola bez zamka. pomoże to coś? tak, tak wiem, że sam nie otworzę jak aku padnie zadzwonie do kolegi i zaraz dam znac kolega prowadzi działalność "awaryjne otwieranie drzwi" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 zadzwonie do kolegi i zaraz dam znac Dzwoniłeś do mnie ? miałem nieodebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 bingo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 wie może ktoś jak "badyty" otwierają drzwi w naszych autkach? rozwiercają zamek czy mają inny nowy sposób?jeśli wiercą to mam kminę założyć klamkę z angola bez zamka. pomoże to coś? tak, tak wiem, że sam nie otworzę jak aku padnie Kolego zamki z angola nie pomogą bingo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 wie może ktoś jak "badyty" otwierają drzwi w naszych autkach? rozwiercają zamek czy mają inny nowy sposób? jeśli wiercą to mam kminę założyć klamkę z angola bez zamka. pomoże to coś? tak, tak wiem, że sam nie otworzę jak aku padnie Kolego zamki z angola nie pomogą bingo dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Rozkminił może ktoś temat sterowania piosenkami lewym pokrętłem kierownicy, tzn by przełączać piosenki a nie wybierać z listy? Edytowane 9 Lutego 2015 przez sebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Rozkminił może ktoś temat sterowania piosenkami lewym pokrętłem kierownicy, tzn by przełączać piosenki a nie wybierać z listy? i przy każdym przypadkowym przesunięciem dłonią po rolce bedzie %#$^@!#*&!@^*#( waaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi