Hohe Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 dawno mnie tu nie było Gdzieś był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ostatnio więcej w Division B6 odkąd kupiłem B6 cabrio.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Koledzy ja się ustawa czas? tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 wchodzisz przyciskiem Setup i tam szukasz w opcjach. Bo pewnie nie masz ustawionego automatycznego radiem sterowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ok ustawiłem tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Co to za funkcja w centralnym zamku? Boot lid/tailgate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 tylna klapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 tylna klapa co tam mnie budzisz po północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) 21h00 byla!!! sorry myslalem, ze jestes gdzies w okolicy i chcialem, zebys mi mleko kupil Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 21h00 byla!!! sorry myslalem, ze jestes gdzies w okolicy i chcialem, zebys mi mleko kupil rzeczywiscie pilna sprawa była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 rzeczywiscie pilna sprawa była Co znowu nie wiedział ile ma być ciśnienia w oponach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A apropos ciśnienia, to przy 245/35 r19 ile pompujecie, 2.2 bara będzie ok? ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A apropos ciśnienia, to przy 245/35 r19 ile pompujecie, 2.2 bara będzie ok? ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 zadzwon do grzeska, po polnocy to Ci powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A apropos ciśnienia, to przy 245/35 r19 ile pompujecie, 2.2 bara będzie ok? ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 zadzwon do grzeska, po polnocy to Ci powie po 21 wyłaczam tel . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Grześ kup nowego sima i podaj tel na forum. Forumowe Centrum Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A apropos ciśnienia, to przy 245/35 r19 ile pompujecie, 2.2 bara będzie ok? ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 zadzwon do grzeska, po polnocy to Ci powie po 21 wyłaczam tel . a jakbym dzwonil, ze jest 3g+ z simem za 1000zl do kupienia?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 zadzwon do mnie ja przekaze:P PS pany kupował ktos auto z holandi ? na cos szczegolnego trzeba zwrocic uwage jezeli chodzi o dokumenty itd ? lub samochd mozna sprawdzic w jakies bazie cos np jak z usa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Samochód możesz sprawdzić w każdym ASO, idziesz do pierwszego lepszego dealera i pytasz o historię auta. Oczywiście jeśli ktos dłubał poza ASO to wszystkiego się nie dowiesz. Możesz też wejść na stronę tutejszego urzędu komunikacji RDW tam tez znajdziesz podstawowe wiadomości w zakresie czy auto nie kradzione itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/audi-a4-8k-skorzana-tapicerka-skora-komplet-lift-i5079719300.html do ślubów ktoś wozi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) przycisk juz zakupiony z linku od kolegi wrzosu jeszcze tylko sterownik 8-kanałowy i musze znalezc jakiegos magika który mi to ogarnie zeby było W moich okolicach znalezc fachowca to najtrudniejszy punkt całej operacji Podjade ogarniemy (mam nadzieje) 2 sztuki w jedno popoludnie ! Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez simon__75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi