H4mm3R Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 seves coraz lepiej ten Twój BEX wygląda
David Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 elegancko to wyszlo no i niech ktos tu jeszcze napisze ze chrom wyglada dobrze na aucie graty za heble pewnie od Devastation-a ?? rob na czarno listwe w klapie z tylu , powiedz ten plasti dip musi schnac jakis czas? bo se zakupilem i za tydz bede walczyl z chromem
srb38vx Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Seves jest kozak o wiele lepiej teraz autko wygląda
pablo_ua4 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 wilki + za grill chrom nigdzie dobrze nie wyglada
badboy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 jeszcze bixiory i przód jako tako będzie wyglądał
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 seves czadowo to wyszło u Ciebie seves coraz lepiej ten Twój BEX wygląda Seves jest kozak o wiele lepiej teraz autko wygląda wilki + za grill chrom nigdzie dobrze nie wyglada Dzięki wielkie Pany za dobre słowo już myślałem że tu nikt do tego wątku nie zagląda jeszcze bixiory i przód jako tako będzie wyglądał dokładnie Badboy tak trzeba będzie zrobić bo teraz się lampy wyróżniają elegancko to wyszlo no i niech ktos tu jeszcze napisze ze chrom wyglada dobrze na aucie graty za heble pewnie od Devastation-a ?? rob na czarno listwe w klapie z tylu , powiedz ten plasti dip musi schnac jakis czas? bo se zakupilem i za tydz bede walczyl z chromem dzięki David, heble wziąłem: -przód przez przypadek od Czakiego bo byłem u niego po pare gratów i mnie namówił + nowe trcze boscha -tył od Andrzeja Srb po przebiegu jakimś śmiesznym chyba z 5tys km bo zmieniał na 300mm a on lubi zmiany listwa zderzaka oczywiście zostanie pomalowana też plasti dipem tylko muszę ją wyjąć i zdrapać bo porobiły się na niej bąble i ten chrom odchodzi a nie wiesz czasem żeby ją wyjąć trzeba chyba cały zderzak zdejmować co? Schnie to błyskawicznie dosłownie - wg instrukcji na opakowaniu trzeba odczekać 10min pomiędzy nakładaniem warstw ale kiedy czekałem żeby nałożyć 2warstwę Andrzej wziął mi puszkę z ręki i już nie oddał a warstwy nakładał po jakiś 3-5min ale malowaliśmy na zewnątrz na wietrze i było dość ciepło
andr3i Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 no grill sie pieknie teraz prezentuje
P-U-M-A Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No to zmiany na plus. Jak tam teraz różnica w hamowaniu?
domin79 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 jeszcze bixiory i przód jako tako będzie wyglądał koniecznie zapodawaj bixa i najlepiej z soczewami z B8:naughty: zacny przodzik jak i cale autko:kox: daj linka gdzie zakupiłeś te h11 mam nadzieje ze to nie ledy:facepalm:
Młody_drog Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Niestety listwa nie zejdzie jak nie zdejmiesz zderzaka Graty za mody, dobrze, że sie dzieje w dobrym kierunku
David Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 chyba jest tak jak mlody pisze...mi ta listwe malowal lakiernik i chyba mowil ze musial zderzak zdjac zeby ja wyjac,no nic bedziesz mial wiecej roboty ja mam nadzieje ze teraz wkoncu zamontuje zaciski na tyl takie jak Ty masz juz leza z pol roku
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 dzięki chłopaki cieszę się że Wam też się podoba co do hamulców różnica w hamowaniu jest ale nie ma jakieś przepaści (u mnie fabrycznie były 312/255 w bdb stanie i hamowały idealnie a zmieniłem nie dlatego że coś było nie tak tylko pod wpływem impulsu zasugerowanego przez Czaki'ego ). Co muszę przyznać to jak np kiedyś hamowało się z np 200 do 100 kilka razy to każde kolejne było bardziej "miękkie" teraz każde hamowanie jest takie samo Domin dobrze piszesz będą bixy - mam nadz że uda mi się dorwać gołe bixy, zrobi się soczewki b8 ale chcę do nich włożyć hidy- uda się kupić żarniki pod ori lampę i zamontować nie na ori przetwornicach tylko na hidach? tak się zastanawiam jeszcze jak wtedy będzie działać ręczna regulacja świateł? żarówki zamawiał Hammer (te same zakładał Hammer i AndrzejSrb) GPT PLASMA WHITE HID XEN H11 H9 HB4XS 7500K (2551691473) - motoAllegro David znam to - lusterko od b7 pod clh leży już ponad rok ale mam nadz w przyszłym mies to ogarnąć w końcu
Siwy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja pomalowalem listwe na tylnym zderzaku bez jego sciagania Plastidipem i jest git malina
David Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 coraz wiecej osob sie ujawnia i przyznaje do zazywania plast dipu
Siwy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Spoko sprawa wiec czemu nie probowac samemu:wink:
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja pomalowalem listwe na tylnym zderzaku bez jego sciagania Plastidipem i jest git malina Był pomysł że wystarczy zakryć klapę, bagażnik i zderzak i się pomaluje ale są na niej bąble i nie mogę tak po prostu malować w poprzedniej b6 2001r tą listwę miałem w idelnym stanie ale w tej furce ten chrom odchodzi jakoś badziewnie
domin79 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 o bixy pytaj Gwertego ma komplet już z soczewami z B8 , potem tylko przetworniki koito i żarniki i gitarrra:naughty:
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 o bixy pytaj Gwertego ma komplet już z soczewami z B8 , potem tylko przetworniki koito i żarniki i gitarrra:naughty: dzięki za cynk Domin
Rekomendowane odpowiedzi