Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BEX] Czarna strzała S-Line by seves SERIA 198,5HP 258,6Nm :)

seves

Rekomendowane odpowiedzi

elegancko to wyszlo :kox: no i niech ktos tu jeszcze napisze ze chrom wyglada dobrze na aucie :sick3: graty za heble pewnie od Devastation-a ??

rob na czarno listwe w klapie z tylu , powiedz ten plasti dip musi schnac jakis czas? bo se zakupilem i za tydz bede walczyl z chromem

seves czadowo to wyszło u Ciebie :kox:
seves coraz lepiej ten Twój BEX wygląda :wink:
Seves jest kozak :slina: o wiele lepiej teraz autko wygląda :thumbup1:
wilki + za grill :thumbup1: chrom nigdzie dobrze nie wyglada :wink:

Dzięki wielkie Pany za dobre słowo :hi:

już myślałem że tu nikt do tego wątku nie zagląda :embarrassed:

jeszcze bixiory i przód jako tako będzie wyglądał :decayed:

dokładnie Badboy tak trzeba będzie zrobić bo teraz się lampy wyróżniają :grin:

elegancko to wyszlo :kox: no i niech ktos tu jeszcze napisze ze chrom wyglada dobrze na aucie :sick3: graty za heble pewnie od Devastation-a ??

rob na czarno listwe w klapie z tylu , powiedz ten plasti dip musi schnac jakis czas? bo se zakupilem i za tydz bede walczyl z chromem

dzięki David,

heble wziąłem:

-przód przez przypadek od Czakiego bo byłem u niego po pare gratów i mnie namówił :decayed: + nowe trcze boscha

-tył od Andrzeja Srb po przebiegu jakimś śmiesznym chyba z 5tys km bo zmieniał na 300mm a on lubi zmiany :decayed:

listwa zderzaka oczywiście zostanie pomalowana też plasti dipem tylko muszę ją wyjąć i zdrapać bo porobiły się na niej bąble i ten chrom odchodzi :facepalm: a nie wiesz czasem żeby ją wyjąć trzeba chyba cały zderzak zdejmować co?

Schnie to błyskawicznie dosłownie - wg instrukcji na opakowaniu trzeba odczekać 10min pomiędzy nakładaniem warstw ale kiedy czekałem żeby nałożyć 2warstwę Andrzej wziął mi puszkę z ręki i już nie oddał :decayed: a warstwy nakładał po jakiś 3-5min :wink: ale malowaliśmy na zewnątrz na wietrze i było dość ciepło :wink:

jeszcze bixiory i przód jako tako będzie wyglądał :decayed:

koniecznie zapodawaj bixa i najlepiej z soczewami z B8:naughty: zacny przodzik jak i cale autko:kox:

daj linka gdzie zakupiłeś te h11 mam nadzieje ze to nie ledy:facepalm:

chyba jest tak jak mlody pisze...mi ta listwe malowal lakiernik i chyba mowil ze musial zderzak zdjac zeby ja wyjac,no nic bedziesz mial wiecej roboty :grin: ja mam nadzieje ze teraz wkoncu zamontuje zaciski na tyl takie jak Ty masz :wink: juz leza z pol roku :kwasny:

dzięki chłopaki :hi: cieszę się że Wam też się podoba :wink:

co do hamulców różnica w hamowaniu jest ale nie ma jakieś przepaści (u mnie fabrycznie były 312/255 w bdb stanie i hamowały idealnie a zmieniłem nie dlatego że coś było nie tak tylko pod wpływem impulsu zasugerowanego przez Czaki'ego :grin:). Co muszę przyznać to jak np kiedyś hamowało się z np 200 do 100 kilka razy to każde kolejne było bardziej "miękkie" teraz każde hamowanie jest takie samo :wink:

Domin dobrze piszesz będą bixy - mam nadz że uda mi się dorwać gołe bixy, zrobi się soczewki b8 ale chcę do nich włożyć hidy- uda się kupić żarniki pod ori lampę i zamontować nie na ori przetwornicach tylko na hidach? :eusathink: tak się zastanawiam jeszcze jak wtedy będzie działać ręczna regulacja świateł?

żarówki zamawiał Hammer (te same zakładał Hammer i AndrzejSrb)

GPT PLASMA WHITE HID XEN H11 H9 HB4XS 7500K (2551691473) - motoAllegro

David znam to - lusterko od b7 pod clh leży już ponad rok :grin: ale mam nadz w przyszłym mies to ogarnąć w końcu :wink:

Ja pomalowalem listwe na tylnym zderzaku bez jego sciagania Plastidipem i jest git malina

Ja pomalowalem listwe na tylnym zderzaku bez jego sciagania Plastidipem i jest git malina

Był pomysł że wystarczy zakryć klapę, bagażnik i zderzak i się pomaluje ale są na niej bąble i nie mogę tak po prostu malować:kwasny:

w poprzedniej b6 2001r tą listwę miałem w idelnym stanie ale w tej furce ten chrom odchodzi jakoś badziewnie :kwasny:

o bixy pytaj Gwertego :naughty: ma komplet już z soczewami z B8 , potem tylko przetworniki koito i żarniki i gitarrra:naughty:

dzięki za cynk Domin :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...