Armi Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dolewaj dolewaj tylko zeby nie skonczylo sie tak, ze silnik wejdzie na obroty do wymiany oprocz turbo bedzie sprzeglo a jak spanikujesz to i caly silnik. Slavko, miales szczescie w nieszczesciu. Awarie turbo roznie sie koncza. Jak chcesz miec dobre turbo to w Mielcu masz Bogdana z Trans-Turbo.
slavko87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dolewaj dolewaj tylko zeby nie skonczylo sie tak, ze silnik wejdzie na obroty do wymiany oprocz turbo bedzie sprzeglo a jak spanikujesz to i caly silnik.Slavko, miales szczescie w nieszczesciu. Awarie turbo roznie sie koncza. Jak chcesz miec dobre turbo to w Mielcu masz Bogdana z Trans-Turbo. Armi slyszalem o tym gostu z Mielca, chwala go. Mam tez u siebie dwoch konkretnych ludzi wiec czekac, a ze dzis i jutro wsio zamkniete a ja jutro juz mialem byc w De to czas mnie nagli i jak nic nie znajde sensownego to zostaje mi brac na miejscu w Rzeszowie AWX tylko cena boli 1500zl:facepalm:
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Spróbuj podzwonić i powiedzieć, że wyjątkowa sytuacja. Po drugiej stronie słuchawki siedzi człowiek...Może się uda.
slavko87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Spróbuj podzwonić i powiedzieć, że wyjątkowa sytuacja. Po drugiej stronie słuchawki siedzi człowiek...Może się uda. tak zrobie, najszybciej po ori turbo to AWX wsadze bo inne to juz chyba nie tak latwo?
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Największe jakie wchodzi bez rzeźby to BRD i takiego bym szukał na Twoim miejscu:whistling:
slavko87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Największe jakie wchodzi bez rzeźby to BRD i takiego bym szukał na Twoim miejscu:whistling: a ile moge na ori pompkach wykrzesac konikow? BRD wchodzi pod ori kolektor czy z nim trzeba brac?
Matek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Slavko, szczescie w nieszczesciu.. Jak mi duplo turbo to też laweta tylko ze mi sie na nią nie udało wjechac na 61/62:grin: Trzymaj sie tam
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Największe jakie wchodzi bez rzeźby to BRD i takiego bym szukał na Twoim miejscu:whistling: a ile moge na ori pompkach wykrzesac konikow? BRD wchodzi pod ori kolektor czy z nim trzeba brac? nie mam pojęcia, ale BRD będzie lepsze na przyszłość gdy Ci przyjdzie do głowy zmienić pompki:wink: Jak już wymieniać to na coś większego, zwłaszcza że montaż jest taki sam jak ori AJM, nawet przejściówki nie trzeba jak w przypadku AWX. Jedynie w BRD trzeba zaślepić otwór w części gorącej, ale to jedna śruba m14x1,5 jak mnie pamięć nie myli
slavko87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Slavko, szczescie w nieszczesciu.. Jak mi duplo turbo to też laweta tylko ze mi sie na nią nie udało wjechac na 61/62:grin: Trzymaj sie tam tak ale 4 dni wczesniej przod byl 61 a tyl 58.5:naughty:---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Największe jakie wchodzi bez rzeźby to BRD i takiego bym szukał na Twoim miejscu:whistling: a ile moge na ori pompkach wykrzesac konikow? BRD wchodzi pod ori kolektor czy z nim trzeba brac? nie mam pojęcia, ale BRD będzie lepsze na przyszłość gdy Ci przyjdzie do głowy zmienić pompki:wink: Jak już wymieniać to na coś większego, zwłaszcza że montaż jest taki sam jak ori AJM, nawet przejściówki nie trzeba jak w przypadku AWX. Jedynie w BRD trzeba zaślepić otwór w części gorącej, ale to jedna śruba m14x1,5 jak mnie pamięć nie myli dobrze wiedziec, pompek nie mysle zmieniac bo trzeba by skrzynie 6 sprzeglo chlodniczke oleju a auto lata trasy wiec jakies tam 160ps styknie
czorny_07 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 tak ale 4 dni wczesniej przod byl 61 a tyl 58.5 co to za motorówka, u mnie było 58,5/59:decayed:
slavko87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 tak ale 4 dni wczesniej przod byl 61 a tyl 58.5 co to za motorówka, u mnie było 58,5/59:decayed: zalozysz dokladke od cupry to zobaczymy jak dlugo pobujasz, 4 razy wydarlo mi ja:facepalm:
Frimuś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 kurde ja dałem za awx-a 750zl.ja dobrze pamietam.
Raf_kk Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Napisalem Ci priv...kupilem u bogdana regenerowane brd za 650 z kw bez zwrotu starej suszarki. 2 lata gwarancji.
czorny_07 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 tak ale 4 dni wczesniej przod byl 61 a tyl 58.5 co to za motorówka, u mnie było 58,5/59:decayed: zalozysz dokladke od cupry to zobaczymy jak dlugo pobujasz, 4 razy wydarlo mi ja:facepalm: jak masz to zamocowane, bo mnie to czeka:kox:
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 To prawda do AWX-a potrzebna jest flansza - przejściówka do węża. Przejściówka redukcja turbo AWX ASZ AFN inne tdi (3826386027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale AWX jest niezawodne i pewne jeśli chodzi o wstawianie. W przeciwieństwie do BRD - potrafią się trafić leniwce.
slavko87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 tak ale 4 dni wczesniej przod byl 61 a tyl 58.5 co to za motorówka, u mnie było 58,5/59:decayed: zalozysz dokladke od cupry to zobaczymy jak dlugo pobujasz, 4 razy wydarlo mi ja:facepalm: jak masz to zamocowane, bo mnie to czeka:kox: w szwabi na wkretach przykrecilem na szybkiego, ale na wiosne czeka mnie klejenie jej bo wdarlo pod auto przytarlo i sie zrobilo dwie z jednej, bede przerabial zderzak to i dokladke sie spawnie, szpachlnie i czarny mat---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- To prawda do AWX-a potrzebna jest flansza - przejściówka do węża.Przejściówka redukcja turbo AWX ASZ AFN inne tdi (3826386027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale AWX jest niezawodne i pewne jeśli chodzi o wstawianie. W przeciwieństwie do BRD - potrafią się trafić leniwce. teraz kwestia tego czy jest sens kupic BRD czy AWX, wtryskow wiekszych nie bedzie napewno ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- Napisalem Ci priv...kupilem u bogdana regenerowane brd za 650 z kw bez zwrotu starej suszarki. 2 lata gwarancji. odpisalem:wink:
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 teraz kwestia tego czy jest sens kupic BRD czy AWX, wtryskow wiekszych nie bedzie napewno to awx:wink:
Raf_kk Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 No ale on ma pompki...nie wiem jak tam z wydajnością, ale chyba porównywalnie chociażby do .216:eusathink:
slavko87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 teraz kwestia tego czy jest sens kupic BRD czy AWX, wtryskow wiekszych nie bedzie napewno to awx:wink: a hybryda to BRD czy cos innego? Mam magika ktory mowi ze zrobi mi hybryde na moce okolo 180ps,jest taka opcja na pompkach? ---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ---------- Juz wsio wiem. Na wtorek mam miec hybryde, pozniej skladanie i korekta softu ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- No ale on ma pompki...nie wiem jak tam z wydajnością, ale chyba porównywalnie chociażby do .216:eusathink:macher powiedzial ze zrobi mi hybryde na 200ps a pompki powinny wydac na 180ps, wykres pokaze
Kowi87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 hybryda moze być na bazie AWXa z bebechami od ARLa, bądź BRD z innym wirnikiem, plus jest taki ze wczesniej wstaja takie turbiny, kiedys mówili że żywotność słaba, ale ja na swojej zrobiłem już 50tys albo lepiej i nie widać by sie chciała kończyć
Rekomendowane odpowiedzi