wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 A Testy wykonawcze długie przechodza ? robiłes ?Kable od przesłon podciagałes do MCE 09 ?Tu masz odpowiedz co to living home --- http://a4-klub.pl/index.php?/topic/197253-montaz-czujnika-deszczu-swiatel-i-uruchamianie-coming-leaving-home/page-12?p=4414100#entry4414100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Podjade do człowieka co mi robił instalacje do MCE, testów nie robiłem.Sprawdzimy czy idzie zasilanie z MCE na PIN do kości. Własnie mnie oswiecilo dlaczego sie nie zapalaja swiatla przy otwieraniu. Zasilanie pociągnałem do plusa po zapłonie a nie stałego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Pany, wymieniam przednią szybę bo mi się obecna porysowała. Są jakieś różne odmiany szyb? Pamiętam że w B6 były jakieś zielone atermiczne itd. Mamy coś podobnego w B8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie ma jest tylko pod LANE SIDE ASISST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 pod SIDE ASISST jest inna szyba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 pod SIDE ASISST jest inna szyba ?? Jak ktos ma ORI to i to ............to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Koledzy mam pytanie wycieraczka tył przestała mi działać, na początku chodziła dość powoli... i zatrzymała sie w połowie szyby i nawet niedrgnie. Przyczyna tkwi w silniczku czy w manetce? Widziałem ze od a6 c6 pasuje silniczek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Sprawdz czy czasem z wezyka sie nie leje płyn na silniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksu Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 te szybkozłączki pod spryskiwacze to jakieś słabe, już raz musiałem z tyłu podłączyć bo rozpieła się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ok zobaczę bo raz psiknelo płynem i koniec :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Moze nie ten dział ale ma ktos na sprzedaż obudowę,szybę licznika poliftowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Przednie pasy bezpieczeństwa mają ochronę komponentu, bo nie doczytałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vister Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 witam gdzie polecicie nakładki na tłumik z tyłu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 witam gdzie polecicie nakładki na tłumik z tyłu ? Na tłumik z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Przednie pasy bezpieczeństwa mają ochronę komponentu, bo nie doczytałem... Nie posiadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 witam gdzie polecicie nakładki na tłumik z tyłu ? Ulter sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 witam gdzie polecicie nakładki na tłumik z tyłu ? Na tłumik z tyłu. ! +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Skrzypi mi tylna kanapa. Zlokalizowałem że lata mi luźno szersze oparcie od strony drzwi. Tam jest jakiś plastik usztywniający? W ASO mnie postraszyli że zestaw naprawczy to koszt ok 200zl. Co tam jest? Rubinowe wykończenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Podklej filc i i będzie po kłopocie wyslane z LG F60 Edytowane 17 Marca 2015 przez skrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Skrzypi mi tylna kanapa. Zlokalizowałem że lata mi luźno szersze oparcie od strony drzwi. Tam jest jakiś plastik usztywniający? W ASO mnie postraszyli że zestaw naprawczy to koszt ok 200zl. Co tam jest? Rubinowe wykończenie? tak, tam jest taka tulejka plastikowa nakładana na bolec od oparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi