norbi3000 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja zdecydowanie wybrałbym te drugie. Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kto mi da instrukcje jak wkleić tu zdjęcie do posta? Wyślę wam mega fotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kto mi da instrukcje jak wkleić tu zdjęcie do posta? Wyślę wam mega fotę. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/51408-jak-umieszczac-zdjecia-na-forum/#entry730236 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Słabo szukasz. Pierwsza z brzegu: http://allegro.pl/wiazka-pdc-zderz-przod-audi-a5-8k0-971-095-nowa-i5194122947.html polecam kupiłem i obsługa mega szybko rzeczowo i na temat do tego telefon z potwierdzeniem wysłania i przez smsa numer przesyłki z automatu a wiązeczka wszystko na nowych ori gratach Czy aby na pewno? zdecydowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kto słyszał o najmniejszym psie świata ? Jestem jego posiadaczem i wozi sie B8, aktualnie robi kurs na prawko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 to się Panie Pies nie powinno nazywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kiedyś się takie w dużych Fiatach, na tylkej szybie widywało. Ruszały głowami. Historia zatacza koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek@ Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Czy aby na pewno? stanowczo te sam mam takie a będziesz brał ori vossen czy oems ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Czy aby na pewno? stanowczo te sam mam takie a będziesz brał ori vossen czy oems ? Oemsy, 10k za vosseny to trochę sporo... Edytowane 29 Marca 2015 przez Kriss SierraFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Czy aby na pewno? :slina: Zdecydowanie "II" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 A MOŻE TAKIE COŚ I KTO ODGADNIE CO JEST CO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 A MOŻE TAKIE COŚ I KTO ODGADNIE CO JEST CO? Postawione na samych rotorze felgi Co wygrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 rolkę papy do łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Słabo szukasz. Pierwsza z brzegu: http://allegro.pl/wiazka-pdc-zderz-przod-audi-a5-8k0-971-095-nowa-i5194122947.htmldzięki wielkie kolego , wiązka zakupiona przed chwilą przeze mnie , teraz jeszcze potrzebuje moduł obslugujacy przod i tył oraz guzik w konsole. Moze komus sie walają takie graty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) A MOŻE TAKIE COŚ I KTO ODGADNIE CO JEST CO? Postawione na samych rotorze felgi Co wygrałem? POSTAWIONE NA POZOSTAŁOŚCI PO ROTORZE,WYGRAŁEŚ Edytowane 29 Marca 2015 przez adel-max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 A MOŻE TAKIE COŚ I KTO ODGADNIE CO JEST CO? Wygląda jak luksusowy wózek inwalidzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Słabo szukasz. Pierwsza z brzegu: http://allegro.pl/wiazka-pdc-zderz-przod-audi-a5-8k0-971-095-nowa-i5194122947.htmldzięki wielkie kolego , wiązka zakupiona przed chwilą przeze mnie , teraz jeszcze potrzebuje moduł obslugujacy przod i tył oraz guzik w konsole. Moze komus sie walają takie graty ? przycisk kup w asso wcale nie jest taki drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Polska gola:D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Goool gol gol golaaaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 A MOŻE TAKIE COŚ I KTO ODGADNIE CO JEST CO? Wygląda jak luksusowy wózek inwalidzki wózek który ma 333kuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi