wrzosu Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 czy klamki wew. w a5 sportback są takie same jak u nas? i tak samo blendy BO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Panowie czy jest opcja żeby do przedlifta wrzucić gatewaya z polifta? Będzie wszystko działać? Może ma ktoś do opchnięcia za rozsądne pieniądze co obsługuje HBA? A czemu chcesz załozyc z polifa ? tu masz np. przedliftowy http://allegro.pl/audi-a5-8t0-modul-gateway-8t0907468l-i5253664614.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 czy klamki wew. w a5 sportback są takie same jak u nas? i tak samo blendy BO? Klamki te same. Kratki przednie duże takie same, tylne małe takie same, tylne duże inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 czy klamki wew. w a5 sportback są takie same jak u nas? i tak samo blendy BO? Klamki te same. Kratki przednie duże takie same, tylne małe takie same, tylne duże inne. :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldih1979 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie czy jest opcja żeby do przedlifta wrzucić gatewaya z polifta? Będzie wszystko działać? Może ma ktoś do opchnięcia za rozsądne pieniądze co obsługuje HBA? A czemu chcesz załozyc z polifa ? tu masz np. przedliftowy http://allegro.pl/audi-a5-8t0-modul-gateway-8t0907468l-i5253664614.html Chodziło mi głównie , że jakbym dostał w dobrej cenie np polifta czy wszystko zatrybi. Grzesiu czy ten z linka co podałeś obsłuży start/stop bo mam u siebie i 3G high HDD? Aktualnie mam 8T0907468T a tak z ciekawości z jaką końcówką jest max wypasiony? chociaż generalnie do tego co mam chce dołożyć HBA i koniec z rezaniem. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez waldih1979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja mam z polifta, wszystko trybi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Panowie, pamiętam, że ktoś tu przerabiał wyświetlacz klimatronika z czerwonego na biały ale nie pamiętam efektów. Da się to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 i koniec z rezaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Marcin, tak nie do końca się da, ja mam zrobione, cyferki są białe natomiast tło, które powinno być czarne jest ciemno granatowe. Musisz diody podświetlające wymienić na białe i wyrzucić taką czerwoną przesłonę, która jest pomiędzy wyświetlaczem a diodami, efekt nie jest powalający własnie ze względu na tło. Może ktoś ma inny patent, sam chętnie się dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Coś mi się kojarzy, że ktoś z forum próbował wymienić cały panel klimatronika na poliftowy i chyba nawet mu się udało. Ale niestety nie pamiętam kto i kiedy. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez sowiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Marcin, tak nie do końca się da, ja mam zrobione, cyferki są białe natomiast tło, które powinno być czarne jest ciemno granatowe. Musisz diody podświetlające wymienić na białe i wyrzucić taką czerwoną przesłonę, która jest pomiędzy wyświetlaczem a diodami, efekt nie jest powalający własnie ze względu na tło. Może ktoś ma inny patent, sam chętnie się dowiem A bardzo widać, że to granat? Razi to? Powiedz jeszcze Bogdan, gdzie takie diody dostałeś, czy cały wyświetlacz zmieniałeś? Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Hohe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 i koniec z rezaniem. też się wieczorem uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie czy jest opcja żeby do przedlifta wrzucić gatewaya z polifta? Będzie wszystko działać? Może ma ktoś do opchnięcia za rozsądne pieniądze co obsługuje HBA? A czemu chcesz załozyc z polifa ? tu masz np. przedliftowy http://allegro.pl/audi-a5-8t0-modul-gateway-8t0907468l-i5253664614.html Chodziło mi głównie , że jakbym dostał w dobrej cenie np polifta czy wszystko zatrybi. Grzesiu czy ten z linka co podałeś obsłuży start/stop bo mam u siebie i 3G high HDD? Aktualnie mam 8T0907468T a tak z ciekawości z jaką końcówką jest max wypasiony? chociaż generalnie do tego co mam chce dołożyć HBA i koniec z rezaniem. z PRZEDLIFTA jest wiecej uzywek niz POLIFT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 http://home.mobile.de/REITER#des_166098993 NOWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 http://home.mobile.de/REITER#des_166098993 NOWY A gdzie to się uchowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 bardzo dlugo juz sie sprzedaje ten RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 tylko żadne muzeum nie chce kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 bardzo dlugo juz sie sprzedaje ten RS Patrząc po dacie w książce, to jakieś 14 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 calkiem mozliwe. Ja pierwszy raz go widzialem w 2012stym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 niewiadomo co z tym autem robić czy jeździć czy za szybke wstawić. Jak jeździć to lepiej kupić RSa MY2015 prawie w tej kasie, jak za szybkę to drogi eksponat, ale to inwestycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi