skrab Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Popytam. tąpniete z LG g3 Daj nr do siebie na pwTel 605264845tąpniete z LG g3
mumen Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Panowie, co może być że mam funkcję nieaktywną, sprawdzałem u kumpla i jest normalnie dostęp a tutaj lipa, nie mam przez to możliwości ustawienia i przez to czyta mi tylko kartę SIM z Orange, każda inna jest odrzucana. Może da się to uruchomić gdzieś w zielonym menu ??
yanosho Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Wymieniam podsufitkę i słoneczniki kierowcy, pasażera przód bez opcji podświetlania na opcję z podświetlaniem i lampkami w podsufitce ma ktoś jakiś pomysł jak ogarnąć wiązkę i gdzie ją podłączyć? z góry dzięki
Piotr Czarnojan Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) koledzy by dac ledy na tył na tablice potrzebuje tylko te kabelki ?? czy cos jeszcze?? https://www.kufatec.de/shop/de/Audi/A5-8T/Adapter-LED-Kennzeichenbeleuchtung-Audi-A4-8K-A5-8T-Q5-8R Edytowane 29 Maja 2016 przez Piotr Czarnojan
Góral65 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Wymieniam podsufitkę i słoneczniki kierowcy, pasażera przód bez opcji podświetlania na opcję z podświetlaniem i lampkami w podsufitce ma ktoś jakiś pomysł jak ogarnąć wiązkę i gdzie ją podłączyć? z góry dzięki zasilanie z kostki 8-pinowej pin nr 4 w lampce podsufitki z przodu do włączników w daszkach a z nich do lampki a masa z tej samej kostki pin nr 5 prosto do lampki
Gibons Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Ktoś zainteresowany kompletem foteli S-line do b8 avant ? manuale podgrzewane z pakietem oświetlenie siedzenia + boczki podłokietnik itd.
yanosho Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Góral65 dzięki bardzo teraz zostało mi tylko poszukać nr OEM wtyczki do lampek bo do słoneczników będę miał od kolegi z forum
Hohe Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Wymieniam podsufitkę i słoneczniki kierowcy, pasażera przód bez opcji podświetlania na opcję z podświetlaniem i lampkami w podsufitce ma ktoś jakiś pomysł jak ogarnąć wiązkę i gdzie ją podłączyć? z góry dzięki Wymieniasz podsufitke dla lampek?
yanosho Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 rozumiem twoje zszokowanie na szczęście nie tylko dla nich wymieniałem nie miałem wewnętrznego s-line'a a teraz już będzie po wymianie na ciemny sufit
Hohe Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 rozumiem twoje zszokowanie na szczęście nie tylko dla nich wymieniałem nie miałem wewnętrznego s-line'a a teraz już będzie po wymianie na ciemny sufit ???
Zbig208 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Czy gałka zmiany biegów manual z A6 C7 będzie pasowała p&p do A4 B8 ?
edraven Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Maestrowie, ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy bagażnik z audi q5 pasuje do B8?
Cocco Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Czy gałka zmiany biegów manual z A6 C7 będzie pasowała p&p do A4 B8 ?Gałka może i by pasowała, ale z tego co kojarze mieszek jest inny, znaczy się ten plastik na ktory jest naciągnięta skóra. W b8 jest prostokąt, a w c7 wielokąt, z dodatkowym zalamaniemWysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Maestrowie, ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy bagażnik z audi q5 pasuje do B8? Jesli pytasz o bagaznik dachowy to nie pasuje
edraven Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Maestrowie, ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy bagażnik z audi q5 pasuje do B8? Jesli pytasz o bagaznik dachowy to nie pasuje Tak, pytam o dachowy, a kojarzysz gdzie jest kolizja? może da się przerobic jakoś? Bo bagazniki do q5 za grosze chodzą.
Yoghurt Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Panowie, co może być że mam funkcję nieaktywną, sprawdzałem u kumpla i jest normalnie dostęp a tutaj lipa, nie mam przez to możliwości ustawienia i przez to czyta mi tylko kartę SIM z Orange, każda inna jest odrzucana. Może da się to uruchomić gdzieś w zielonym menu ?? jak rozlaczysz telefon z bluetooth'a to rowniez masz to wyszazone?
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Maestrowie, ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy bagażnik z audi q5 pasuje do B8? Jesli pytasz o bagaznik dachowy to nie pasuje Tak, pytam o dachowy, a kojarzysz gdzie jest kolizja? może da się przerobic jakoś? Bo bagazniki do q5 za grosze chodzą. Kumpel kupił i nie zamontował dam znac w czym myk jest
griga-st Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Q5 jest szersza. Problem nie w uchwytach, tylko w samych belkach. Skrocic i gotowe. Nie wiem jak jest w ori. Thule można dowolnie przycinać. Mocowania te same. Różnica w wingbarze: Edytowane 30 Maja 2016 przez griga-st
Vis Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Ori z A6 bez większego problemu przystosowałem do A4 - plastiki się odkręca, samą belkę wystarczy przyciąć o kilka(naście) cm, z q5 podejrzewam, że byłoby podobnie
Rekomendowane odpowiedzi