wrzosu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 wstawiam jutro koła do malowania. Jaki kolor polecacie do avanta LY7G? zostać w uniwersalnym srebrnym czy grafit?
mumen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Hmmm, jak by dwa założyć i na przemian by grały ... :) Czy mógł by ktoś podrzucić schemat podłączenia lamp poliftowych tylnych, chodzi głównie o rozpiskę kostek w lampach tak abym mógł sobie podłączyć na krótko i sprawdzić czy są sprawne, bo zanim zabiorę się za montaż to trochę czasu minie a nie chciał bym żeby się okazało że to amerykany albo uszkodzone bo na zwrot będzie za późno pewnie . W LED starych nie było problemu po zdjęciu klapki było widać do którego pinu plus a tutaj to zgłupiałem. o to chodziło http://s30.postimg.org/rwej9d3pd/A_1.png http://s4.postimg.org/6vh6qee65/A_2.png Dzięki, mam nadzieję że się uda sprawdzić i mam sprawne lampeczki wstawiam jutro koła do malowania. Jaki kolor polecacie do avanta LY7G? zostać w uniwersalnym srebrnym czy gra A jaki masz wzór tych felg ? Panowie, czym się różni lusterko 12PIN od 10PIN, czego brakuje w tym co ma 10 PIN. Chodzi o zewnętrzne oczywiście polift. Czy może być tak że pasażera lusterko ma inną ilość kabli od kierowcy ?
wrzosu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) 2 piny dodatkowe to side assist. ale jest wiele możliwości. Najlepiej sprawdzić rozbierając. Pojedyńcze lustra na alle często są sztukowane i składane z kilku.. koło zada nie urywa. coś takiego http://allegro.pl/audi-a6-c7-nowy-model-4g0-a4-a8-felga-8-5-19-et45-i5093493227.html 4g0601025bq Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez wrzosu
mumen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zastanawiam się bo znalazłem po 250 zł za szt ale jest do urwania trochę z ceny, dwa w takim samym kolorze ale pasażera ma 12 PIN a kierowcy 10 PIN heh. Wygląda jak by z jednego auta były ale ta ilość pin mnie trochę zbiła z tropu. Co do felg to bym im dał taki kolor jak miały, czyli taki fajny srebrny z poświatą chromu.
Góral65 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zastanawiam się bo znalazłem po 250 zł za szt ale jest do urwania trochę z ceny, dwa w takim samym kolorze ale pasażera ma 12 PIN a kierowcy 10 PIN heh. Wygląda jak by z jednego auta były ale ta ilość pin mnie trochę zbiła z tropu. a czy czasem te lusterka nie są z Anglika
wrzosu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zastanawiam się bo znalazłem po 250 zł za szt ale jest do urwania trochę z ceny, dwa w takim samym kolorze ale pasażera ma 12 PIN a kierowcy 10 PIN heh. Wygląda jak by z jednego auta były ale ta ilość pin mnie trochę zbiła z tropu. a czy czasem te lusterka nie są z Anglika najprawdopodobniej tak. Drogo szukasz. ja kupiłem komplet 10pin za 300zł z wysyłką. Fakt, że z innych aut, ale i tak obudowy przekładać musiałem. Może nie ma teraz, ale warto szukać, ewentualnie poczekać chwilkę. też postanowiłem zostać przy srebrnych
mumen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Też mi to przeszło przez myśl, ale wiesz jak to jest z handlarzem, jak pytasz to oczywiście są mega super, żadnych usterek .
proximpuh Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie ma ktoś na zbyciu Bixa może być połamany bez led etc... ważny jest tylko klosz. Prawa strona (pasażer) Dokładnie jak Marcin Ci napisał, w halogenie jest ten sam klosz a zawsze dużo taniej jak potrzebujesz sam klosz Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez proximpuh
wrzosu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 a nie ma czasem homologacji na kloszu? żeby się nie trafił upierdliwy Pan Władza, albo Pan Diagnosta.
Sqizzy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Panowie, szukam kolegi z forum, który dawał kiedyś ogłoszenie że ma możliwość dorobienia wybranych dekielków do felg. Nigdzie nie mogę znaleźć tego tematu, może ktoś z was pamięta jak się kolega nazywał ?
mumen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja mogę dorobić płaskie elementy z laminatu grawerskiego, ale to tylko płaskie były by nakładki. Obróbka full laserem, wszelkiego typu ciecie grawer itp.
amaradaar Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) ktoś zajumał wydech z prawej strony ? Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez amaradaar
proximpuh Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 a nie ma czasem homologacji na kloszu? żeby się nie trafił upierdliwy Pan Władza, albo Pan Diagnosta. Klosz jest identyczny, wszystkie tłoczone napisy te same
wrzosu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 a nie ma czasem homologacji na kloszu? żeby się nie trafił upierdliwy Pan Władza, albo Pan Diagnosta.Klosz jest identyczny, wszystkie tłoczone napisy te same Super. Dobrze wiedzieć na przyszłość Znajdzie się chętny na czarna lampkę z homelinkiem? Dobra cenę dam I znajdę tez komplet podłokietników drzwi w skórze )
miodzio Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) ile?? Dawaj na PW Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez miodzio
proximpuh Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie mam problem ze sparowaniem blutka, iphone 5S z MMI 3G plus, za cholerę nie idzie sparować Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez proximpuh
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 wyczysc sobie wszystko w BT aucie i na telefonie , moze pomoze
amaradaar Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Panowie mam problem ze sparowaniem blutka, iphone 5S z MMI 3G plus, za cholerę nie idzie sparować mam 3g+ i 5s i paruje się bez problemowo może masz juz za dużo telefonów w BT, tak jak Pisze Mistrz WRC wyczyść BT
Rekomendowane odpowiedzi