wrzosu Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 co masz zamiar dokładać? el klapę? Tak, klapę
sebek Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 pierwszy dzień L4 a ja nie wiem , co z ze sobą zrobić, haha Rezać Ariel, rezać! Tylko jak to przed ZUSem wytłumaczyć
frog125 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Ma ktoś może schemat ASR bardzo bym prosił
Góral65 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Ma ktoś może schemat ASR bardzo bym prosił tego szukasz? Edytowane 3 Listopada 2015 przez Góral65
frog125 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Ma ktoś może schemat ASR bardzo bym prosił tego szukasz? Ma ktoś może schemat ASR bardzo bym prosił tego szukasz? Właśnie o to mi chodziło, o przycisk koło lewarka z prawej strony :-) to chyba to, tylko tam są 4 piny hmmm Edytowane 3 Listopada 2015 przez frog125
Góral65 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 na schemacie też masz przeciez 4 piny
Hohe Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Wyłączenie komunikatu podczas gdy jest na biegu 53-Parking Brake ---> Security Access 16 ---> (kod 25194) ---> ADAPTACJA10 ---> Channel 3 zmiana z 1 na 0 . Chciałbym grzecznie spytać, o co tu chodzi?
kaju Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Wyłączenie komunikatu podczas gdy jest na biegu 53-Parking Brake ---> Security Access 16 ---> (kod 25194) ---> ADAPTACJA10 ---> Channel 3 zmiana z 1 na 0 . Chciałbym grzecznie spytać, o co tu chodzi? odpalasz VCDS, wybierasz sterownik nr 53 czyli PARKING BRAKE, potem klikasz okienko z numerkiem 16 i napisaem SECURITY ACCESS, otworzy się okienko do wpisania kodu, wpisujesz 25194, wciskasz (zapewne wyskoczy napis LOGIN), potem przechodzisz do okienka z numerkiem 10 ADAPTATION (bez wychodzenia ze sterownika) i w kanale 3 zmieniasz wartość 1 na wartość 0 - bardziej łopatologicznie chyba się nie da wytłumaczyć nie ma za co
Hohe Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Wyłączenie komunikatu podczas gdy jest na biegu 53-Parking Brake ---> Security Access 16 ---> (kod 25194) ---> ADAPTACJA10 ---> Channel 3 zmiana z 1 na 0 . Chciałbym grzecznie spytać, o co tu chodzi? odpalasz VCDS, wybierasz sterownik nr 53 czyli PARKING BRAKE, potem klikasz okienko z numerkiem 16 i napisaem SECURITY ACCESS, otworzy się okienko do wpisania kodu, wpisujesz 25194, wciskasz (zapewne wyskoczy napis LOGIN), potem przechodzisz do okienka z numerkiem 10 ADAPTATION (bez wychodzenia ze sterownika) i w kanale 3 zmieniasz wartość 1 na wartość 0 - bardziej łopatologicznie chyba się nie da wytłumaczyć nie ma za co Dzięki Kaju. Naprawdę doceniam, że tyle się napisałeś, ale ja pytałem raczej o tą część " Wyłączenie komunikatu podczas gdy jest na biegu" VCDSa dzięki Bogu obsługuję od paru lat bez problemu.
kaju Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 no to przepięknie się zbłaźniłem - gdzie tu się lajka ciśnie?????
Góral65 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 przypuszczam, że dotyczy to komunikatu na fisie jeśli ruszając nie zwolniłeś ręcznego
Hohe Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 przypuszczam, że dotyczy to komunikatu na fisie jeśli ruszając nie zwolniłeś ręcznego Trafiłeś. "Disable "Please Release parking brake" message while in gear"
amaradaar Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 no to przepięknie się zbłaźniłem - gdzie tu się lajka ciśnie????? hehe ale przynajmniej masz zdrowe podejście :D Eee tam, to ja niejasno zapytałem. mistrzu dyplomacji :D
kaju Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 no to przepięknie się zbłaźniłem - gdzie tu się lajka ciśnie????? hehe ale przynajmniej masz zdrowe podejście :D Eee tam, to ja niejasno zapytałem. mistrzu dyplomacji :D lepiej w tą strone Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mumen Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Kolegen, ma ktoś na zbyciu uszkodzony silniczek klapy gaszącej 2.0 TDI CAGA albo CAHA?? Padł mi totalnie a mam jeden z pekniętą wtyczką to może udało by się przewalić zębatki jeszcze by polatał na moich.
Kooga Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Kolegen, ma ktoś na zbyciu uszkodzony silniczek klapy gaszącej 2.0 TDI CAGA albo CAHA?? Padł mi totalnie a mam jeden z pekniętą wtyczką to może udało by się przewalić zębatki jeszcze by polatał na moich. Przepustnica masz na mysli? Ja mam, ostatnio zmienialem bo olej zalal srodek Edytowane 5 Listopada 2015 przez Kooga
mumen Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Tak dokładnie, klapa gasząca wraz z silniczkiem, może mieć zmielone zębatki byle by obudowa cała była. wifil becalen ?? Podrzuć na PW.
bigjasiu Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Może nie nasze OOOO, ale mnie ciarki przechodzą jak to oglądam...
Rekomendowane odpowiedzi