karol24 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) przyszła przesyłka od OLI_B5 i już zamontowana pokazuje ilość satelit i pozycje więc chyba jest dobrze podłączona i takie coś mi w łapki wpadło, luzy w normie i przyszedł czas na bixa soczewki z B8, bardzo ładne odbłyśniki i robota niczego nie malowałem, bo nie widziałem takich lamp na żywo i nie byłem w sumie przekonany do czarnych środków zdemontowałem tą osłonę żarówki kierunku ale muszę psiknąć na czarno oprawkę bo nie wygląda tak jak trzeba nie obyło się bez cięcia pod silniczek i uszkodziłem mocowanie od tego pokrętła regulacji (tego obok kierunku) ale nie ma tragedii druga lampa będzie już profi niedługo wpadnie moduł pod US kierunki no i jeszcze polerka kloszy by się przydała Edytowane 24 Września 2017 przez karol24
karol24 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Opublikowano 14 Października 2017 jesień :-) bixy zrobione i wypróbowane, w kierunki wpadły osram diadem 2
karol24 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 Dzięki na dniach muszę zamówić przejściówkę do AWXa
RyBa92d Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Przeczytałem temat od początku na raz i powiem Ci że podoba mi się, mam kilka pytań: te listwy dolne na drzwiach są po prostu ściągnięte i czy planujesz je założyć?? Te amery jak podpoiłeś ?? Mega mi się podoba może i moje Audi tak będzie wyglądać
karol24 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Sorki, nie zaglądałem ostatnio Listwy ze starości odpadły, nie będę ich zakładał, w planach jest malowanie drzwi(od 3 lat) więc na gładko będą zrobione. Kierunki to jakiś moduł, wspinasz się w kable od migaczy i tam jest regulacja i wszystko. Chyba najtrudniejsza operacja to przepchnąć pstryczek do kabiny. Ogólnie teraz nic się nie dzieje. Robi kilometry na czarnych zimowych 17" i jak narazie tylko z planów wsadzić awxa i program ( na wiosnę raczej)
Kubi97 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Masz może linka do modułu od amber?? planuje założyć a zabawa w żarówki dwuwłóknowe mi się nie widzi zwłaszcza że garaż nie ogrzewany i co lepsze soczewka hella czy z nowszej Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Kubi97
karol24 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Musiał bym pudełka poszukać od tego modułu. Czy Hella lepsza nie wiem, nie mam porównania niestety. Świeci to naprawdę nieźle w porównaniu do poprzednich soczewek. Następna inwestycja dobre palniki
Kubi97 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jakbyś kiedyś je znalazł to daj znać albo w jaki sposób na nie trafiłeś a co do soczewki to i tak mam jeszcze dużo czasu coby się zastanowić bo bieda zawitała
RyBa92d Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 W dniu 22.12.2017 o 18:38, Kubi97 napisał: Jakbyś kiedyś je znalazł to daj znać albo w jaki sposób na nie trafiłeś a co do soczewki to i tak mam jeszcze dużo czasu coby się zastanowić bo bieda zawitała też czekam !
karol24 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) nie znalazłem nazwy tej firmy tylko instrukcja podłączenia ale bez nazwy. tymczasem wreszcie zamówiłem redukcję i grile mi się rozmnożyły S4 na sprzedaż jakby co będzie, bo RS już zaklepany aaaa... i jeszcze 300 tyś stuknęło Edytowane 1 Lutego 2018 przez karol24
PiterA4 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 O ile skrociłes lewarek biegow w stosunku do seri?
karol24 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie pamiętam, chyba cały gwint obciąłem i nagwintowałem na nowo drążek.
PiterA4 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 42 minuty temu, karol24 napisał: Nie pamiętam, chyba cały gwint obciąłem i nagwintowałem na nowo drążek. ok dzięki bede eksperymentowal:)
karol24 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 upindol na początek 1/2 gwinta ale pewnie skończy się tak, że obetniesz cały bo połowa to mała różnica, jeśli chodzi o stronę wizualną oczywiście
PiterA4 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 11 godzin temu, karol24 napisał: upindol na początek 1/2 gwinta ale pewnie skończy się tak, że obetniesz cały bo połowa to mała różnica, jeśli chodzi o stronę wizualną oczywiście dlatego pisze ze bede eksperymentował na początek
marcinoa4b5 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 2 godziny temu, PiterA4 napisał: dlatego pisze ze bede eksperymentował na początek nie więcej niż 5 cm daj i będziesz zadowolony
PiterA4 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 8 godzin temu, marcinoa4b5 napisał: nie więcej niż 5 cm daj i będziesz zadowolony uwaliłem sam gwint i jak dlamnie to wystarczy
marcinoa4b5 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 3 minuty temu, PiterA4 napisał: uwaliłem sam gwint i jak dlamnie to wystarczy czyli z 4 centy:P? czy mniej tam gwintu bo nie pamiętam, tak czy inaczej już wygląda lepiej od serii, koniec ot
PiterA4 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 1 minutę temu, marcinoa4b5 napisał: czyli z 4 centy:P? czy mniej tam gwintu bo nie pamiętam, tak czy inaczej już wygląda lepiej od serii, koniec ot centymetr
Rekomendowane odpowiedzi