wrclaguna Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Nowe A6 popatrzcie jak sie klapa otwiera 1.50 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 no ładna sztuka, nie ma co .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 no ładna sztuka, nie ma co .... Piękna możę za kilka lat się taką kupi... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 i jak tu nie być zapotrzonym w audiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Kolejny ciekawy link: http://www.ebay.pl/itm/Audi-Multimedia-Video-Rear-Camear-Interface-new-Audi-A4-A5-Q5-B8-2008-2011-/260863092780?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3cbca6e82c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Pany wie kto może jak w B8 jest ze skrzynią automatyczną? Od początku czyli 2008 jest S-tronic w 3.0tdi czy był też tip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 chyba na początku był tip... ale mogę się mylić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 chyba na początku był tip... ale mogę się mylić.. ok jeżeli był to do kiedy? i jak to poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Pany wie kto może jak w B8 jest ze skrzynią automatyczną? Od początku czyli 2008 jest S-tronic w 3.0tdi czy był też tip? Napisz do mojego kumpla to ci pewnie powie WITT33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 A jeżeli chodzi o olej w 2.0TFSI ktoś już coś wywalczył? Bo z tego co widać to nie jest problem tylko początku produkcji bo loop ma 2010 i siorbie oliwkę jego autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 S-Tronic ma 7 biegów Tiptronic ma 6 biegów więc m.in. po tym można stwierdzić co to za skrzynia. A co do oleju to co tu można wywalczyć, trzeba pilnować poziomu i tyle, moje autko jest z grudnia 2008 i nie sygnalizował jeszcze ani razu, żeby dolać mu oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 moje autko jest z grudnia 2008 i nie sygnalizował jeszcze ani razu, żeby dolać mu oleju szczęściarz z tego co słyszałem co się innym dzieje i mnie powstrzymuje przed 2.0TFSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Też się dużo naczytałem, więc w bagażniku mam litr albo dwa oleju, ale cały czas zamknięte i mam nadzieje, że zostanie tak na zawsze do serwisu na wymiane filtrów oleju etc. jeżdże przed zimą i po zimie, a rocznie robie ok. 10 tyś km - więc mam nadzieje, że "picia" oleju nie odczuje. Sądze, że nie ma co się bać 2.0 tfsi - wystarczy tylko pilnować poziomu, a silnik jako silnik według mnie jest genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Może tylko CDN ma ten problem ty masz CAE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Na początku AUDI zrobiło auto doskonałe - później żeby uprzykrzyć życie użytkownikom poprawiło (w złym znaczeniu) silnik żeby brał olej i wypuścili kolejne a-czwórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Panowie , czy B8 nie nie ma qurwa podstawowych narzedzi we wnece kola zapasowego ? dzis chcialem zmienic kola a tu zonk po pusto jest mi w stanie ktos powiedziec co jest grane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ja mam w A5... choć ja mam akurat dojazdówkę, a np. w Q7, gdzie nie ma żadnego koła oprócz "zestawu naprawczego" masz normalnie lewarek itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 znalazlem dzieki makkiemu ale kurna jak by mi nie powiedzial gdzie tego szuac to by jutro ktos niezla zjebke dostal w salonie Wysilili by sie chodz troche i dali obrazek i sa sedana i dla avanta bo tak to ide o zaklad ze nie jestem pierwszy ktory tego szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 turdzi znalazłeś schowek na narzędzia bliżej tylnych oparć ?? Też miałem zagadkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 turdzi znalazłeś schowek na narzędzia bliżej tylnych oparć ?? Też miałem zagadkę też szukałem na autostradzie w nocy -dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi