adel-max Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Panowie szukam kogos z Gliwic ? Cześć Grzesiek w piątek mój kolega jedzie na Kraków po drodze są gliwice Edytowane 2 Marca 2016 przez adel-max
ChiPis Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Czy oświetlenie drzwi (biała + czerwona lampka) występowały w ledzie? Jeżeli tak to jakie numerki są?
amaradaar Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Lewarka ?? Wyjmujesz ramke mieszek i Szarpiesz do gory mocno siedzi
mumen Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Chyba że chodzi o dekor przy tunelu to musisz wyjąć cały tunel bo jest od spodu na wkrety. Czy oświetlenie drzwi (biała + czerwona lampka) występowały w ledzie? Jeżeli tak to jakie numerki są? Tylko żarówki tam były A teraz ja pytam : Czy w naszych A4 z skrzynią automatyczną występowała funkcja AutoHold ?
Hohe Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Chyba że chodzi o dekor przy tunelu to musisz wyjąć cały tunel bo jest od spodu na wkrety. Czy oświetlenie drzwi (biała + czerwona lampka) występowały w ledzie? Jeżeli tak to jakie numerki są?Tylko żarówki tam byłyA teraz ja pytam : Czy w naszych A4 z skrzynią automatyczną występowała funkcja AutoHold ? Występowała. Z resztą, przy automacie, to dopiero nabiera sensu.
sebek Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Chyba że chodzi o dekor przy tunelu to musisz wyjąć cały tunel bo jest od spodu na wkrety. Czy oświetlenie drzwi (biała + czerwona lampka) występowały w ledzie? Jeżeli tak to jakie numerki są?Tylko żarówki tam byłyA teraz ja pytam : Czy w naszych A4 z skrzynią automatyczną występowała funkcja AutoHold ? Występowała. Z resztą, przy automacie, to dopiero nabiera sensu. Ja używam cały czas w manualu i nie widze w tym nic bezsensownego
skotmen Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Chyba że chodzi o dekor przy tunelu to musisz wyjąć cały tunel bo jest od spodu na wkrety. Czy oświetlenie drzwi (biała + czerwona lampka) występowały w ledzie? Jeżeli tak to jakie numerki są?Tylko żarówki tam byłyA teraz ja pytam : Czy w naszych A4 z skrzynią automatyczną występowała funkcja AutoHold ? Tak chodzi mi o ten na tunelu, muszę go polakierować lub odkleić Mamy jakąś instrukcję jak to rozebrać?
skotmen Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Dzial techniczny sie klaniaCzłowiek już ślepy!!! Już mam +
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Panowie szukam kogos z Gliwic ? Cześć Grzesiek w piątek mój kolega jedzie na Kraków po drodze są gliwice ok dzieki temat juz załatwiony
komoornik Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Chyba że chodzi o dekor przy tunelu to musisz wyjąć cały tunel bo jest od spodu na wkrety. Czy oświetlenie drzwi (biała + czerwona lampka) występowały w ledzie? Jeżeli tak to jakie numerki są? Tylko żarówki tam były A teraz ja pytam : Czy w naszych A4 z skrzynią automatyczną występowała funkcja AutoHold ? Auto z automatem bez Auto Hold to straszna męczarnia. W autach z USA za to praktycznie to nie występuje.
Winger Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Auto Hold to wybrałem na moje pierwsze rezanie ;-) Jest 1AT, sterownik kodowanie łyka, przycisk w drodze. Zabawnie będzie, bo max co do tej pory ogarniałem przy autach to wymiana radia i lampy w B5 ;-) No ale od czegoś trzeba zacząć, bo plany mam ambitne. Byle mnie nie przerosło. Ej, mogę sobie nowy GATEWAY podpiąć na chwilę w celu sprawdzenia czy w ogóle działa i żeby go VCDSem zeskanować? Nie popsuje mi nic, poza paroma błędami do skasowania?
frog125 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Podejdzie to lusterko do przedlifta na uchwyt? http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/7mTntfI0Vb6rtbn1Rt0kHyJ4HJGOJC
livenet Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Warte tej ceny są te koła? Jak Panowie myślicie? http://allegro.pl/kola-felgi-19-cali-audi-a4-lato-nowe-i6024839953.html
wrclaguna Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Warte tej ceny są te koła? Jak Panowie myślicie? http://allegro.pl/kola-felgi-19-cali-audi-a4-lato-nowe-i6024839953.html troszke syto za te koła
piotrekb_tt Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Kolej juz chyba ze 3 komplet wystawia takich kół. Raz z zimowkami, raz z latem. Ciekawe ktory serwis w niemczech sprzedaje nowe auta bez kół ;-)
Yaro1 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 To są nowe kola. Cena wg.m. OK. Jedna z opon uszkodzona ( ochrona rantu felgi )
Rekomendowane odpowiedzi