Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 seves czadowo to wyszło u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 seves coraz lepiej ten Twój BEX wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 elegancko to wyszlo no i niech ktos tu jeszcze napisze ze chrom wyglada dobrze na aucie graty za heble pewnie od Devastation-a ?? rob na czarno listwe w klapie z tylu , powiedz ten plasti dip musi schnac jakis czas? bo se zakupilem i za tydz bede walczyl z chromem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 schnie prawie jak kropelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Seves jest kozak o wiele lepiej teraz autko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 wilki + za grill chrom nigdzie dobrze nie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 jeszcze bixiory i przód jako tako będzie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 seves czadowo to wyszło u Ciebie seves coraz lepiej ten Twój BEX wygląda Seves jest kozak o wiele lepiej teraz autko wygląda wilki + za grill chrom nigdzie dobrze nie wyglada Dzięki wielkie Pany za dobre słowo już myślałem że tu nikt do tego wątku nie zagląda jeszcze bixiory i przód jako tako będzie wyglądał dokładnie Badboy tak trzeba będzie zrobić bo teraz się lampy wyróżniają elegancko to wyszlo no i niech ktos tu jeszcze napisze ze chrom wyglada dobrze na aucie graty za heble pewnie od Devastation-a ?? rob na czarno listwe w klapie z tylu , powiedz ten plasti dip musi schnac jakis czas? bo se zakupilem i za tydz bede walczyl z chromem dzięki David, heble wziąłem: -przód przez przypadek od Czakiego bo byłem u niego po pare gratów i mnie namówił + nowe trcze boscha -tył od Andrzeja Srb po przebiegu jakimś śmiesznym chyba z 5tys km bo zmieniał na 300mm a on lubi zmiany listwa zderzaka oczywiście zostanie pomalowana też plasti dipem tylko muszę ją wyjąć i zdrapać bo porobiły się na niej bąble i ten chrom odchodzi a nie wiesz czasem żeby ją wyjąć trzeba chyba cały zderzak zdejmować co? Schnie to błyskawicznie dosłownie - wg instrukcji na opakowaniu trzeba odczekać 10min pomiędzy nakładaniem warstw ale kiedy czekałem żeby nałożyć 2warstwę Andrzej wziął mi puszkę z ręki i już nie oddał a warstwy nakładał po jakiś 3-5min ale malowaliśmy na zewnątrz na wietrze i było dość ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 no grill sie pieknie teraz prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No to zmiany na plus. Jak tam teraz różnica w hamowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 jeszcze bixiory i przód jako tako będzie wyglądał koniecznie zapodawaj bixa i najlepiej z soczewami z B8:naughty: zacny przodzik jak i cale autko:kox: daj linka gdzie zakupiłeś te h11 mam nadzieje ze to nie ledy:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Niestety listwa nie zejdzie jak nie zdejmiesz zderzaka Graty za mody, dobrze, że sie dzieje w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 chyba jest tak jak mlody pisze...mi ta listwe malowal lakiernik i chyba mowil ze musial zderzak zdjac zeby ja wyjac,no nic bedziesz mial wiecej roboty ja mam nadzieje ze teraz wkoncu zamontuje zaciski na tyl takie jak Ty masz juz leza z pol roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 dzięki chłopaki cieszę się że Wam też się podoba co do hamulców różnica w hamowaniu jest ale nie ma jakieś przepaści (u mnie fabrycznie były 312/255 w bdb stanie i hamowały idealnie a zmieniłem nie dlatego że coś było nie tak tylko pod wpływem impulsu zasugerowanego przez Czaki'ego ). Co muszę przyznać to jak np kiedyś hamowało się z np 200 do 100 kilka razy to każde kolejne było bardziej "miękkie" teraz każde hamowanie jest takie samo Domin dobrze piszesz będą bixy - mam nadz że uda mi się dorwać gołe bixy, zrobi się soczewki b8 ale chcę do nich włożyć hidy- uda się kupić żarniki pod ori lampę i zamontować nie na ori przetwornicach tylko na hidach? tak się zastanawiam jeszcze jak wtedy będzie działać ręczna regulacja świateł? żarówki zamawiał Hammer (te same zakładał Hammer i AndrzejSrb) GPT PLASMA WHITE HID XEN H11 H9 HB4XS 7500K (2551691473) - motoAllegro David znam to - lusterko od b7 pod clh leży już ponad rok ale mam nadz w przyszłym mies to ogarnąć w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja pomalowalem listwe na tylnym zderzaku bez jego sciagania Plastidipem i jest git malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 coraz wiecej osob sie ujawnia i przyznaje do zazywania plast dipu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Spoko sprawa wiec czemu nie probowac samemu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja pomalowalem listwe na tylnym zderzaku bez jego sciagania Plastidipem i jest git malina Był pomysł że wystarczy zakryć klapę, bagażnik i zderzak i się pomaluje ale są na niej bąble i nie mogę tak po prostu malować w poprzedniej b6 2001r tą listwę miałem w idelnym stanie ale w tej furce ten chrom odchodzi jakoś badziewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 o bixy pytaj Gwertego ma komplet już z soczewami z B8 , potem tylko przetworniki koito i żarniki i gitarrra:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 o bixy pytaj Gwertego ma komplet już z soczewami z B8 , potem tylko przetworniki koito i żarniki i gitarrra:naughty: dzięki za cynk Domin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi