Scottie Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Hej! Uważajcie na swoje Audi parkując na warszawskiej Ochocie. Szczególnie w okolicach ul. Filtrowej, Krzywickiego i Koszykowej. Mi pół roku temu wybili szybę od pasażera i przetrzepali schowek. Tydzień temu ukradli mi przednie pióra wycieraczek łącznie z tymi wszystkimi plastikami do mocowania! Sąsiad (parkingowy), który ma Audi nowsze niż moje, zauważyłem, że stracił ostatnio przednie światła p/mgielne... Niektórzy to w ogóle nie mają szacunku do czyjejś własności. Normalnie chamówa... Pozdrawiam serdecznie, -- Scottie
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Polska żeby żyło sie lepiej...
Dev Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Polska jest najwazniejsza......
Skyliner89 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Polska to wspaniały kraj
Mario Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Polacy zasługują na więcej...
Rekomendowane odpowiedzi